Kad bi ti nekako imao volje da mi na PM pošalješ taj najnoviji Compressonator 1.4 bio bi ti zahvalan jer imam problem da se logujem na AMD server i da ponovo registrujem a nemogu da nađem alternativni download.Izgleda da im server ima neki problem, a besplatan program (4.7mb).Našao sam verziju 1.21, ali bi ako može ta njnovija, bio bi ti zahvalan, a ovaj nVidia plug-in imam odavno.Probaj sa Compressonator-om.
http://developer.download.nvidia.com/tools/texturetools/Photoshop_Plugins_8.23.1101.1715.exe - Plugin za Photoshop
Kad bi ti nekako imao volje da mi na PM pošalješ taj najnoviji Compressonator 1.4 bio bi ti zahvalan jer imam problem da se logujem na AMD server i da ponovo registrujem a nemogu da nađem alternativni download.Izgleda da im server ima neki problem, a besplatan program (4.7mb).Našao sam verziju 1.21, ali bi ako može ta njnovija, bio bi ti zahvalan, a ovaj nVidia plug-in imam odavno.
Hvala ti druže, svaka čast.Mada će dosta vremena proći dok ja naučim sa njim da radim.Poslato.
Jel neko uspeo da nadje prijatelje onog Kardana (majstora iz Skardovksa), Nasao sam Juniora, al onog drugog ne mogu da pronadjem.
@Starac
Imam jedan problem.Prešao sam na Windows 7 i to 32bitni.Sad mi neće da radi kako treba DDS Converter v2.1.Hoće da konvertuje dds u neki drugi format, što mi uopšte nije važno, ali neće u dds što mi treba.Nije on toliko važan, ali njegova podešavanja su u suštini ta koja koristi Stalker, a u Photoshop ili PaintNet mi ta podešavaja nekako skroz drugačije izgledaju.Naviko sam da neku texturu odradim u Paintet ili Photoshop , pa sačuvam kao png ili tga, i onda konvertujem sa DDS Converterom dds format i bude kako treba.
Ili još jednostavnije , koja se podešavanja koriste u Photoshop odnosno PaintNet, a da budi najbolji za Stalkera, nadam se da si razumeo.
A koje si dimenzije koristio za te tvoje texture?DDS Converter takodjer ne radi na Win 7 x64. Koristim Photoshop Nvidia DDS plugin za konverziju.
E sad, ja sam promjene odradio sa vec gotovim sky_cube mapama, uz male izmjene. Dosta toga sam promijenio u weathers fajlovima.
Pokusao sam kreirati svoje sky_cube mape, no nekako mi se to ne uklapa u CoP mape. Slike dolje.
I mene ovo zanima. A gde si makar tog jednog uspeo da nađeš?
Kako da se popnem na krov Jupiter fabrike i pogledam onaj helikopter koji se tamo nalazi
Blizu onog cudnog drveta u prvoj oblasti, na cijem vrhu je artifakt, blizu je kostur a pored njega je u travi pda, videces ga, svetli
A koje si dimenzije koristio za te tvoje texture?
Jel izasla eng. verzija ove igre.
koja je najbolja verzija sa engleskim prevodom?
e zavrsio sam igru a toga da nisam bio ni svestan(kraj je bezvezan, nisam ni skontao u cemu je stvar).Ne znam za vas ali mene je odusevilo pojavljivanje Srpskog placenika
???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari