Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Ne drlja ništa, defragmentuj hard samo pošto ima milion sitnih fajlova.

Mod je odličan zaista, krenuo sam ispočetka, ljudima koji su radili mod treba dati posao u razvoju call of pripyat.

Instalirao na tek formatiranu particiju i drljao je kao lud.

c2d 3.2ghz, 3gb, 4850...

Posle /LARGEADDRESSAWARE radi normalno

Ima li ko mozda default 1.0005 outfit.ltx?

Imam ja v1.0006, ali to je isto jer je 6 samo multiplayer izmene.

E da, i meni nesto treba. Hocu da znam je li ikako moguce da se ubrza vreme u pecovanoj verziji igre?

Hvala.

Pa mozes koristiti sleeping bag mod.

Plašiš se mraka? :)

Meni je to najbolje vreme za kill, taman se nekako potrefilo da izlazim iz kanalizacije u ono vojno skladište ili šta je već kad imaju oni tornjevi gore. AI apsolutno ništa ne vidi u mraku tek kad im se pojaviš na svetlu lampe, lagano šušanje pa nož ili štoljpi sa prigušivačem. Neverovatno koliko je igra dobila na svemu sa ovim modom.

Pocela Zona da se menja, procvetala :D

Prilozi

• XR_3DA 2009-05-20 22-24-03-31.jpg
    XR_3DA 2009-05-20 22-24-03-31.jpg
    383 KB · Pregleda: 77
  • XR_3DA 2009-05-20 22-33-45-60.jpg
    XR_3DA 2009-05-20 22-33-45-60.jpg
    443.2 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Pojavljuju se neki zombiji koje ne mozes da ubijes, nisam ih sretao u originalom SoC.

Prica u Priboi story je godinu dana posle.

Sidrovich je otisao a vidi se unutra snajper, jel moze kako da se udje u njegove odaje? :d

Prica u Priboi story je godinu dana posle.

Sidrovich je otisao a vidi se unutra snajper, jel moze kako da se udje u njegove odaje? :d
Posle godinu dana trebalo bi da je ponovo jesen(odnosno kasno leto ,jer mi više liči da je SoC u tom godišnjem dobu), osim ako nije Strelok nešto tu i sa vremenom poremetio na kraju SoC.Proleće bi možda bilo nekih pola godine kasnije.Nije poenta u tome , nego mi više priliči atmosferi Zone zimsko ili jesenje doba nego neko proleće.To je pitanje ličnog ukusa.Najviše mi smeta u priboy Story što su pored tog cveća , nabacali sve i svašta po zoni, od oobjekat do monstruma, NPC, tako da je za moj krš od kompa jako zahtevno.Plus besmisleno trpanje svakom mrtvom stalkeru gitara, usnih harmonika, PDA, da čovek nepoveruje koliko su u Zoni muzikalni stalkeri.Svaki nešto svira.Od svega mi ipak najviše smeta što Priboy Story nasam ja uradio :D

Meni u Priboi Story se jedino svidja prica.

Imate li problema sa ucitavanjem snimljenih pozicija u Priboi Story? :mad:

Instalirao sam jedan zanimljiv mod, jako neobičan.Ubačene su između ostalog face i animacije likova iz Clear Sky.Na primer Sidorović je ćelacac iz Clear Sky, animacija likova takođe je CSovska , ma svašta nešta.Ali to je samo za one koji imaju rusku verziju igre.Hehehe, ja ga igram na engleskoj verziji.Kako?Pa volim stalkera da igram.Uvvek ima rešenje.
Kako se zove mod?P zar je to važno, i onako ne znate ruski :d.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pitanje ljudi,zna neko gde mogu da nabavim "weight mod" za Soc,onaj limit od 50kg,me iznervirao do max >_> ... koristim ver 1.0005 ^^ hvala puno

Mozes i sam-
Gamedata/config i u fajlu system.ltx podesis max_weight = 150 ili koliko ti vec treba,
Zatim u Gamedata/Config/Creatures i u fajlu Actor.ltx podesis recimo na

max_item_mass = 150
max_walk_weight = 200

Pa, kapiram da vise niko ne igra stalker bez modova :p

e prvo da se izvinim sto sam postovao pitanje za SoC u CS temi,lol.

E hvala,skinuo....isti commentar kao i za Nexa

Mozes i sam-
Gamedata/config i u fajlu system.ltx podesis max_weight = 150 ili koliko ti vec treba,
Zatim u Gamedata/Config/Creatures i u fajlu Actor.ltx podesis recimo na

max_item_mass = 150
max_walk_weight = 200

nemam Gamedata folder(samo fajlove)...kao sto se vidi na slici...pa sam napravio ,i tamo ubacio fajlove koje sam skinuo sa linka sto mi je Purke dao (te *.itx fajlove)...onda igra nece ni da se podigne ...

Prilozi

• 123.jpg
    123.jpg
    376.6 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno