Ne da je cheating, nego ubija igranje.
Jos da si rekao godmode...
Nikakvi modovi koji olaksavaju igranje, to ubija totalno gaming.
Idi igraj quake 2 :d.
a na koji nacin se trguje sa recimo barkeeperom ili sakharovim?
imao sam par artefakata koji su jako blago povecavali radijaciju...
inace, kod trgovine, provalio sam da za onaj parizer mogu da dobijem sta hocubas su glupo odradili trade
navukoh se ja na igru, igram vec 4 sata za redom. ne pamtim kada mi se to poslednji put desilo...
e sad cu se ubiti ko nemac!!!!!! do povratka do barkeepera sa x16 dokumentima na mene puca sve zivo! uspeo sam da se dovucem i da mu isporucim x16 i primim novu misiju, ali cim izadjem iz bara, vojnici me cekaju na ulazu i srokaju me? sta sam zeznuo da se ovo desava?
Ili to ili da ih sve pobijes.pa ocigledno......... i sta sad da radim, da ucitam neki od ranijih sejvova pa ponovo?
e sad cu se ubiti ko nemac!!!!!! do povratka do barkeepera sa x16 dokumentima na mene puca sve zivo! uspeo sam da se dovucem i da mu isporucim x16 i primim novu misiju, ali cim izadjem iz bara, vojnici me cekaju na ulazu i srokaju me? sta sam zeznuo da se ovo desava?
kako si uspeo da se zameris Duty-erima? :trust:
odo' ja u lab, da vidim sta tamo ima![]()
ma tamo jos na onom delu pre barkeepera gde je polje puno dzukela i mutanata, a vec je padao mrak, kasno sam u onoj guzvi skontao da sam srokao jednog sa ledja.....a najludje sto sam na putu do barkeepera pobio celu armiju....... haha
ooga, i ja se sada vrnuh iz X18 i sacekali su me military likovi na izlazu. da nisi na njih mislio?
covece, bas je jeziva ona X18. mogu misliti sta me ceka u X16 gde cu sutra da svratim...
ova igra me sve vise i vise odusevljava..... sad sam dosao u onaj lab da pronadjem x16, i dobio sam od sakharova prototip nekog odela koji me za sada stiti od radijacije.... medjutim, u dvoristu ima brdo nekih mrtvih vojnika, ali samo kod jednog mi je dao mogucnost da ga pretrazim, i tu sam nasao odelo i novu pusku.... jel tako i kod vas bilo da ostale vojnike ne da da se pretraze? inace, atmosfera kad se spustim u podrum laboratorije je extra.....
ooga, i ja se sada vrnuh iz X18 i sacekali su me military likovi na izlazu. da nisi na njih mislio?
covece, bas je jeziva ona X18. mogu misliti sta me ceka u X16 gde cu sutra da svratim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari