heh... ni kod babe nema dzabe :beat:petkods je napisao(la):da vas podsetim da je Linux Dzabe.
nego, kad vec pitas: ako bih morao, kupio bih Win, ali ne bih presao na Linux (bar ne potpuno - mozda samo zezanja radi!)
heh... ni kod babe nema dzabe :beat:petkods je napisao(la):da vas podsetim da je Linux Dzabe.
ehm... pa, ne znam bas... da li ga ti koristis? :mrgreen:petkods je napisao(la):Inace, windows i jeste produkt za retard-korisnike, zar ne?.
Mihha je napisao(la):Mozes slobodno da se zakacis za Win i odradis update
http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp
kVu je napisao(la):Pa veliki pozdrav svima na forumu i hvala vam sto sam ukapirao da imam virus, ali se kod mene javljaju josh cudnije anomalije (na xp sp1).![]()
![]()
![]()
Ovo je moj prvi post, pa zato :wave;
Naime, komp mi u poslednje vreme mnogo je' ono sto ne treba da je'... Kochi, zeza, nesto nece da startuje, cpu duva pa spushta i tako... I odem ja na ctrl-alt-del i primetim kako u processes-ima imam cetiri aktivna svchost-a... Pravim se ja pametan i ocu da ih iskljucim i naravno tad mi izbaci "the final countdown"... Dok sam na net-u sve lepo radi, fixblast (u safe modu i sa iskljucenim restore-om) ne prepoznaje virus (trojanac), takodje ni sveze apdejtovan NAV 2003... I tako ja eto pi**im dok lepo ne budem resio da uradim format celog sistema i jovo nanovo.
Ponizno bih vas molio da mi pomognete da ne ucinim tako radikalnu meru, ipak imam mnogo podataka koje bih sacuvao... :cuss:
p.s. moze li piratski win skinuti update-ove ? Ovo je vec bio pominjano, ali nisam video precizan odgovor. :mrgreen:
Josh jednom veliki pozdrav svima... Vuk
srki je napisao(la):...
Jesi li bas siguran?
ZoNi je napisao(la):ej, bre, kakva su to trabunjanja? pa, 99% ljudi ovde nema "pravi" XP, a 99% od tih 99% ima instaliran SP1, kao i sve update-ove!
npr, meni i SP1 i Live Update rade bez problema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari