Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. preview

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva mučnina!? Meni je kretanje ok, i ne osjećam nikakvu mučninu. Nisam je osjetio ni u HL2.
Što smo osjetljivi!!

Mucnina u toku voznje buggyjem u HL2?ma dajte ljudi nemojte me zaje******,kako nekom moze tako nesto da smeta?:wall:
Sto se tice stalkera ,jel moze neko da mi na PM da torrent za stalker MP demo ,posto sam par puta skidao ali to nije bio stalker vecj neka druga igra.
Hvala puno unapred

Poslednja izmena:
Imaš na newsu Stalker MP demo :)

Mucnina u toku voznje buggyjem u HL2?ma dajte ljudi nemojte me zaje******,kako nekom moze tako nesto da smeta?:wall:
Sto se tice stalkera ,jel moze neko da mi na PM da torrent za stalker MP demo ,posto sam par puta skidao ali to nije bio stalker vecj neka druga igra.
Hvala puno unapred

Iskreno, ni ja nisam osetio nista cudno u HL2, a znam da su se zalili, ali u STALKERu sam osetio ... Doduse, u ovoj novoj verziji STALKER MP beta od 20.2. mozda i ne tako ...

Sve to ima veze i sa dijagonalom pretpostavljam ....

Poslednja izmena:
Ja sam mucninu osetio u HL1 i u Quake2! Jesam li jedini?

Projekt direktor Anton Bolshakov je još jednom potvrdio da će dati svoj auto ako igra ne bude izbačena na vrijeme!
CRPG.RU: Anton, sorry for asking, but are you not afraid for your car?

Anton Bolshakov: No, I like my car and am doing everything possible to keep it. There is nothing to worry about.
Nadam se da stvarno voli svoj auto :)

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    407.8 KB · Pregleda: 115
  • 3.jpg
    3.jpg
    153.4 KB · Pregleda: 82
  • 6.jpg
    6.jpg
    165.7 KB · Pregleda: 68
  • 7.jpg
    7.jpg
    315.4 KB · Pregleda: 89
  • 9.jpg
    9.jpg
    235.5 KB · Pregleda: 74
Nije ni rekao da će ga dati, već da će učiniti sve da ga ne da, u šta se može ubrojati i neispunjavanje obećanja da će ga dati.

Sad onaj ko je probao betu(demo) jel moze reci kako je fizika odradjena....?

Poslednja izmena:
Sad onaj ko je probao demo jel moze reci kako je fizika odradjena....?

Sudeci po demou, nikako ... Tela padaju bezveze, interakcija sa okolinom nula ... U onim alpha verzijama bar neki burici su mogli da explodiraju... Ovde toga nema ... Ali mislim da nece biti tako u konacnoj verziji ... Ili se varam ;)

Ako ima neke pravde, ceo tim poslati ako zaseru sa igrom u nuklearku na jedno 2 nedelje suncanja.:d

ma kladim se da ce igra kad izadje 80% njih da kuka kako je grafika njesra :)

ja ipak mislim da ce 80% da kaze kako je neoptimozovana :D

Ja mislim da će se o igri pričati otprilike koliko i o Preyu, jedno dve nedelje maksimalno :)

Previše mislite i uglavnom trabunjate gluposti.
Kad igra izadje sve će se znati ;)

Kome ne valja grafika sa ovih shotki? Samo neka nema kiča i bještavila, to mi je bitno!

Prilozi

• STALKER_SoC_0292.jpg
    STALKER_SoC_0292.jpg
    252.7 KB · Pregleda: 82
  • STALKER_SoC_0297.jpg
    STALKER_SoC_0297.jpg
    217.8 KB · Pregleda: 73
  • STALKER_SoC_0298.jpg
    STALKER_SoC_0298.jpg
    212 KB · Pregleda: 72
  • STALKER_SoC_0299.jpg
    STALKER_SoC_0299.jpg
    475.5 KB · Pregleda: 79
  • STALKER_SoC_0300.jpg
    STALKER_SoC_0300.jpg
    235.2 KB · Pregleda: 94
Ima to i negativne strane, npr. da liči na Half-Life 2 sa svojim multikoloritnim teksturama u čak tri nijanse.
SiN Episode 1 možda izgleda ko crtani film ali bar ima jarke boje, dok HL2 liči na simulaciju bloka 45. Nadam se da Stalker nije upao u istu zamku.

Ima to i negativne strane, npr. da liči na Half-Life 2 sa svojim multikoloritnim teksturama u čak tri nijanse.
SiN Episode 1 možda izgleda ko crtani film ali bar ima jarke boje, dok HL2 liči na simulaciju bloka 45. Nadam se da Stalker nije upao u istu zamku.

Pa nekako ne verujem da tje kvazi postapokaliptichni svet u kakvom se nalaze stalker i hl biti koloritni i zzivopisnih boja, ko u luna parku :d

Boje su bas onakve kakve trebaju da budu.Atmosfera zagadjene sredine.Cim vidis sliku vidis da nisi na izletu na nekom tropskom ostrvu nego si u blatu do grla a oko tebe mutirane gliste. :D

..dok HL2 liči na simulaciju bloka 45...

:D :D :d :D

Samo vas posmatram kako dajete svoje strucne prognoze u vezi ove igre :) Mislim - opustite se, nije pitanje zivota ili smrti.
Ja verujem da je igra skroz dobra, sudeci po shotovima i trailerima kojih ima svuda po netu. Ako postoje nedostaci - imaju dovoljno vremena da ih ispeglaju. I verujem da igra nece biti promasaj.
Sto se mucnine tice, to sam osetio prvi put u HL2 i to ne samo na pocetku, nego kroz veci deo igre. Ako bude tako i sa stalkerom, uh... bice to problem :)

O kakvoj zamci pricas? ... Pa HL2 meni izgleda X puta bolje (BLIZE REALNOSTI) od Cartoon Far Cry-a ili Sin Episode 1, kojeg pominjes ...

Far Cry uopste nije cartoon vec prikazuje tropsko ostrvo zaboga,voda je jarko plava,pesak je beo,rastinje je zivopisnih boja....jel to ne postoji nigde???

ma da, farcry je bre quake3 na ostrvu :d

meni je hl2 bio odlican po bojama, pa majku mu takva je "prica", takvo je mesto deshavanja, takva je atmosfera...

u stalkeru nadam se da ce zelena i zuta boja :p biti minimalno zastupljene :)

Ma bit će malo i žute! Za svakog po nešto!

Prilozi

• STALKER_SoC_0294.jpg
    STALKER_SoC_0294.jpg
    271.1 KB · Pregleda: 74
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno