Kupio 😛:smoke:
Pojacalo je stvarno novo, detaljno smo pregledali srafove, kutiju i sve ostalo, sa lampicom , nije otvarano definitivno. Potpuno organilano pakovanje sa upustvom, garancijom i daljinskim...Probano jeste, zato je kutija otvarana, ali sto se tice oklopa i unutrasnosti, netaknuto. Silver izvedba u punom sjaju bez tragova koriscenja,ima garanciju od korata, nije na ime jer garancija ide na model , sve izgleda regularno...
Prikljucili ga, i slusali jedno sat vreme na self made kutijama, malo ambijenta, malo džeza, malo elektronike...
Sta reci osim, neverovatno detaljno i precizno zvuci sa neutralnim zvukom. Snage ima dovoljno, na 9 sati je vec glasno a na 10 sati postaje problematicno za komsije...nismo isli dalje.
Prezadovoljan sam onim sto sam cuo i video. Takvo pojacalo sam i trazio.
Nadam se najboljem u exploataciji, sledi kupovina zvucnika i kablova u narednih 1-2meseca
Paja predlaze B&W 685 za 23 kvadrata dnevne sobe kao nesto sto se odlicno slaze sa ovim rotelom. Sigurno cu probati i Focal Chorus 807V kao moj neki izbor a pozivam vas da predlozite zvucnike i kablove koje bih testirao u narednom periodu...Jupiiiiiiiiiiiiiiiii!