misija turn off the brain scorcher. Treba da deaktiviram neku masinu. dakle soba u kojoj pretpostavljam da se nalazi ta masina zahtjeva code a neznam gdje cu ga pronaci. ili mi ga je neko rekao samo sto nisam cuo. mozel da mi neko kaze koji ide code za vrata plz. hvala.:wave:
Ne mogu a da ne primetim tvoj iznanadni porast interesovanja za "STALKER-a" i "socijalu".sta ti mislis ?
Instalirao sam patch 1.005 pa upgrade na 1.006 i sada mi ne rade sejvovi. Poceo sam od pocetka ali ni sada kada nesto snimim ne mogu da ucitam, izbaci me na desktop. Radi samo load autosave-a. Je l` zna neko kako ovo da resim?
Probaj ovaj mod, ovaj mi je uvek radio OK.
Pogledajte prilog 35018
Doduse, ja sam na osnovu njega sam editovao fajlove po potrebi, na nekih 70Kg opreme...
dva pitanja: kad padne noc, jel ima neka opcija za odmor (rest), da ne cekam jutro sto godina, i kako se izvodi?
i, na drugom nivou, kod garbage-a sam nasao neki grob, i pise da su pokojnikove stvari zakopane ispod krsta, kako to iskopati?
poz i thx
pa kod krsta iznad groba mi se pojavi F to search stash, ali kad stisnem F, nista ne nadje, a pise da je zakopano ispod krsta......
jeste ima taj kruzic, i to pise u pda.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari