ed_hunter3
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.05.2015
- Poena
- 130
pa sta onda odgovaras coveku koji ima g771 i pise o njemu? njemu apsolutno nista ne znaci podatak da su tebi dobre temperature jer ti imas totalno drugi laptop.
1. Tu smo da odgovorimo na pitanja. U vasem postu nije bilo pitanja. Uz to, pisali ste u temi o potpuno drugom proizvodu.Dobro je da se javite kad se radi o garancijama, kad narodu treba objasniti zasto na gaming laptopu nema ni blizu primjerenog hladjenja nigde vaseg komentara. Narocito me zanima zasto je reklamiran kao realsense 3d camera uredjaj a toga nema na laptopu.
A recite mi, sta raditi vezano za problem za Subwoofer-om? Softverski/Hardverski problem je u pitanju i dobro je poznat kod dosta korisnika i mozete proveriti ujedno i na RoG forumu pod temom G751? Zvuk koji pravi vibracije, distorzije i sl?
Ukoliko je uzrok problema neispravan hardver deo se menja i korisnik moze da podnese zahtev za povracaj novca. Ukoliko je problem softverski, resava se novim drajverima i onda se ne dobija novac. Ukoliko jednostavno kvalitet zvuka nije na nivou koji korisnik ocekuje, a nema hardverske neispravnosti, korisnik moze, u skladu sa zakonom i u propisanom vremenskom periodu, da vrati uredjaj u radnju i zatrazi povracaj novca ili zamenu za drugi uredjaj koji nudi bolji zvuk, na primer neki model iz N serije.i sta raditi u vezi problema sa subwooferom?.....ima li nekog resenja za to?.....(mislim,pitanje je upuceno ASUS Srbiji)
btw,ako se takav ROG laptop vrati u servis i pozove na garanciju "pouzdan bez obzira na sve" (da bude vracen i popravljen laptop i pare),sta ce onda biti?![]()
Nesto nam se ne javljaju xD pa s obzirom da imam G751JY trebalo bi da sad 'poprave' i da vrate novac. Ali naravno verovatno od toga nema nistaa i nema ih par dana sa odgovorima. Ja brt ne znam kako bi to iskljucio. Verovatno sa nekim modovanim biosom ako ima na netu. Pogledaj na RoG forumu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari