Mucnina u toku voznje buggyjem u HL2?ma dajte ljudi nemojte me zaje******,kako nekom moze tako nesto da smeta?:wall:
Sto se tice stalkera ,jel moze neko da mi na PM da torrent za stalker MP demo ,posto sam par puta skidao ali to nije bio stalker vecj neka druga igra.
Hvala puno unapred
Nadam se da stvarno voli svoj autoCRPG.RU: Anton, sorry for asking, but are you not afraid for your car?
Anton Bolshakov: No, I like my car and am doing everything possible to keep it. There is nothing to worry about.
Sad onaj ko je probao demo jel moze reci kako je fizika odradjena....?
Ima to i negativne strane, npr. da liči na Half-Life 2 sa svojim multikoloritnim teksturama u čak tri nijanse.
SiN Episode 1 možda izgleda ko crtani film ali bar ima jarke boje, dok HL2 liči na simulaciju bloka 45. Nadam se da Stalker nije upao u istu zamku.
Boje su bas onakve kakve trebaju da budu.Atmosfera zagadjene sredine.Cim vidis sliku vidis da nisi na izletu na nekom tropskom ostrvu nego si u blatu do grla a oko tebe mutirane gliste.![]()
..dok HL2 liči na simulaciju bloka 45...
Ima to i negativne strane, npr. da liči na Half-Life 2 sa svojim multikoloritnim teksturama u čak tri nijanse.
SiN Episode 1 možda izgleda ko crtani film ali bar ima jarke boje, dok HL2 liči na simulaciju bloka 45. Nadam se da Stalker nije upao u istu zamku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari