[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Nikome tada nije bilo jasno ali vremenom smo naucili.
to i ja pricam kolega, ali nema ko da slusa, samo racunaju trenutnu isplativost i nista vise, ne gledaju nimalo u "daljinu", jer se kupljene grafike mogu otplatiti za samo 1 mesec kopanja![]()
Isplativiji je monero sada od svega ostalog na gpu tako da nema šta da razmišljaš i kalkulišešMene zanima koliko tacno prave 8x 280x na moneru, pominju se price malo manje od 0.3btc za mesec dana ali ako ja nesto lepo racunam, ili ne racunam, imam 0.12
Doduse na wafleu sam x11
Najbolje znaju šta je prava zarada pravi gpu mineri što su uhvatili talas ltc, doge, max, minerale, monero i još mnoge druge. Njima ne treba objašnjavati po kojoj matematici se mogu otplatiti brzo grafičke.
A naivne priče da treba kupovati coine i kockati se najbolje zna većina koja je na berzi izgubila.
Mene zanima koliko tacno prave 8x 280x na moneru, pominju se price malo manje od 0.3btc za mesec dana ali ako ja nesto lepo racunam, ili ne racunam, imam 0.12
Doduse na wafleu sam x11
To ti je kao frizer ili zubar... mineri uglavnom ne vole da menjaju svoje "proverene" varijante.Ne razumem, ispirao sam ljudima za monero kad je isplativost bila više od sedam puta veća nego sada po kartici, a ljudi tek sada prelaze na njega...
Ne razumem, ispirao sam ljudima za monero kad je isplativost bila više od sedam puta veća nego sada po kartici, a ljudi tek sada prelaze na njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari