Šta je novo?

Room escape - sada skoro ekskluzivno mobile game zanr

Ooooooo, izasao je - najbolji room escape experiece ikada. Jos kad bi ste znali da cele igre rade uglavnom 2 momka, imate ih na toucharcade forumu i pritom su jako dobri i fini momci. :)

sto se mene tice - forever lost 1 i 2 ponovo, pa tek onda 3. :)

uh, i ja sam hteo ponovo prva dva dela ali mi se mnogo igra trojka. secam se da sam sa curom presao prvi deo za neka 4 sata a drugi deo smo igrali bukvalno 10 sati neptekidno, naravno bez ijednog hinta i bilo kakve pomoci. Od tada jos gledam i pratim kada ce izaci trojka i cele godine nije bilo tacnog datuma i sinoc ponovo ukucam i vidim da je napokon izasla [emoji4].
setih se odmah ove teme pa rekoh da javljam [emoji6]

presao sam sva tri dela (prva dva ponovo) proteklih nedelju dana.

treci deo mi se cini nekako previse lak. sve je ocigledno (ili sam se jednostavno uvezbao na prethodna dva :D)

u trecem delu sam najvise vremena potrosio na glupave merdevine...

ja sam isto ocekivao mnogo vise od treceg dela. meni deluje kao da je previse razbacan po raznim lokacijama dok mi je dvojka bila mnogo kompleksnija, teza i bolja...
kraj treceg dela mi je isto meh...
cekamo cetvrti deo koji ce izaci sudeci po ovom zavrsetku...

Ja sam i dalje na prvom, posto sam hteo sve u nizu, al nesto manje igram posto obicno igram pred spavanje a zadnjih dana legnem i komiram se, zbog vremena.

fantasticna atmosfera keca, a dvojka koliko se secam je kec x6 po duzini, a ista atmosfera i kompleksnost.

^ upravo tako.

Ja sam ubagovo kod Forever Lost 1, a prosli put sam presao bez ikakvog walktrough-a ..

dakle, u hodniku sam prvom, imam bananu, cetiri slicice, olovku (kojusam vec iskoristio za pass za komp ali nije se discard-ovala) i lampu koju sam uzeo u Igrici na iPad-u. E i sliku koju sam skinuo da bi stavio ogledalo.

Prolazi mi kroz glavu da moram sledece da resim lozinku iz one decije knjige, al me nikako ne ide .. mali slepac u knjizi na svakoj stranici spomene po 3-4 boje, a ukupno ima 6 stranica knjige.

od stvari koje su aktuelne imam:

cudnu slagalicu u ostavi (sa onim figurama ko sazvezdja) - jos nemam hint

ludacku sobu sa mnogo natpisa

knjige po podu iz biblioteke, otvorio sam Cold planet knjigu (ogledalo, 798), ali nisam uspeo da savatam jos nijednu drugu sifru za stranice, ili nesto propustam .. ?

praznu sobu sa kantama neonske boje (lantern iz igrice nece da osvetli sobu)

iz kompa sam dobio Answer, i podatke o knjigama (kapiram da za sad imam samo prve dve knjige za push, od total 9 tako da mi to nije sledeci korak)

ako je nekom sveza memorija, sta sad .. ?

preaso juce pa sam svez. lantern je meni ostao neiskoriscen. banana koju sam pokupio takodje, kao i slika sa zida. olovka se koristi samo jednom. decija knjiga je gubljenje vremena.
ludacka soba ima deciju igru. po slikama iz albuma mozes da hvatas beleske.

789 si vec shvatio, ali nisi shvatio da si shvaio :D. vecina knjiga je prazna.

Neke stvari ce se same otrkiti sta i kada i gde. ono sto ne kapiras ostavi za kasnije

Kpristite spoilere prokleti bili!

Nazad
Vrh Dno