forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
A znam problem je oko toplote, kontao sam pored svih tih kartica da uzmem klimu da stavim u prostoriju. Ako 1 ne pomaze, stavicu 2![]()
Ljudi, vi se raspisali, a vidite da se čovjek zeza.
A znam problem je oko toplote, kontao sam pored svih tih kartica da uzmem klimu da stavim u prostoriju. Ako 1 ne pomaze, stavicu 2![]()
Ljudi, vi se raspisali, a vidite da se čovjek zeza.
Pa rano si se setio, sta drugo da kazem.... cccc :d
A imas prave kalkulatore (sa urucunatim rastom diff i padom zarade) za ROI a oni kazu da trenutno ROI ne postoji ako placas struji i nisi lopov, toliko
Inace sve ovde sto vidis da sam dokupljuju grafike znaj da 98% prodaje staro smece (tahiti, itd) i podmadjuje HW od zarade koju je zaradio u prethodnim godinama, a ima i onih kojima je struja 5x niza od tebe pa racunaj da ce oni terat dok ti ne bakrotiras a nekima je struja i 50x manje od tebe (ne pitaj me kako)
N Mozda se cak i uklopim do 1500 kW mesecno sve sa kucnom potrosnjom da mi ne bude 15din na kW...
A sto ti lepo zapocetak ne krenes sa 6 kartica,da vidis i upoznas se sa cime imas posao, kad vec planiras da udjes u te vode ,pa ces lako da dokupis sta ti bude trebalo kasnije. Mozda ti deluje jednostavno,ali nije bas tako.. Ima tu posla iha,i mnogo vise nego sto mislis. Nije to samo sklopis masine i udri..
Hvala svima na savetima, vec sam narucio 36 kartica i 2 klime Hansol Premium GWH09TB-S3DNA1D
tema moze da se lock!![]()
Ja nekako stekao utisak da se više razume u klime nego u kartice. Vidiš kako zna celu oznakuZnam coveka pa reko ajd.
Ima taj vec 100 kartica.![]()
Znam coveka pa reko ajd.
Ima taj vec 100 kartica.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari