U meniju na tv-u piše za RTS da je Signal Strenght: 100% a Signal Quality: 10%.
Ja nemam zvuka na RTS HD preko LG LB671 tv-a preko T2 tunera. Sve moguće kombinacije sam isprobao i dalje ne ide zvuk
5.1 mora iskljucivo da daje samo komentatora na centralnom zucniku i nista vise, to je profesionalno, to jedino ima smisla i to se svuda u svetu tako radi.
Sto se nasi prave pametni to samo bog zna!
Nema tih opcija, možda u nekim narednim verzijama FW ispraveA koje su to kombinacije? Očito da nisi isprobao baš sve moguće kombinacijeVidi da li je TV namešten da Dolby signal automatski propušta na SPDIF izlaz, a ne na interni dekoder. Na mom Sony-u je to default. Takođe, isključi Audio Description.
Kako ti je logo bunio televizor?
Možda taj LG jednostavno ne podržava DD+, proveri u uputstvu.
Uostalom, nema poente slušati DD+ na TV-u jer TV ima samo stereo zvučnike. Ako imaš risiver, on verovatno podržava DD+. U svakom slučaju u RTS HD strimu imaš i MPEG audio stereo traku, pa izaberi nju, to mora da radi.
U nekim slučajevima je tehnički nemoguće da TV sam prepozna 16:9. Recimo, ako je TV povezan preko HDMI-a i ako risiver za SD kanale "daje sliku" u 576i rezoluciji (4:3) tada je nemoguće kroz HDMI preneti informaciju o DAR-u (Display Aspect Ratio, tj dati TV-u komandu da razvuče sliku)
ETV recimo spusta ponekad RTS HD i na 5 Mb/s sto daleko ispod ocekivanih 8. Z
Da imam neki brzi usb, da li bi snimak bio bolji?
Koji je kvalitet audio stream-a na RTS HD? Slusam sad na monitorima, ide live neka bosanska grupa iz nekog studija... Cujem kompresiju i sakacenje zvuka, pa ako neko zna kvalitet u brojkama, bas me zanima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari