Šta je novo?

Ryse

Radi mi odlicno na mojoj masini, skoro sve na high. Kakva grafika i facijalna animacija.. Jesus.

Stvarno brutalno izgleda grafika, a facijalne animacije i kosa kako je uradjeno stvarno nemam reci. I sta vise odlicno radi na mom kompu, texture su automatski na low zbog 1gb VRAM-a a sve ostalo drzim na High bez AA i Supersampling-a.

Ovo cu da probam, ali ne ocekujem cuda. Odgledao sam par minuta gameplay-a i nije toliko lose kao sto neki pisu.

Off-topic:

ZELIM Sunset Overdrive na PC-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne treba mi nista drugo, eto vam sve, portujte samo Sunset Overdrive!

Izvinite morao sam. :D

Na mojoj masini takodje radi ko podmazano, zakucano na 60fps, 1080p, povremeno malo padne na oko 50, ali samo u po nekoj sceni, sve na high, supersampling iskljucen.

Generalno igra izgleda odlicno, gameplay su mogli malko bolje, ali svakako jako dobro upakovana igra, zvucna podloga je fenomenalna. Vredi odigrati!

ZELIM Sunset Overdrive na PC-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne treba mi nista drugo, eto vam sve, portujte samo Sunset Overdrive!

Jos jedan razlog da kupis Xbox One. Samo mi objasni, otkud ti sklonost ka sundu i kicu? Taj Sunset Overdrive je meni licno najgora ideja za igru od onog LocoCycle.

Evo bas sam razmisljao o tome zadnja 3 dana, intenzivno. :d

Eh sad "kic i sund", igra izgleda ludacki zabavno i jedinstveno. Kakav kic i sund, najiscekivanija igra od najave XOne. A LocoCycle mi je pruzio par sati zabave i smeha i mislim da je ok igrica.

Jos jedan razlog da kupis Xbox One. Samo mi objasni, otkud ti sklonost ka sundu i kicu? Taj Sunset Overdrive je meni licno najgora ideja za igru od onog LocoCycle.

slazem se... inace meni je taj SO na prvi pogled izgledao zanimljivo zbog tog koloriteta i zabavnog pristupa igri, ali onda vidis kolko je igra prazna i nista ne nudi...

Probao Ryse upravo stvarno prelepa igrica a nije losa ni igrivost jeste da je razbribriga udari X i Y ali svidja mi se.
Što se tiče performansi igrica leti , igram u Full HD sve na HIGH osim Supersamlinga. Kad uključim SS oseća se manji frejm rate.

Probao malo.

Grafika... :shock::zgran: Sta reci, koju posluku porati??
Definitivno jedna od najlepsih i najdetaljnijih igara koje sam igrao. Animacije, facijalna ekspresija, detalji... odlicno.
Sve na High, SS na OFF naravno igra radi u 50-60 fps, ima dropova ali ne ispod 30.
Iskljucite Motion Blur ako ne zelite velike dropove kod egzekucija.

Ovo malo sto sam probao deluje mi dosta zanimljivo.

Da li mozete da podesite Teksture? Meni stoji na Very High ali je zatamnjeno i ne mogu da promenim.

Igra leti, a najavljvali zahtevnost uh uh, ova 670gtx za full hd sasvim dovoljna... inace igra je skroz ok dobra zabava :D

@Emix, texture se same namestaju u odnosu na to koliko VRAM-a imas. Meni su na high.
Inace, slazem se sa svime sto si rekao, stvarno je neverovatno uradjena grafika a narocito sam se zaprepastio zbog facijalnih ekspersija. Sjajno.
Sam gameplay je meni dobar, nije god of war style, ali mi je svakako zanimljiviji od shadow of mordora.
Evo par screenshotova, kacio sam i na SK forum, pa reko da okacim i ovde :d
https://www.flickr.com/photos/127796839@N05/sets/72157648243013099/

sad sam poceo igru,i ono kad udjes u palatu i kad treba da pratis nera, prva borba unutra ja poginem,i sad kad udjem u taj hodnik nema nikog a uz one stepenice ne mogu... probao sam load opet,ali nista...

@Emix, texture se same namestaju u odnosu na to koliko VRAM-a imas. Meni su na high.
Inace, slazem se sa svime sto si rekao, stvarno je neverovatno uradjena grafika a narocito sam se zaprepastio zbog facijalnih ekspersija. Sjajno.
Sam gameplay je meni dobar, nije god of war style, ali mi je svakako zanimljiviji od shadow of mordora.
Evo par screenshotova, kacio sam i na SK forum, pa reko da okacim i ovde :d
https://www.flickr.com/photos/127796839@N05/sets/72157648243013099/

This!

Odlicni SS! Ovo izgleda toliko realisticno. :zgran:

O, da...nakon najnovijih klipova iz Star Citizen-a, Kingdom Come-a evo jos jedna igra koja pokazuje koliko je Cryengine "plastican" i sl sran*ja...

Poslednja izmena:
Izgleda lepo ali combat system je smorio. Mogli su vise comboa da naprave, levi i desni klik, dodge i block...ono. Prica je odlicna ali nakon 2 sata fajtanje postaje smor. Steta sto nisu odradili PVP za ovu igru, coop i nije nesto sa nekim random likom, ne vidim kako leaderboard funkcionise osim sistema "igraj sto duze i vise i dobijes vise poena" jer ih ocigledno ne gubis. A Nanosuit 2.0 je lud :)

Izgleda lepo ali combat system je smorio. Mogli su vise comboa da naprave, levi i desni klik, dodge i block...ono. Prica je odlicna ali nakon 2 sata fajtanje postaje smor. Steta sto nisu odradili PVP za ovu igru, coop i nije nesto sa nekim random likom, ne vidim kako leaderboard funkcionise osim sistema "igraj sto duze i vise i dobijes vise poena" jer ih ocigledno ne gubis. A Nanosuit 2.0 je lud :)

bas tako... meni prvi efekat bio WOOOOW, ali me smorilo posle 2 sata... To mi je minus, fajt na jednu istu foru i nerazlicitost protivnika, svi isto izgledaju.... Pored tolike igre i takve grafike,mogli su da ubace barem 15-20 razlicitih ljudi protiv kojih se boris,a ne tipa 4-5...

Predjoh igru, meni je ovo zasad najbolja igra 2014. godine, pored novog wolfensteina.
Sad sam video da mogu da se kupuju nove egzekucije :d

sad sam poceo igru,i ono kad udjes u palatu i kad treba da pratis nera, prva borba unutra ja poginem,i sad kad udjem u taj hodnik nema nikog a uz one stepenice ne mogu... probao sam load opet,ali nista...

Da li si provalio ovaj problemcic koji si pomenuo?I ja sam tu stao i nista,samo se vrtim u krug....

Imao sam ja taj problem, mora restart celog chaptera.
Sreca pa je to na samom pocetku skoro.

Promasili ste temu, nije ovo za The Evil Within.

Poslednja izmena:
Sasvim fina igra, posto je igru pratila prica da je noobfriendly krenuo sam od starta na najvecem dostipnom nivou tezine i za ovo malo sto sam odigrao mogu reci taman kako treba. Ne mozes samo da spamujes klikove i ocekujes da ces ih sve pobiti, a s druge strane nije ni zahtevno, taman je to trebao da bude neki medium. Egzekucije fino izgledaju, jedini "nedostatak" je sto ih ima previse, po meni bi bolje bilo da su ih stavili redje, ako vec nema penala za greske i ako tajming nije toliko bitan.

U svakom slucaju igra je pravi praznik za oci sa sve low textura i bez AA, posto masina ne moze to da istera, optimizacija sasvim korektna, tu i tamo po neki fps dropovi zbog motion blura, neko je vec pominjao, ali uglavnom zadovoljavajuce. Nije da klizi, ali u svakom slucaju mnogo bolje i radi i izgleda nego vecina Ubi i EA naslova u zadnjih godinu dana. :D

Igra je odlicna, ne vidim razlog tolikog pljuvanja.Ima vecinu elemenata, grafiku, zvuk, soundtrack, animacije, sve super.Nedostaci igre su mozda kratka prica, previse pojednostavljen combat sistem, tj. previse egzekucija, boss battles su mogle biti raznovrsnije, a ne sve od pocetka do kraja isti fazon.Od mene 8/10 ocena, a igra ima potencijala i za sigurnih 10/10.Igru od starta treba igrati na hard, a legandary tezina je jos izazovnija, ja sad igram na legendary.

Za kraj jedna slika, da se malo nasmejemo, desava se.Inace ovo nije uticalo na ocenu. :D
Ryse 10-13-2014 12-53-46 PM-803.jpg

Svi kažu kako ova igra (GAME) ima sve dobro, osim GAMEplay-a i proglašavaju je odličnom. Ja se ne sećam da se nešto kraće od ovoga zadržalo kod mene na kompu. Stigao sam do fajta u palati i izbrisao. Lepa grafika i to je sve. Udariš ga par puta, stisneš dugme za egzekuciju za koju ne moraš da stiskaš ništa da bi se izvršila i tako sledećeg. Mada, nema puno kvalitetnih igara ovog tipa n PCu, pa se ljudi lakše zadovolje. To mi je bilo jasno čak i kad se Darksiders pojavio za PC.

Gameplay-u nista ne fali, nije odlican ali nije ni katastrofa.
Batman fazon samo malo uprosceno, i na Hard uopste nije lako kasnije kad te napadnu u grupi.

Svi kažu kako ova igra (GAME) ima sve dobro, osim GAMEplay-a i proglašavaju je odličnom. Ja se ne sećam da se nešto kraće od ovoga zadržalo kod mene na kompu. Stigao sam do fajta u palati i izbrisao. Lepa grafika i to je sve. Udariš ga par puta, stisneš dugme za egzekuciju za koju ne moraš da stiskaš ništa da bi se izvršila i tako sledećeg. Mada, nema puno kvalitetnih igara ovog tipa n PCu, pa se ljudi lakše zadovolje. To mi je bilo jasno čak i kad se Darksiders pojavio za PC.

Nije baš ni da ih nema. DMC serijal, Metal Gear Rising. Dynasty Warriors, Castlevania, solidne "manje" igre kao Marlow Briggs, onda igre kao Batman serijal koji nije čisto HnS ali ima borbu u sličnom fazonu...

Možda je grafika razlog, ili možda to što se radi o Crytekovoj igri pa je igraju njihovi fanovi koji inače nisu igrali puno igara tog tipa. Stvarno mi nije jasno kako su svi odjednom oduševljeni.

Vrh Dno