Starac jesi li pronasao svih sedam krajeva,ako jesi ajd postavi screen shotove,da vidim gde se sve zavrsava igra,ja sam stigao do jednog, u onoj velikoj prostoriji kad se udje u svetlost(lici malo na Oblivion gate) i to je kraj! Nisam mogao da igram ispocetka, pa reko da vidim sta sam propustio!
![]()
Ok, idemo iz početka, ali bez izjava koje nemaju veze s temom!
@jegor
Ovo je soba u koju moraš ući. Kada uđeš vrata će se zatvoriti i nećeš moći izaći.
Starac jesi li pronasao svih sedam krajeva,ako jesi ajd postavi screen shotove,da vidim gde se sve zavrsava igra,ja sam stigao do jednog, u onoj velikoj prostoriji kad se udje u svetlost(lici malo na Oblivion gate) i to je kraj! Nisam mogao da igram ispocetka, pa reko da vidim sta sam propustio!
![]()
Pa meni mnogi kvestovi propadoshe jer su bili vremenski ogranicheni.. Kontao sam da idem jedan po jedan, al ako je i taj main isto ogranichen shta onda raditi?? Kako ih preci sve? Da spushtam nivo sa master na rookie?
@gx-x jes ziv? Kako proshlo ono moje?![]()
Nije vremenski ograničen, nego nekima se dešavalo da Guide pogine pre nego što dođu do njega, pošto se on nalazi na istom mestu gde i Fox, a tu stalno dolaze džukci. Čim dobiješ taj quest što pre ga obaviš i nema problema. Zašto bi kvario zabavu: sa master na rookie![]()
Starac je u pravu, najbolji je kraj sa onim silnim teleportacijama, odlicna voznja, najjaca kad sa zgrade skaces u onaj teleport vrtlog il' sta je vec![]()
Ok, idemo iz početka, ali bez izjava koje nemaju veze s temom!
@jegor
Ovo je soba u koju moraš ući. Kada uđeš vrata će se zatvoriti i nećeš moći izaći.
Pred sam kraj igre, jedan teleport te vraca na sam pocetak.Hahahaha a shto to???
Danas sam naišao na modificirane Forceware 158.19 drajvere i iznenadio se koliko STALKER bolje radi s njima - http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1621
Short_timedemo prije:
Avg: 32.479
Min: 19
Max: 103
Sa 158.19 drajverima:
Avg: 42.977
Min: 22
Max: 176
Odlični drajveri!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari