Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

jel moguce napraviti da Weather Overhauled mod bude manje mutan ? Lepo je al izgleda kao da igram u 800x600, a ne u 1280x1024, sve je zamuceno :S:

misija turn off the brain scorcher. Treba da deaktiviram neku masinu. dakle soba u kojoj pretpostavljam da se nalazi ta masina zahtjeva code a neznam gdje cu ga pronaci. ili mi ga je neko rekao samo sto nisam cuo. mozel da mi neko kaze koji ide code za vrata plz. hvala.:wave:

misija turn off the brain scorcher. Treba da deaktiviram neku masinu. dakle soba u kojoj pretpostavljam da se nalazi ta masina zahtjeva code a neznam gdje cu ga pronaci. ili mi ga je neko rekao samo sto nisam cuo. mozel da mi neko kaze koji ide code za vrata plz. hvala.:wave:

Pogledaj u PDA. Imas tamo sve sto ti treba

hvala a uglavnom u toj prostoriji se nalazio samo ammo i health a masina koju treba deaktivirat je skroz na drugom mjestu :D hvala jos jednom

Sve max, 8xAF (bez AA) Parallax Occlusion mod + Stalker skies + Sharper textures + float32, masina iz potpisa, tj Pentium dc na 3400mhz, ati hd3870. (pisem posto ce se masina kad-tad menjati, a mozda neko bude listao kasnije...)

edit: zaboravih, r2_tf_mipbias -1

Poslednja izmena:
znaci ti modovi koje si nabrojao mogu se mjesat?

Pomalo, ali cisto intrige radi posto eto probavam sve redom pa je i on dosao na red.

Muci me AF (opet). Forsirao iz drajvera ili namestio iz igre uvek izgleda ovako: (ovo je 16xAF)

Jel ima nekog sa ATI kartom kome ovo ne izgleda ovako ? (put je mutan kao da nema AF) Jel zna neko kako da resim ovo ?

gx-x @

mozes mi dati linkove molim te za modove koje si nabrojao (Parallax Occlusion mod + Stalker skies + Sharper textures + float32). mrsko mi ih trazit na topicu za modove pa ako ti nije mrsko samo mi posalji linkove. hvala.:wave:

imas na ovom forumu sticky sa linkovima ka modovima.

Sve max, 8xAF (bez AA) Parallax Occlusion mod + Stalker skies + Sharper textures + float32, masina iz potpisa, tj Pentium dc na 3400mhz, ati hd3870. (pisem posto ce se masina kad-tad menjati, a mozda neko bude listao kasnije...)

edit: zaboravih, r2_tf_mipbias -1

Dobre su ti shotke. To je 1280x1024?

Izašao je prekjuče patch 1.06, ali samo kao apgrejd sa 1.05. Ako se pojavi varijanta sa 1.0 na 1.06 i neko sazna link, nek okači ovde.

ali je problem sto od 1.004 patcha nema senki na travi. Da li su mozda ubacene ponovo u 1.005 ili 1.006 ?

E opet mi treba pomoc.

imam 1.0003 patch, pokusavam da namestim da mogu da nosim vise stvari, popularno zvani "weight mod". Koji god da sam probao ne radi, tj igra mi ispadne na desktop kad se ucitava pozicija. Onda sam sam raspakovao one db fajlove i izvadio dva potrebna cfg fajla, modifikovao ih, i sad igra ne ispada na desktop vec se samo smrzne kad ucitava.

Jel zna neko kako ovo da namestim ? 1.0004 necu da stavljam jer nema senki na travi, ove kasnije patcheve nisam ni gledao, ne krece mi se iz pocetka igra. Ima li mi pomoci ili sam "zaglavljen" na 50kg ? (molim bez diskusije oko toga da li je 50 dovoljno, realno ili kako god, ocu da stavim 200 da mogud a nosim 3 puske, 2 odela i dovoljnu kolicinu municije)

Instalirao sam patch 1.005 pa upgrade na 1.006 i sada mi ne rade sejvovi. Poceo sam od pocetka ali ni sada kada nesto snimim ne mogu da ucitam, izbaci me na desktop. Radi samo load autosave-a. Je l` zna neko kako ovo da resim?

Poslednja izmena:
Instalirao sam patch 1.005 pa upgrade na 1.006 i sada mi ne rade sejvovi. Poceo sam od pocetka ali ni sada kada nesto snimim ne mogu da ucitam, izbaci me na desktop. Radi samo load autosave-a. Je l` zna neko kako ovo da resim?

Uninstall, install, pa stavi patch 1,005

Probaj ovaj mod, ovaj mi je uvek radio OK.
Pogledajte prilog 35018

Doduse, ja sam na osnovu njega sam editovao fajlove po potrebi, na nekih 70Kg opreme...

Hvala ti, probacu. Mislim da samo jos taj nisam probao :S: Probao sam i ja rucno (izvadio actor.ltx i system.cfg/ltx sta li je iz mog gamedata) al nije hteo...

Starac: -S.T.A.L.K.E.R. Weather Overhauled v2.0 - nova verzija - http://stalker.filefront.com/file/;86244 Grafika je jednostavno fenomenalna.
<----- definitivno si u pravu, ko da nije ista igra.......... izgleda prelepo. (napisao sam ovde komentar da ne bi komentarisao u MOD topicu....)

Poslednja izmena:
dva pitanja: kad padne noc, jel ima neka opcija za odmor (rest), da ne cekam jutro sto godina, i kako se izvodi?
i, na drugom nivou, kod garbage-a sam nasao neki grob, i pise da su pokojnikove stvari zakopane ispod krsta, kako to iskopati?

poz i thx

dva pitanja: kad padne noc, jel ima neka opcija za odmor (rest), da ne cekam jutro sto godina, i kako se izvodi?
i, na drugom nivou, kod garbage-a sam nasao neki grob, i pise da su pokojnikove stvari zakopane ispod krsta, kako to iskopati?

poz i thx

Spavanje nije omoguceno sa zvanicnim patch-evima ,ali postoji dosta modova koji to ispravljaju,npr "sleeping bag"(ili tako nekako) ,pogledaj temu sa modovima...

Samo uperis pogled u pravcu objekta u kome se kriju "godies" i pritisnes "F"(kada se pojavi na ekranu).

pa kod krsta iznad groba mi se pojavi F to search stash, ali kad stisnem F, nista ne nadje, a pise da je zakopano ispod krsta......

Ma notju je extra, par puta sam se tako isekao kad su me napali cock, khm, pardon bloodsuckeri:p
Isprva je strashno, kasnije extra, po meni doprinosi realnosti same igre, zashto da se lishim kretanja notju? Pa tad je prava stvar, cimanje na svaki zvuk, night vision ima svrhu, itd...

uf, stavio sam taj sleeping bag mod, i sad kad ucitam poziciju izbaci me na desktop...... imam 1.0005 patch i onaj weather 2.0 mod i nista vise..... i sad kad sam obrisao taj mod za spavanje, sad radi ok.....

Vrh Dno