Posto sam uspeo da se dokopam BETA kljuca, imao sam prilike da probam ovo cudo. Nakon par dana igranja u mp, utisak je razocaravajuci. Sve deluje nedovrseno, rastimovano, nakon izvesnog vremena igranja vrlo lako i mucnina nadodje zbog odvratne kamere. Engine je cudan, od kretanja do izgleda, tesko za opisati, ali jednostavno osecaj da nesto ne stima. Cucanj je nesto najgore ikada uradjeno u gaming istoriji, otprilike kao da idem next picture/previous picture u nekom image vieweru, sad si gore, sad si dole, uzas. Jedino sto mi se svidelo jeste atmosfera kada sevaju munje i na trenutak osvetle mapu, a ja buljim u monitor trudeci se da uocim protivnika (ovo bih jako voleo u Ghost Reconu

). Medjutim ni to ne pomaze da popravi sveopsti utisak. Zvuk je osrednjeg kvaliteta, bez ikakve prostornosti, nedoradjen. Nadam se da su bar uspeli da u singleplayeru naprave kakvu takvu atmosferu i dinamican gameplay. Licno, ocekivao sam mnogo vise od mp nego od sp, jer nijedna igra, moram priznati, nema tako bogate mape kao ova, ai arsenal je obecavajuci. Kolorit je izuzetan, do sada najblizi realnosti, iako sam engine nije jedan od novijih, naprotiv, star je kao biblija

.
Cekam da probam i singleplayer pa da dam konacan sud ...