Ali skocila je cena zato se i vise zaradjuje, meni sad pise 17usd. Ali bolje da pratis koliko je zarada u eht, lako izracunas cenu, jer zarada u usd se menja u zavisnosti i od cene.Isto je trebalo malo da se sačeka rekao bih, mada u međuvremenu ubacih i još jednu 1660S![]()
Imas OVDE detaljno uputstvo.Jel moze pomoc? Kako da napravim wallet za Ergo?
Hvala unapred.
Reci to VRAM temperaturamaminovanje ne drnda graficku, ja bi reko da ona prakticno spava. mnogo je manje zahtevno nego da je kasapis nekom igrom...
Zavisi...Reci to VRAM temperaturama![]()
druze koristim takodje smos ali nemam informaciju od gpu mem, samo gpu edge. Da li je ta opcija moguca samo na tim novijim karticama ili zavisi od verzije smos-a?Zavisi...![]()
bas tako, cini mi se da na nv karticama je drugacije nego na amd. ja isto imam 6800, i nije mi nesto alarmantno. koliko vidim na nv 3070 i 3080 temperature idu do 95 stepeni. mozda je to takav dizajn?Zavisi...![]()
Ako su starije kartice, tipa RX 580, ne pokazuje temp. memorije.druze koristim takodje smos ali nemam informaciju od gpu mem, samo gpu edge. Da li je ta opcija moguca samo na tim novijim karticama ili zavisi od verzije smos-a?
3080 i 3090 imaju problema sa pregrevanjem memorije, jer je u ova dva modela GDDR6X.bas tako, cini mi se da na nv karticama je drugacije nego na amd. ja isto imam 6800, i nije mi nesto alarmantno. koliko vidim na nv 3070 i 3080 temperature idu do 95 stepeni. mozda je to takav dizajn?
Meni Asus Strixovi RTX3080 nikada u zivotu nisu dali bukvalno niti jedan invalid share sta god da sam im radioAko su starije kartice, tipa RX 580, ne pokazuje temp. memorije.
3080 i 3090 imaju problema sa pregrevanjem memorije, jer je u ova dva modela GDDR6X.
Ne verujem da su ovo realne temperature memorije jer ne pokazuju temperaturu unutar cipa sto je jedino realnoZavisi...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari