Šta je novo?

Ručna deinstalacija Virtual Drive-a 7

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
Be Quiet Pure Power 13M 850W
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imao sam instaliran Virtual Drive 7 koji sam hteo da nadogradim na VD9. Međutim, ne mogu da deinstaliram staru verziju jer sam nekako obrisao deinstalicioni fajl ( sa msi ekstenzijom) tako da ne mogu da instaliram ovu novu. Uspeo sam da uklonim samo slovo virtualnog drajva, brisao sam ga i iz registryja ali ga VD9 i dalje prepoznaje i neće da se instalira. Neki predlog?

Sa nekim programima pomaze ponovna instalacija, pa deinstalacija, tj. prilikom deinstalacije pokupe i ono sto je instalirano prvi put. Da li bi to i ovde bio slucaj, ne znam.

Probaj sa Norton Clean Sweep-om, ima alatku za deinstalaciju programa, mozda pomogne.

Moja preporuka je System Mechanic 5 koji takodje ima uninstall i nikad do sada mi nije napravio neki haos u reg bazi. Cisto iz predostroznosti svaki put pre ciscenja reg-a napravi reg backup isto preko SM-a, ali mislim da ti nece biti potrebno...

Probacu System Mechanics, pa ću javiti šta sam uradio. Hvala.

Ma ne vredi, trebalo bi nekako da ručno pobrišem sve fajlove VD7...Nema veze, bataliću ga, nije mi toliko potreban.

Sto ne koristis Daemon Tools? Em ne pravi probleme, em znas sta treba da uklonis rucno ukoliko nesto krene naopako (obrises virtuelni drajv, skazi drajver i zaostale fajlove iz \windows\system32\drivers...)

Ili Alcohol.

Nazad
Vrh Dno