Preoccupation
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.11.2004
- Poena
- 725
Lagan, lep GUI, funkcionalan, sa što manje bugova... Postoji li? 🙂
Postoji: Feedreader 3.06. Ja sam ih isprobao valjda 20 i ovaj se pokazao kao daleko najbolji od svih.Lagan, lep GUI, funkcionalan, sa što manje bugova... Postoji li? 🙂
pa, stanes na naslov i onda ti se prikaze "preview" vesti... Klik na naslov otvara kompletnu vest u browseru... meni bas tako odgovara...Pa kako u tom Klipfoliu da čitam poruke? Neću samo naslove, hoću da mogu da pročitam celu poruku, da vidim slike, da mogu da je tu otvorim u originalu umesto u browseru...

Nije mi baš sasvim jasno šta je svrha RSS plugina za browser koji po defaultu podržava RSS bez ikakvih pluginova? Šta taj plugin daje što Firefox nema bez njega?
RSS vesti B92 su uvek kratke tekstualne vesti pa se lako smeste u takav preview, ali šta taj preview pokazuje ako npr. gledam neki blog sa velikim tekstom i nekoliko slika?
Tja... Vidim da tamo kaže da je sa pluginom kao u Thunderbirdu. Ja nisam nikad ni koristio RSS u FF, u TB jesam. Mislio sam da to radi isto.Ja eto to nisam znao... ili nisam mogao da nadjem, bar u mojoj verziji 1.5.0.7!!!
Plug in daje preglednost... valjda
http://romanian-poets.blogspot.com/atom.xml
Ne bavim se rumunskim pesnicima, slučajno naleteh na ovo, upravo je zgodan format za ono što pitam :d

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari