Šta je novo?

Ryse

Srecom, PC ti dozvoljava taj luksuz :)

Jadni oni koji su kupili za 60e.

Ako je neko imao keša za Xbone i 60 eura za ovo, ja njega ne mogu previše da žalim. :d Od ovoga sam očekivao mnogo, dok nisam čuo za QTE priču, a onda sam se smorio i nisam ni obraćao pažnju na igru, kao ni na rivjuove, samo sam čuo da su loši. Ovo će da se proba, da izvučem 2 sata iz igre i meni dosta. Žao mi što ne portuju Forzu Horizon.

E, kada bi portovali stvarno dobre igre mi ne bi imali razloga da kupimo Xone. :D

Da je Ryse IP u vlasnistvu Microsofta, ovog porta ne bi ni bilo.

Portuje MS s vremena na vreme i igre iz vlastitih IP-a (Fable 3 pre par godina, uskoro Fable Anniversary).

Sto se izvikanijih ekskluziva tice, Xbone je spao na Halo i Fortzu.

a ne bi ni Halo imali, da nije bilo PC gaminga, jer je prvi Halo bio namenjen kao PC only igra...

dok je Sony oduvek imao pravih i sjajnih excluziva...

Poslednja izmena:
Halo je prvobitno trebao da bude Mac ekskluziva, pa su onda prešli na Windows i na kraju na Xbox.:)

Mozda dodje i Halo Master Chief Collection na PC sa nekim zakasnjenjem u odnosu na Xbox One, sve vise igara prebacuju i na PC Fable, Dead Rising 3, sad Ryse.

1. Da, kao što se ubiše ljudi igrajući ostale Crytek igre

2. Pa neki su odigrali igru, ili je makar probali, a neće baš biti da Xbox raspolaže morem ultra-kvalitetnih naslova pa da igrači iz čistog hira odbacuju ovaj, koji je btw čisto "konzolaška igra".
Izašla na konzoli... ovo je tema o PC port a ko zna šta će sve promeniti za PC verziju... možda im ovo dođe kao neka vrsta popravnog.
A ne bi bila ni prva ni poslednja igra koja je dobila slabe ocene a ustvari je jako dobra.

Inače ja nikada ne delim igre na "konzolaške" i PC... igram ono što mi je zanimljivo i zabavno.

Poslednja izmena:
Biće ovo dobro... mene još nisu razočarali... sigurno neće ni sad.

Tebe nije teško ne razočarati...

Ne moze losu igru da spasi ni 19k rezolucija. Bolje da nisu izbacivali. Niko zivi ovo nece da kupuje. Crytek je imao velike probleme i sa piraterijom za Crysis 1 koja je, slozicemo se, sjajna igra. Ovo ce piraterija da proguta, no dobro, to vec nije nas problem ;)

WOOOW prvi put da vidim neki dualgpu kao recommended, wtf?

Interesantno da pise recomended 690 i 7990. Obicno je recomended nesto tipa umereno ka naj.

Sta je onda naj za ovu igru? Dual Titan Z ?

******stina, kao i obicno u zadnje vrijeme kad su 'recommended specs' u pitanju.

Poslednja izmena:
da da dual gpu je za 4k ko i za svaku igru :D

To samo ilustruje koliko su ludi u tom studiju i kod tog izdavača ako računaju na 4k. Još uvek je 4k marketinška žvaka i ti monitori pate od gomile interfejs problema. Dobri su za praznu priču i merenje patke, k'o što ljubitelji italijanskih automobila u nekoj diskusiji gde se daje primedba na izradu potegnu Lamborghini.

Mogu oni da se trude koliko hoće oko 4k rezolucije dok se interfejsi ne dovedu u red. Lično, ne bih uzeo nijedan 4k displej do izlaska naredne iteracije HDMI/DP ili kog već interfejsa koji će imati dovoljan propusni opseg, a ne da se korišćenje pretvara u igranje mojim živcima.

Poslednja izmena:
Evo i trailer-a. Znaci previse dobro izgleda, a kao dokaz koliko broj poligona po karakteru previse znaci je na 1:15 najocigledniji, znaci svaka im cast.Za pricu ce da vidimo, ali graficki, smatram da ova igra ove godine nema konkurenciju. :)

UNREAL! Ovi iz Cryteka nisu normalni!

Rise.jpg

Ako ništa drugo, bar eto još jednog alata za benčmark... :D

moze da se pljuje po crytek-u koliko hocemo, ali jedno je sigurno a to jest da kad god izbace igru ona je najmanje 2-3 godine graficki ispred svih igara koje se nalaze na trzistu u bas tom trenutku, to ne cini dobru igri naravno, ali skidam im kapu sto se tice tog segmenta.

Istina...igrao Crysis 3 pre neki dan, i rekoh aj stavim na Low da vidim kako izgleda, i igra i dalje izgleda tako dobro da posle par minuta igre verovatno ne bih ni skontao da nije na High, jer bi bio okupiran drugim stvarima. Razlika je naravno vidljiva ali kad se dobro zagledas, i dalje je ta grafika tako dobro spakovana da na bilo kojim podesavanjima izgleda lepo. Igra je s druge strane, daleko od kvalitetne, sto je steta jer mi se licno ceo koncept i svet Crysisa dopada, i zezao bih se sa onim lukom puno, igrao stealthy, ali dzaba, nema puno prostora za to....

Gledajuci gejmpleje neke za Ryse, meni se cini da je to Crysis u starom Rimu. Dakle, ides, sibas se sa raznim likovima, i to je to. Ok, ne mogu da kazem posto jel, nisam igrao ali mi se cini bas dosadno....

Vrh Dno