Šta je novo?

RV870 codename Evergreen/Cypress

U U.K. moze da se uzme Ati 5850 za 20.000dinzi u protiv vrednosti a posto idem tamo za par dana u dilemi sam nego isto tako znam da tamo nikad nije bilo nista posebno jeftinije sto se tice novih komponetni tako da ne ocekujem vecu cenu kod nas.Inace tamo je Ati 5870 300funtakisa(30.000dinzi) tako da ovi kod nas trenutno mnogo kradu ali smirice se cene za nedelju dve.

meni komšija uskoro dolazi iz australije i tamo su isto 20/30k cene. jedino što nemam love ***

pa preporučena cena u DL-u za ASUS-ovu kartu je 403 evra. Meni je to suludo velika cena ako znamo da je MSRP u evropi 350 dolara, a prodaju se, doduše u e-tailu, za 330-340...

Ako ovde bude kostala 5850 20-22k ili 5870 28-30k mozemo da pricamo, u suprotnom deru nas zato sto nema dovoljno kupaca i uvoze se na kasicicu :)

pa preporučena cena u DL-u za ASUS-ovu kartu je 403 evra. Meni je to suludo velika cena ako znamo da je MSRP u evropi 350 dolara, a prodaju se, doduše u e-tailu, za 330-340...

U Altiju je preporučena MP cena 348€.

Da.

Edit: Ali nemaju ni jednu karticu na stanju :d

Poslednja izmena:
Koga hvali? Ili si mislio na fali? :trust:

Patch Re-enables PhysX When ATI Card is Present

A forum member by the name of GenL has released an experimental beta patch which intercepts disable-PhysX-if-Radeon-is-present-code. So far, according to user comments the patch delivers successful results. At this stage, the patch only works for PhysX GPU rendering and not PPU rendering. However, the developer claims that work is still in progress.

spurce

Odlicno :), ako ovo skroz radi nema vise nijednog razloga da ne uzm....

Odlicno :), ako ovo skroz radi nema vise nijednog razloga da ne uzm....

Znači pored nove ATI-jeve kartice daćeš još para na jednu zelenu samo da bi radila fiziku? Ne znam zašto bi to iko pravio takav skarabudž...

... za koji realno ne postoje nikakve garancije da ce raditi kao sto je u tom postu^ napisano.

Mislio sam cisto kao mogucnost ;) ,uzajmim od nekog geforce pa cisto probam mozda, a verovatno ce neko i praviti takav pichvajz :p, ali moj dzep nece sigurno, veruj mi...

Znači pored nove ATI-jeve kartice daćeš još para na jednu zelenu samo da bi radila fiziku? Ne znam zašto bi to iko pravio takav skarabudž...

Na primer moj drugar ima Nvidia karticu koju hoce da zameni posle nove godine kada izadju svi ATI cipovi i cene se malo smire. Fermi ovde nema nikakvog znacaja jer covek sigurno nece dati vise od 100e za graficku a u tom cenovnom rangu ATI ce gotovo sigurno imati bolju ponudu.
E sad, zasto ne bi tu staru graficku upotrebio da mu radi fiziku? On ju je posteno platio i trebalo bi da moze da je koristi za sta hoce, a ne da mu Nvidia govori sta da radi sa njom jer nisu u stanju da pokriju trziste konkurentnim cipovima;)

Možda zato što bi mu bilo pametno da proda tu staru grafičku pa da kupi novu koja košta 140-150 umesto 100 evra, ako već hoće da menja?

Možda zato što bi mu bilo pametno da proda tu staru grafičku pa da kupi novu koja košta 140-150 umesto 100 evra, ako već hoće da menja?

Ma vazi, 8600gt za 40-50e;) Sa druge strane i u tom rangu opet bi uzeo ATI, 5700 vec kuca na vrata.

Sem toga, ja sam samo naveo konkretan primer, verujem da ima jos ljudi na ovom svetu koji bi svoju staru graficku bacili na fiziku, a kupili novu ATI, sto je upravo i razlog pokusaja onemogucavanja ove opcije!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno