Ako nekog zanima recept za srecan kraj evo
You need to kill bloodsuckers and chimera \ save Zulu near School in Pripyat and save you team when going to Pripyat (Zulu, Vano, Sokolov, ex-monolith ), save Arrow in the end \ find friends of Cardan and Oasis.
@terzazak
Mogu ti pomoc da nadjes jedan set toolsa, za kalibraciju, nalazi se u zgradi u Pripjatu pored supermarketa u kom se ubio onaj tip zbog kontrolera. Znaci zgrada odma pored, ulazi se iz nekog suterenskog dijela kroz prolaz sa slike![]()
@terzazak
Mogu ti pomoc da nadjes jedan set toolsa, za kalibraciju, nalazi se u zgradi u Pripjatu pored supermarketa u kom se ubio onaj tip zbog kontrolera. Znaci zgrada odma pored, ulazi se iz nekog suterenskog dijela kroz prolaz sa slike![]()
Odakle to ova inf za kraj igre, jesi siguran da je sve ovako??? I koju Himeru, ima dva questa sa njima??
Hm, HUD pokrio pola puske i dobar deo ruke...jel' bilo to pre? Nekako mi cudno deluje sad.
Texture na max. izgledaju daleko bolje. Framerate je skoro pa isti.
Izgleda fenomenalno, na DX8 izgleda super,na DX9 mi izgeda bezobrazno dobro a mogu msliti na DX11.Prava stalker atmosfera, a mape su toliko velike da je stvarno zbog free pley malo konfuzno i da zahteva dosta vremena da se upozna sa svim.Teško je sad i onoma koji su prešli igru i po dva puta da pouzdano daju bilo kakav savet, jednostavno je igra napravljena da "mora" da se idigra minimum 3 puta, ali minimum.Sada su tri velike mape, extremno velike, a sledeći Stalker će verovatno ostvariti prvobitnu ideju da sve bude jedna mapa, ali kao 5 -6 ovih zajedno, i plis underground, barem pola toga.Imam utisak da su ove mape barem tri puta veće pojedinačno od Swapma u CS.kad odrade novi engine i uposle sva 4 jezgra i eto Zona sva ujednom komadu.Ovo na max? Zar nije Stalker mnogo lepse izgledao, ili su to neki modovi.. Puska izgleda kao u HL1, ebes mi sve![]()
Hm, HUD pokrio pola puske i dobar deo ruke...jel' bilo to pre? Nekako mi cudno deluje sad.
Ne, sad gledamo zašto HUD smeta pušci i koliko smeta u wide, a koliko 4:3.Dok to nerešimo nema da se ide dalje.Jel stigao neko do pravog kraja?
Ipak nisam nasao prolaz. Na slici sam obelezio crvenim zicu a plavim kapije. Kuda proci?:wall:
Primetio sam jednu veoma iritirajuću stvar ali nisam iguran da bi tako trebalo igra tj. engine da se ponaša. Da bi shvatili o čemu se radi najbolje da pogledate ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=Bm_tRVlc2gg&feature=related počev od 3:25. Tu se jasno vidi kao neko polje oko igrača koje je tamnije i na 10 m granica tog polja pa sve to deluje kao da ste pod konstantnom senkom.
Da li engine tako funkcioniše ili je to bug u nekim drugim elementima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari