prvo covek je probao beta verziju, drugo multipljer nije fokus igre, trece igru su hajpovali sami igraci![]()
MP u ovakvoj igri i nije toliko vazan.Cak bi mi bilo draze da su manje vremena proveli na pravljenje MP-a(pa je i zato ispao losiji)->vise su proveli vremena na SP->mozda ce SP biti odlican.
^^
ma nisam ni ja preterano optimistican (otkud to) jer su izbacili mali milion sitnica da bi nekako ubrzali razvoj i bar nesto od igre izdali, ali ne secam se da je negde pisalo da im je multiplejer prioritet u igri, jedino ako su to skoro objavili a ja nna to nisam obrati opaznju
Starac, kako ovaj demo sljaka na tvojoj masini? Goransteinovu masinu ne mogu da desifrujem![]()
Na mojoj mašini radi dosta dobro. Na 1280x1024 i maks. detaljima frame zna pasti dosta ispod 30, dok na 1024x768 radi odlično. Velika razlika u fps-u je između te dvije rezolucije. Framerate najviše opadne dok je sunčano, jer tada svi objekti bacaju sijenke. Ali ovo je beta.
Evo nekoliko shotki sa fps-om:
I da, ne slušajte šta Goran buba![]()
Atmosferski efekti izgledaju fantastichno. A josh me vishe raduje shto igra izgleda podrzaje widescreen.
Shto mislite dali ce ovaj moj krsh moci da je tera u 1680x1050 ?
Nemora max detalji, moze i medijum.![]()
Atmosferski efekti izgledaju fantastichno. A josh me vishe raduje shto igra izgleda podrzaje widescreen.
Shto mislite dali ce ovaj moj krsh moci da je tera u 1680x1050 ?
Nemora max detalji, moze i medijum.![]()
Britanski magazin PC Zone je odvalio ocjenu od 85, plus nagradu!? Mislim da je još rano davati ocjene jer igra još nije gotova.
Graphics - Stunning graphical tricks and effects
Sound - Excellent Throughout
Multiplayer - Not stunning, but worth a spin
Good points - * Awesome setting
* Great action, brilliant high-end weapons
* Artificial Life fun to be around
* Genuinely does new stuff
Bad points - * Awkward side missions
* Crap script, storytelling and characters
Gledajuci komentar za zvuk, znam da nisu objektivni ...
A ovo "Crap script, storytelling and characters" ne zasluzuje nikako 85, ma kako ostali elementi bili dobri (a nisu bas toliko dobri)
No, sada marketing mora da odradi svoje
A sto se MP tice ... Boga molim da isprave sve one propuste, jer onakav potencijal, pre svega mislim na sjajne mape i vrlo zadovoljavajuci arsenal oruzja, NE SME da se propusti ... Kad bi mogao da se napravi Ghost Recon mod za S.T.A.L.K.E.R.-a ... To bi bio pun pogodak... Takve mape su kao stvorene za GR![]()
Opet zaključuješ na osnovu onoga što si vidio u beta MP-u. Oni su ocijenili beta SP, a zvuk je tu sigurno daleko raznovrsniji? I nije mi jasno što si toliko zapeo za taj zvuk? Pa zvuk oružja u MP-u je realističan.
Po meni ovo "Crap script, storytelling and characters" nije objektivno!
Lik koji je pisao recenziju kaže da je početak igre konfuzan, i da igrač nije upoznat sa situacijom. Pa to je sasvim ok, jer se budimo s amnezijom u nepoznatom. I valjda je u normalno to što treba vremena da se pohvataju neke stvari i što nas svi ignoriraju.
Ako hoćeš da pratiš priču moraš slušati šta diler kaže, inače radiš po svom. Znači postoji sloboda odabira. I mora nešto biti skriptovano jer se lako izgubiti. Očekivati da karakteri pričaju nekakve priče nema smisla jer ovo je FPS, a ne RPG kao Oblivion. I tu se nema šta toliko pričati. Mislim da je pisac recenzije promašio poentu.
pa imate milion fps-ova za multiplajer, cini mi se da ova igra nikad nije ni trebala da ima potencijal za mp vec je on tu kao bonusu ostalom jos malo pa cemo da probamo
Sta ti to znaci zvuk u MP-u je realistican?
Kad me vec vuces za jezik, gde si ti cuo zvuk ovog cuda da znas da je realistican?
Ne govorim uopste o tome da li je zvuk realistican ili ne, vec koliko je kvalitetan, odnosno nekvalitetan u ovom slucaju, u odnosu na danasnje standarde ...
Zatim kazes "Po meni ovo "Crap script, storytelling and characters" nije objektivno!" ... A ti si kao probao SP STALKER-a pa znas bolje od nekoga ko je to probao?
Sto se mene tice, naravno, sudim o igri na osnovu necega sto sam probao, i uglavnom pricam o tehnickoj strani, jer to najvise, i prvo upada u oci. Kada budem probao i singleplayer, dacu i konacan sud, a sada, na osnovu ovoga sto sam probao mogu slobodno da kazem da je vrlo dopadljiv koncept narusen propustima koji taj utisak kvare ... I zaista, cisto sumnjam da ce bilo sta od toga biti ispravljeno ...
Reci mi jesi li ikada imao priliku uživo probati nešto od ovog oružja u igri? Ja nažalost jesam, i to jako dugo! I vrlo dobro znam kako se to oružje ponaša i kakav zvuk ima na otvorenom, tako da mi oko toga ovdje niko ne može pametovati. Ako Kalašnjikov ima realističan zvuk u ovoj igri, onda valjda ima i IL 86?
Koliko si ti uopće kompetentan da bi ovdje mogao da govoriš o realizmu u ovakvoj vrsti igre u kojoj se upravo taj realizam najviše potencira? Jeli se to tvoje iskustvo bazira na zvuku koji si čuo u Q4 ili FEAR-u? Nemoj me nasmijavati, i pogrešno shvatiti!
Nisam probao SP, ali sam vidio i pročitao skoro sve o igri. Imam osjećaj da je Lik iz PC Zone-a recenzirao nedovršeni nastavak za Oblivion, a ne FPS! I moram ovdje nekima dati do znanja da ne postoji savršena igra. STALKER isto tako neće biti savršen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari