ATI`
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2006
- Poena
- 415
sa kojim modom ?
Complete Mod 2009
sa kojim modom ?
Instalirao na tek formatiranu particiju i drljao je kao lud.
c2d 3.2ghz, 3gb, 4850...
Posle /LARGEADDRESSAWARE radi normalno
Imam ja v1.0006, ali to je isto jer je 6 samo multiplayer izmene.
E da, i meni nesto treba. Hocu da znam je li ikako moguce da se ubrza vreme u pecovanoj verziji igre?
Da, Priboy Srory je tako rascvetan da nekad Zona više liči na rajsko ostrvo nego na Zonu.Činimi se da je nekako logičnoje kao u Winter moduPocela Zona da se menja, procvetala![]()
Posle godinu dana trebalo bi da je ponovo jesen(odnosno kasno leto ,jer mi više liči da je SoC u tom godišnjem dobu), osim ako nije Strelok nešto tu i sa vremenom poremetio na kraju SoC.Proleće bi možda bilo nekih pola godine kasnije.Nije poenta u tome , nego mi više priliči atmosferi Zone zimsko ili jesenje doba nego neko proleće.To je pitanje ličnog ukusa.Najviše mi smeta u priboy Story što su pored tog cveća , nabacali sve i svašta po zoni, od oobjekat do monstruma, NPC, tako da je za moj krš od kompa jako zahtevno.Plus besmisleno trpanje svakom mrtvom stalkeru gitara, usnih harmonika, PDA, da čovek nepoveruje koliko su u Zoni muzikalni stalkeri.Svaki nešto svira.Od svega mi ipak najviše smeta što Priboy Story nasam ja uradioPrica u Priboi story je godinu dana posle.
Sidrovich je otisao a vidi se unutra snajper, jel moze kako da se udje u njegove odaje? :d
Kako se zove mod?P zar je to važno, i onako ne znate ruski :d.
... zar je to važno, i onako ne znate ruski :d.
Dobro de, šta se odma ljutite.Mod se zove OGSE mod v.0.6.9 for S.T.A.L.K.E.R. S.O.C. (rus)Ko ne zna ruski? :bottle:
Probaj ovde http://stalker.filefront.com/file/Weight_Mod%3B79663Pitanje ljudi,zna neko gde mogu da nabavim "weight mod" za Soc,onaj limit od 50kg,me iznervirao do max >_> ... koristim ver 1.0005 ^^ hvala puno
Da, ali actor.ltx treba prvo da ima,a to bez nekog moda ili otpakovane cele igre ne ide.Mozes i sam-
Gamedata/config i u fajlu system.ltx podesis max_weight = 150 ili koliko ti vec treba,
Zatim u Gamedata/Config/Creatures i u fajlu Actor.ltx podesis recimo na
max_item_mass = 150
max_walk_weight = 200
Mozes i sam-
Gamedata/config i u fajlu system.ltx podesis max_weight = 150 ili koliko ti vec treba,
Zatim u Gamedata/Config/Creatures i u fajlu Actor.ltx podesis recimo na
max_item_mass = 150
max_walk_weight = 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari