Šta je novo?

Room escape - sada skoro ekskluzivno mobile game zanr

Do kada li ti spavaš. :D

Ma jok. Nema nas još uvek na listi. Nama samo US/UK VPN otključava Play Store.

Ne samo taj, bilo koji gde ima normalan ps.

Inače ovaj lost city je na akciji, 0.99

I the room je na akciji :D

The room je za 3 klase iznad svih ovih gore navedenih igara.

Ja vec nekoliko dana besomucno pokusavam da nadjem nesto makar slicno, al ne ide. :) trazio sam i developer-a i preporuke, al the Room je keva. ne samo u ovom zanru vec generalno telefonska igra medju 5 najboljih koje sam ikad igrao.

I ja sam trazio slicnu ali takodje bezuspesno :/

Za PC je Safecracker (po meni najbolja ikada iz ovog zanra), ali za android nisam nasao.

Jel moze da se odigra The Room na SGS1 ? Oce li seckati ?

Dobro će raditi na SGS1. Mislim da neće biti seckanja.

Ljudi, ja sam slucajno naisao na dijamant Room Escape zanra ...

Forever Lost

[youtube]1qCCgXdlI5g[/youtube]

Ja ne mogu da vam opisem kako je ovo dobro. Tek sam na pola prvog dela (ima dva), i otprilike sam pod utiskom da je The Lost City smesna igra u odnosu na ovo. The Lost City koji me je inace odusevio. Forever Lost bukvalno nije igra za kracenje vremena, FL je da legnete u 11 uvece i da u 7 ujutru skapirate da jos niste zaspali a niste ni 20% presli ..

probati obavezno!

^aj i to da vidimo...

meni je The Lost City najbolja od svih do sada na telfonu... (pre svega jer je najvise ispolirana)

btw
The room je za 3 klase iznad svih ovih gore navedenih igara.
ko je napraivo "The Room"? ?

- ne mogu da ga pronadjem u App Storeu (hrvatskom)...

Fireproof Games/Fireproof Studios

https://itunes.apple.com/en/app/the-room/id552039496

Inace, ja sam trenutno na drugom delu Forever Lost-a i ovo je .. NAJ bolja room escape igra ikada. Ljudi morate da probate ne znam sto vam je splasnuo zar za ovakvim avanturama :)

Najbolja stvar kod Forever Lost, sto ima i The lost City je balans tezine: oni najpametniji nece gledati walkthrough ali ce se muciti kao sivonje. I nijedna jedina prepreka nije retard-approved tipa kao u nekim igrama - polomis od 142 prozora jedan koji je identican kao svi ostali al eto bas njega moras. toga ovde nema, sve je maksimalna logika.

Odavno nisam igrao ovakve igre. Mogao bih da probam The Lost City. Hvala za preporuku. :)

Moze neko da okaci Forever Lost apk, po mogucstvu sto pre. :) Na sljaci sam i smor mi je...:)

sirena - apkmania. nadji preko google "forever lost apkmania"

prvi deo je standardan apk, drugi deo instaliras sa OBB fajlom (uputstvo na sajtu)

Za sve one koji nisu do sad probali, izasao je (i to poodavno) The Room 2

the-room-2-walkthrough.jpg

Nije tezak kao kec, ali je jos lepsi. Stvarno za pravljenje ovakve igre Fireproof Games treba da dobije neku nagradu. Igra je cisto savrsenstvo.

Uspeo da predjem bez ijednog hint-a, zaglavio na 5-6 mesta opasno :)

Forever lost e.1 - znaci jedino sto nisam ukucao sta je vec trebalo u "Glitch search"... :)

hahahah znao sam da ce tu da te bocne :D igra je genijalna, moras priznati :)

Ha, cisto da znas - Forever Lost episode 2 je oko 4 puta veci od Episode 1 :D

The Room je "razvodnjen" u drugom delu, nije toliko jak efekat kao prvi deo. Forver lost je zakon, uskoro izlazi i Episode 3

znaci polapacu ga - fali mi jos dva dela slagalice.

od zagonetaka je ostao onaj glupi krug sa bojama i strelicom koja se vrti sa PUSH dugmetom u sredini...

i ukrstene reci koje bih resio kad bih imao kockicu koja fali (slovo P)...

neutralaxe su odlicno planirane i osmisljene sobe, za PC igru. Fora kod soba je da moraju da prate odredjenu logiku. Sto nazalost IDAC, japanski autor preko 60 soba ne ume da uradi. Vecito zaglavim na jednoj krajnjne besmislenoj zagonetki i iznerviram se.

Evo poslednja IDAC igra (pod playstore je autor igara WaveA) Prank House, ima krajnje nelogicnu lozinku gde je sifra od 6 brojeva kombinacija 4 broja koja zakljucis i sasvim niotkuda dva broja napisana u sudoperi. Nikakvog razloga nema dal ta dva broja idu na kraju, na pocetku niza, zasto uopste imaju veze dva broja u sudoperi sa kodom ostala 4 broja itd ..

Probaj obavezno na telefonu Forever Lost. Savrsena igra za ljubitelje ovog zanra

izasao Forever Lost 3 pa ko voli [emoji4]

^
10x! :wave:

Nazad
Vrh Dno