Šta je novo?

Runes Of Magic

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Igra li jos ko sa ovih prostora?! Ukoliko niste upoznati radi se o beta mmorpg igri koja je u fazi testiranja. Inače igra je 100% kopija Wow-a i prednost iste je što nemora da se plaća. NAs dosta je na Siochan serveru, pa ako ste voljni upadnite malo da tabamo masu ;)

Igra je odlicna sto se mene tice ali oduzima jako puno vremena(kao i svaki MMO). Mislim da igramo na istom serveru ako je to onaj EN pvp server, mozda smo cak i u istom klanu- moji nick je Serbianstorm.

pozz

www.runesofmagic.com

Jaooo ljudi, gde nadjete vremena ?? ja josh od WoW-a zelim zarko da igram neki MMORPG, preporuchivali su mi sve i svashta, a ovo izgleda jako lepo, nego nemam vremena, a pogotovo shto sad krece - Lost, Battlestar Galactica, Supernatural, 24, House, Fringe, Chuck, Life ...

Probao, ne sviđa mi se što je izgled neka mešavina wowa i jrpga. Previše sterilno sve.

Nas vec ima oko 40-50 u guildu Balkania, na pve serveru Macantacht. Ako neko zeli da upadne, neka whisperuje usera Zmija.
Inace, ovo mu dodje kao Wow za dz.

pridruzujem se zajednici za 10ak dana, samo da zavrshim par projekata + priprema za ispite

Nas vec ima oko 40-50 u guildu Balkania, na pve serveru Macantacht. Ako neko zeli da upadne, neka whisperuje usera Zmija.
Inace, ovo mu dodje kao Wow za dz.

Pa gde si bio da mi kazes za server kada sam pocinjao. Sad sve moram opet na tom serveru!

htedoh da se informishem o igri, i vidim da wikipedia nema chlanak o njoj. pa me malo shokiralo.

info i screenshot-ove sam prochitao na zvanichnom sajtu igre, i zaista lichi n wow, chak i teksture, i sharenost, pa da pitam vas shto igrate - jel bash izvaljeno da je rip off, ili je gameplay unikatan, odnosno nije sve do detalja isto kao WoW ?

Jel josh uvek Open beta? Ako jeste, da li resetuju nalog po zavrshetku iste?

Rekli su da neće biti vajpa kad se završi open beta. To je bilo "rezervisano" samo za closed.

htedoh da se informishem o igri, i vidim da wikipedia nema chlanak o njoj. pa me malo shokiralo.

info i screenshot-ove sam prochitao na zvanichnom sajtu igre, i zaista lichi n wow, chak i teksture, i sharenost, pa da pitam vas shto igrate - jel bash izvaljeno da je rip off, ili je gameplay unikatan, odnosno nije sve do detalja isto kao WoW ?

Nije bas ceo Wow prekopiran, ali moglo bi se reci da ima slicnosti. Wow sam samo 10 dana igrao trial, pa nisam bas kompetentan da ti bolje odgovorim. Ali da je zarazna, jeste, bar po meni.

Probao, ne sviđa mi se što je izgled neka mešavina wowa i jrpga. Previše sterilno sve.

Jrpg je skracenica za japanski rpg, sto podrazumeva i manga art (odnosto japanki stil grafike i prikazivanja likova). Ova igra je 100% zapadnjacki dizajn, tako da nema nista od jrpg-a u njoj. Budite bezbrizni.

Poslednja izmena:
Ortak mi obecao da ce mi sutra doneti igricu da se ne cimam sa 3.5 gb. Pa vam se prikljucujem :)

gde god se okrenem, neki igrac iz balkanije :)
izgleda da ima bas puno nasih.

Ne mogu da instaliram igru na Vistu x64. Upadne u neku petlju prilikom krpljenja, preuzme sve zakrpe, instalira ih, pa opet preuzme, pa opet zakrpi i tako u nedogled.

Probaću kad se pojavi finalna verzija.

Ova igra je 100% zapadnjacki dizajn, tako da nema nista od jrpg-a u njoj.
Već sam character creation ekran u igri opovrgava ovu rečenicu.
Nije da mi smeta, nemam ja ništa protiv manga stila, ali nekako mi je nehomogen dizajn u igri. Pokretne pečurkice kao neprijatelje u tutorialu sigurno nisu pokupili iz wrgp-a.

Ne mogu da instaliram igru na Vistu x64. Upadne u neku petlju prilikom krpljenja, preuzme sve zakrpe, instalira ih, pa opet preuzme, pa opet zakrpi i tako u nedogled.

Probaću kad se pojavi finalna verzija.

Meni radi na Visti x64, samo pusti do kraja da odradi zakrpe, dugo traje.

Poceo sam danas da igram, na Macantacht serveru. user lionacbgd, mage sam. Inace da li vi imate neku muziku u pozadini? Ja uglavnom nemam nista mrtva tisina, tu i tamo neki zvuk. Kada kopam rudu ne cuje se pijuk, ili kada secem drvo nista. da li je to normalno ?
Kako da vas pozovem i da vam se pridruzim, mada jos pokusavam da se sastavim za konzolom.

Pa nekako mi mutavo bez tih efekata, ali dobro. Inace malopre sam sreo nekog Jogurta iz Balkanije, i rece da trenutno nema mesta u guildu. Neki predlog, sta kako - kome.
Jel taj zmija ?
Ja sam totalni noob, jedva sam uspeo da chatujem.
Nekako sam ga lvl-ovao do 11 lvl.

