Ok. A ko ima i jedno i dugo konkretno pitanje, da li je bolja slika nego na obicnom rts- sa sbb-a?
Ako jeste jel´podrzavo to samsung 50b430?
Tim tempom Ganu gledamo u 1280x720, Nemacku u 1920x1080, a Australiju u 3D :smash:Vrlo moguce da ce RTS sutra da pusti 1280x720 ovo je danas ipak bilo veliko iznanadjenje sobzirom da smo mislili da nece biti nista od toga...
Vrlo moguce da ce RTS sutra da pusti 1280x720 ovo je danas ipak bilo veliko iznanadjenje sobzirom da smo mislili da nece biti nista od toga...
Ljudi znam da smaram i da je bilo 1000x na forumu, imam sony w4000 koju antenu da kupim da hvatam signal na Miljakovcu sam! ako moze gde da se kupi i cena. I da li je to to?
Sad ste me naterali da probam opet, u sredu sam pokušao da nađem nešto i nije ništa uhvatio, ali sad uredno ima na 27 kanalu RTS1, RTS 2, RTS HD i neki 'RTS' only.
Lokacija je NBG, Piramida, na 6. spratu sam i noću se lepo vidi osvetljeni vrh tornja na Avali (danju se ne vidi od smoga :d), a RTS HD može i sa nekim raspadnutim antenskim kablom ubodenim direktno u TV, a ostatak smotan pored, kao na slici.
![]()
![]()
Na Miljakovcu bi trebalo da hvataš signal sa običnom žicom sa Avale![]()
Ja sam na vozdovcu kod autokomande i ne mogu da uhvatim rts HD. Probao sam sve varijante, ali izgleda da sam iza brda pa se ne vidi avala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari