Šta je novo?

Rudarenje GPU?

Videcemo na sledecem pump-u da li smo zaista naucili :D, ili cemo opet cekati da ode jos koji dolar gore i prodati opet mnogo manje nego sto treba he he..videcemo (a nisam sakupio ni blizu dvoljno coina koliko bih voleo no to je vec druga tema)

Poslednja izmena:
Bice opet onih koji ce kao ja prodati 1/3 novcica a sa ostatkom cekati vecu cijenu. Da sam bio pametan kao sto nisam i da sam rasprodao sve sad bi imao duplo vise kartica ili btc ovako sam zavrsio torbareci gomilu raznih shitkoina i cekam novi bubble koji ce se desiti ko zna kad.

to i ja pricam kolega, ali nema ko da slusa, samo racunaju trenutnu isplativost i nista vise, ne gledaju nimalo u "daljinu", jer se kupljene grafike mogu otplatiti za samo 1 mesec kopanja :)

Pazi šta pišeš, mene su hteli kamenovati kad sam rekao za dva meseca :p

Najbolje znaju šta je prava zarada pravi gpu mineri što su uhvatili talas ltc, doge, max, minerale, monero i još mnoge druge. Njima ne treba objašnjavati po kojoj matematici se mogu otplatiti brzo grafičke.
A naivne priče da treba kupovati coine i kockati se najbolje zna većina koja je na berzi izgubila.

Poslednja izmena:
Zamolio bih da pišete konstruktivne postove sa argumentima, praksom, iskustvima... ili da uopšte ne pišete ništa.
Sve navijačke postove ću brisati pa se nemojte truditi da ih pišete uopšte.

Hvala.

Mene zanima koliko tacno prave 8x 280x na moneru, pominju se price malo manje od 0.3btc za mesec dana ali ako ja nesto lepo racunam, ili ne racunam, imam 0.12
Doduse na wafleu sam x11

Mene zanima koliko tacno prave 8x 280x na moneru, pominju se price malo manje od 0.3btc za mesec dana ali ako ja nesto lepo racunam, ili ne racunam, imam 0.12
Doduse na wafleu sam x11
Isplativiji je monero sada od svega ostalog na gpu tako da nema šta da razmišljaš i kalkulišeš

Pazi kad ja jasem monero. Sta ima dalje da se prica. Zaradim ovako 4x vise nego na X11. Imaces i vise od 0.3 mesecno ali aj neka bude toliko.

Ne razumem, ispirao sam ljudima za monero kad je isplativost bila više od sedam puta veća nego sada po kartici, a ljudi tek sada prelaze na njega...

Najbolje znaju šta je prava zarada pravi gpu mineri što su uhvatili talas ltc, doge, max, minerale, monero i još mnoge druge. Njima ne treba objašnjavati po kojoj matematici se mogu otplatiti brzo grafičke.
A naivne priče da treba kupovati coine i kockati se najbolje zna većina koja je na berzi izgubila.

Ja sam uhvatio talas LTC u kome je jednom karticom moglo da se iskopa oko 0,2 LTC dnevno pa opet nisam zadovoljan dosadasnjom zaradom.

Doduse na wafleu sam x11

Izmedju 2.5 i 3 monera dnevno mogu da naprave zavisi od diffa.

Ne razumem, ispirao sam ljudima za monero kad je isplativost bila više od sedam puta veća nego sada po kartici, a ljudi tek sada prelaze na njega...
To ti je kao frizer ili zubar... mineri uglavnom ne vole da menjaju svoje "proverene" varijante.

Ja iskreno nisam ni ocekivao da ce monero toliko da potraje bar sto se isplativosti tice. Nisi ti jedini koji je pricao. Imam ja gomilu drugara koji su me nagovarali. Tada je i drk bio ok varijanta za kopanje, sada je uzasna.

Moracu i ja da se bacim na monero jer je trenutno slaba isplativost na X11

Nazad
Vrh Dno