Meni radi na Visti x64, samo pusti do kraja da odradi zakrpe, dugo traje.

Ma radio je celo popodne i ništa nije uradio. Stajao je na 10% i ni da se makne, a bar 5x je preuzeo sve iz početka, stigao do kraja, zakrpio, reset programa, pa onda opet u krug.

Uninstall -> shift+delete -> čekam finalnu verziju ;)

Pa nekako mi mutavo bez tih efekata, ali dobro. Inace malopre sam sreo nekog Jogurta iz Balkanije, i rece da trenutno nema mesta u guildu. Neki predlog, sta kako - kome.
Jel taj zmija ?
Ja sam totalni noob, jedva sam uspeo da chatujem.
Nekako sam ga lvl-ovao do 11 lvl.
Nije on. Cekamo glavnog lidera, koga nema vec duze vremena online da unapredi guild, pa ce biti mesta i za tebe ;)

Inace, imamo i sajt i forum na http://balkania.isgreat.org

Ok, sreo sam lepu brenu danas iz balkanie :)
ostavih poruku zmiji i lepoj za pristup guildu, pa ce valjda biti nesto od toga. ingame user: lionacbgd

Poslednja izmena:
Lepa Brena, Jogurt :trust:

Shta vi to igrate? World of Grand :p

P.S. Ne zahebajem se, upravo ste mi ogadili igru, fala vam na tome.

Lepa Brena, Jogurt :trust:

Shta vi to igrate? World of Grand :p

P.S. Ne zahebajem se, upravo ste mi ogadili igru, fala vam na tome.

EHH , nemoj tako, pa igra je real life, meni je zato i gotivnija. Nemoramo bas svi da imamo imena skandinavskih bogova.,)

Poslednja izmena:
Gledao sam malo info o igri na oficijalnom sajtu, medjutim nigde nije naglaseno koji je maximalni postojeci level?! Rado bih probao neki MMO (samo da nije wow :D), ali ako to znaci da cu odmah posle prve mape biti napadnut od strane nekog 384 lvl no life nerda, preskacem... Svidja mi se sto u igri postoji prica koju mozes da pratis prilikom resavanja questova, sto donekle ublazuje ultra dosadni grinding (rak ranu svih MMO-ova). Dakle, koliko je ovo vremenski zahtevno (u poredjenju sa wow-om, recimo...) i da li postoji maksimalni odredjeni level za charactere? Ako makar malo vuce na causal stranu i ako max lvl nije enormno veliki, mozda se i zainteresujem... :)

Koliko znam, maksimalni level je 50. Ako je nekome malo, ne zaboravite dual klasu.

Izgleda da im je malopre pukao server, izbacio me iz igre i ne vidi vise nijedan server. Videcemo koliko ce da budu brzi.
Inace za sada nista koliko vidim od ovog Balkania guilda.

nije, pao nego ga budze :)

Dear RoM Community,

Tonight we will be applying a patch to the Runes of Magic servers.

The servers will be offline on Wednesday, 14 January 2009, between 2am GMT / 03:00h CET and 4am GMT / 05:00h CET.

With this patch we will introduce a number of measures against 3rd-party real-money traders. We will give you more information here on the site when the patch has been applied.

Also this patch will fix a number of bugs - especially the bug that made a number of mobs exceptionally hard hitting.

The full patch notes are now available on the forum.

http://www.runesofmagic.com/en/index.html

Poslednja izmena:
Evo sta donosi novi patch

Patch notes Version 2.0.0.1804

General

* It is no longer necessary to have 1 Diamond left in the purse when purchasing items from the Item Shop
* Fixed party invite decline message bug.
* Fixed "backpack full" trading bug.
* Level 20 gift bag will no longer give transmuter charges
* The number of transmuter charges in the level 30 gift back has been reduced to 10.
* Guilds that were affected by the removal of the guild contributions will be reimbursed with this patch.

Quests

* Fixed daily quest that only gave 1 bierdine token.
* “Continuing Research”: The quest requirement now matches the quest description.
* “Recovery”: Players now get the correct reward for finishing the quest.
* “Mammoth King”: The quest can now be completed by multiple players.
* The following quests are now fixed:
o “Stop the Noise”
o “Testing the Medicine”
o “Gurla’s Benevolence”
o “Wholesale Leafbats”

Skill (PC / NPC)

* Monster skills have been fixed. They will no longer cause extreme damage to the player characters.
* Fixed PK invite
* Spark-skill bug fixed
* Edited Green Gear attributes.
* Most equipment can now be equipped with 4 runes. Exceptions are:
o Talismans
o Ornaments
o Accessories
* Hodu Hammertooth’s skill "Mana Erosion" has been fixed.
* Fixed bug in Windmill that spawns 4 bosses.

Item Shop

* Re-worded furniture descriptions.
* Some furniture items now have one slot storage space.
o Table with Sheena's Dishes
o Magnificent Tray Dishes Table
o Magnificent Footstool Chest
o Magic Cabinet of Inspiration
o Marble Magic Cabinet
o Tall Engraved Wooden Cabinet
o Bar Cabinet
o Exquisite Engraved Wooden Cabinet
o Double Door Wood Pattern Cabinet
o Antique Dresser
o Simple Storage Cabinet
o Classical Engraved Cabinet
* Added additional system message for drills.
* Characters that have not used any TPs to improve their skills can no longer use TP reset stones.
* When using the Golden Repair Hammer on an item that has already been upgraded to maximum durability a message will be displayed.

Vrh Dno