Šta je novo?

Runes Of Magic

Od jutros nece vise igra da mi se startuje prijavljuje laucger error, da li imate slicnih problema ?

Ok, vise ne prijavljuje launcher error, sada je poceo normalno da skida update. Valjda ce sve biti ok.

Poslednja izmena:
S obzirom da se leader guilda Balkania nije pojavio, bili smo prinudjeni da napustimo stari i formiramo novi guild Balkanija. Ko hoce da nam se pridruzi, neka whisperuje Zmiju, Altas-a, Patton-a i Tarnished-a.

Ma radio je celo popodne i ništa nije uradio. Stajao je na 10% i ni da se makne, a bar 5x je preuzeo sve iz početka, stigao do kraja, zakrpio, reset programa, pa onda opet u krug.

Uninstall -> shift+delete -> čekam finalnu verziju ;)
hm a da si pogledao u gornji desni ugao video bi da posle svakog paljenja se updatuje za jednu verziju :) tako da si trebao samo da ga pustis ... probah sad igru ok je

ima oko 15tak update-a sve ukupno teških preko 1.5GB
da se ne iznenadite zašto dugo traje update...

Dnas od 9 ujutro ide novi patch, i server ce biti offline jedno 2 sata
evo sta donosi nova verzija.

Patch Version 2.0.0.1808

General
All TP and Exp debt is cleared.
Mails with recipes attached that were sent between 29 January and now will arrive.
Sever-Side
Fixed server-side timer caused crash bug.
Fixed party experience range bug.
Client updates
Fixed style shop cost issue.
Fixed Mystic Alter boss battle crash bug.
Added option to add "blank" buttons to the hotbar.
Added option to invert mouse
Dice rolls now have a minimum roll of 1.
Quests & Drops
Quest: "Raising the Output" now requires 10 quest items.
Quest: "Gurla's Punishment" will no longer summon 2 wolves.
Quest: "Dissi's Troops" has been fixed.
Fixed Black Boar Bristles drop bug.
Fixed an error with obtaining the vapor stone for the windmill due to having milk bug.
Fire guardian quest: The salamander will no longer drop items.
The Suspicious letter will now drop normally.
NPCs
Krodamar and Krodamon: The message errors have been fixed.
Aukuda the Cursed: Several of the bugs are fixed.
"Mint Caravan" and "Ailic's camp" will now display the correct names.
Fixed a few house maids that weren't selling funiture.
Fixed a translation issue with a couple of armours so that no longer the same name for 2 different items is shown.

Ajde i ovde da napisem koji red dok server ne proradi :)
Igramo igru jedno desetak dana (valjda toliko) i skroz je ok, ima dosta questova a i glavni quest - koji vas teraju da igrate da bi ste videli nastavak price. Po meni su mape super, trudili su se da to sve ok izgleda, a nisu genericki pejsazi. Ima brdo itema i puno zezalica tako da mi i dalje dosta toga nije jasno, ali opusteno valjda cu jednom da provalim i transmutor i pravim sebi oruzje :)
Neprijatelji su interesantni, i na prvim mapama su dosta laksi i manji, dok kasnije dolaze bas veliki :)
Ima dosta bossova koji u isto super, i zahtevaju organizovanu akciju vise igraca da bi se roknuli.
Treba malo vremena dok se ne ovlada interfejsom.
Igra je dosta kompleksna, odnsono ima mali milion zezalica na koje mozete da izgubite sate dok ih provalite.
Naravno mozete i da klikcete onako sta vam se dopadne, ali sve ima svoje :)
Npr. samo o nekim magijama imate citave teme gde ljudi iznos svoje misljenje sta je dobro da budzite, obzirom da tp poena nikada dosta.
Raspravlja se o strategijama razbijanja lika na desetinama strana.
Po forumu, bih rekao da se masa napalila ;)
Nema kineza, svi pricaju engleski,a ima izuzetno puno ljudi sa ovih prostora. Svaki dan naletim na nekog zemljaka :) Guild balkanija je jedan od vecih, ima nas 90-100. nemoze nazalost vise.
Ako planirate da pocnete neki mmo, moja preporuka, a tu sam da vam i pomognem ako ima nejasnoca (a bice ih ) :)

Poslednja izmena:
Da li ima nekih novih clanova u Balkaniji a da su sa bencha ? Vidim da je doslo dosta novih likova u guild pa da pitam :)

Sve su to altovi :(

ok i'm in :D
Prvo sto me zbunjuje je to sto mogu da ucim sve profesije (i woodcuter i herbalist i miner). Ne vidim nijedan main quest..svi kvestovi se obicno zavrsavaju kad se uradi pocetni u vezi neke nove profesije...npr u lineageu znam da je bio jedan koji bi mogao da se nazove pocetni main quest koji bi upucivao na razlicite strane u igri i tako sam hvatao sistem igre.
Inace igra (makar na pocetku u onom selu) graficki dosta zaostaje za wow-om, posebno sto se tice izgleda lika. zvukovi su jos losiji!
toliko sa zada..nadam se da cu pohvatati konce i da cu uhvatiti pravi smer, jer bas nisam nacisto sta (kojim postupkom) treba da radim.
Inace, pise na prozoru pre ulasku u igru da main verzija izlazi 19 marta (posto je ovo open beta).
pozz

Polako, sada te samo upoznaju sa lokacijama,likovima i nacinima kako se nesto radi u igri. Epiq quest ces uskoro dobiti, a naravno i jos mnogo drugih. Treba malo vremena da udjes u fazon. Mnogo brze ces uci u fazon ako si u guldu, pa imas nekoga da pitas.Odgovor ces uglavnom dobiti odmah.

Poslednja izmena:
Ok..polako ulazim u fazon..uzeo sam rogue-a i trenutno sam lvl 8..ili 9 :D
I dalje mi je neshvatljivo da je moguce izuciti sve "zanate"..jeste da se niko nece smarati sa tim..ali ako je neko bas uporan..ne bi morao da brine sto se tice kinte u igri.
Pokusacu da navatam nekog iz te balkanija gilde oko nekih daljih smernica.

Polako, sada te samo upoznaju sa lokacijama,likovima i nacinima kako se nesto radi u igri. Epiq quest ces uskoro dobiti, a naravno i jos mnogo drugih. Treba malo vremena da udjes u fazon. Mnogo brze ces uci u fazon ako si u guldu, pa imas nekoga da pitas.Odgovor ces uglavnom dobiti odmah.

Phantom ajd nazad na igru da jurimo bossove... :)
Ovde "Lepabrena" :D

Kakve ti bossove da jurish ccc. Bez Knighta necete daleko stici :p.

I sve profesije nije moguce nauciti tj jeste do odredjenog lvla. Sve je moguce do 20tog, 6 do 40tog, 3 do 60tog i samo jednu na Master tj 80ti.

Ko pogodi ko je ovde dobija 10k golda :D (Lionac ti se ne racunash :))

P.S. Btw Jogurt je bash onakav kakvim sam ga opisao gore i duzan mi je neko zlato :d.

Poslednja izmena:
Ehhh, ceo dan namestaju server, a izgleda da ni oni sami neznaju kada ce ga namestiti :)
Jel ce 19-og biti opet reset skill, jel sam se zeznuo malo posle prethodnog reseta i nabudzio neke skilove previse i sada mi fali tp poena.
Sem lepe brene i leshme nikog vise sa bencha ?
Bas me cudi, ali sta ces :)

Rekli su da ce 19. sigurno biti full TP reset. Ovaj sto je bio pre neki dan je vishe kao poklon tj. da mozemo da ekperimentishemo 10 dana sa skillovima pre nego shto krene igra.

Malo su ukrali na TP prilikom reseta ali boze moj. A shto se tiche servera nesto su zeznuli i ko shto si rekao ne znaju ni sami kada ce.

Do tada evo ti link pa se zanimaj http://romdata.getbuffed.com/

Poslednja izmena:
Cim bude online pricacu sa vodjama da te ubace u guild. Skoro je par igraca napustilo guild iz nepoznatih razloga pa ima mesta. Moj IGN je Leshma (niko nije dobio 10k golda btw :D) i cimaj me shta god ti treba u igri.

Smorili su ovi za medalju, i dalje je igra offline.

skinuo,instalirao,usao...i ono,prvi utisak je pozitivan posle par sati igranja,mada ne mogu da taj pozitivan utisak ne ispljujem uzasnom optimizacijom,fps mi kada se krecem sa bednih ~45 padne na ispod 20 pa se opet vrati,i tako u nedogled....igra koja ovako izgleda a gusi na masini na kojoj vecina igara opusteno pici sve na high u nativnoj rezoluciji ne moze da prodje kod mene,i verovatno sledi uninstall....

Poslednja izmena:
<10min do pocetka :-devil-:

Boza da li mi je trebalo da zapocinjem ovu igru, od kada sam poceo da je igram, evo ima 3 meseca po 10 sati minimum dnevno. Ne citam vise nista, nisam napisao 2 poruke, nema se vremena.
Igra je bas adictive, tako da je bolje da je ne zapocinjete :)

Ajde objasni mi, koje sada sve rase ima i kako se one medjusobno razlikuju, kao i njihove start zone

Pa ima Knigh,Warrior,Scout,Rogue,Mage,Priest a razlikuju se mnogo, neki su healeri, neki se tenkovi, imas i magove koji imaju dobar dps, dok su ove 2 klase, rogue i scout zapostavljene, odnosno uglavnom svi traze ili priesta, knighta za party, a kod ovih novih instanci traze se i magovi. Nikada nisam cuo da je neko trazio scauta. Imads dobar i veliki forum na runes of Magic site-u pa pogledaj malo.

Nazad
Vrh Dno