Šta je novo?

Robi bobi :)

glogi

Poštovan
Učlanjen(a)
04.09.2017
Poena
70
Evo da "nedavim" ostale teme otvaram novu,
Novi sam u cryiptu, pa sad vidim da postoje i bot roboti koji trejdaju [emoji33]
Tako da su uvek ispred tebe u kupovini i prodaji!? Nije mi uopce jasno da je to dozvoljeno!
Uglavnom ga koriste profi trejderi jer nisu jeftini,
Kakvog onda uopce ima smisla pokušat nešto kupit ili prodat to što si kupio, kad ce robi biti ispred tebe???
[emoji15]

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk

botovi se koriste u finansijskom tradingu mnogo pre crypto valuta... nista novo...

nece ti bot zaraditi ne znam ni ja sta, bot je vise "quality of life" poboljsanje jer ne moras da sedis ispred monitora i cepas F5... to ti otp dodje to... u zavisnosti kako je bot podesen i kada se desi drop bot moze da bude prvi ili posledjni da skapira to i odreaguje...

"Trading bots require users to have at least a basic understanding of the market, need to be modified and tweaked by the user according to the predominant market conditions, and also according to their own risk profile."

jeste, u teoriji ti zamisljas da botu postavis "kupi kad je nisko, prodaj kad je skupo" i da vidis kako pare samo ulaze na racun... jes ona stvar :D

Pa Da :)
. onda i robotu uzima proviziju za svaku transakciju, naštima trošak transakcije i neku malu zaradu i udri :)

Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk

Kad bi tako bilo ( ukucas na googleu skines bota za dzaba i samo kliknes "dajmipare.exe" fajl ) svi bi uzeli botove i bili Miskovici do sad ..

Ako neko ima bota koji zaradjuje 10k evra dnevno sa njim , sigurno mu ne pada na pamet da ga deli okolo zato sto smo ga ja ili ti ili bilo ko pitali...

Tako da imas dve opcije
1. Isprogramiraj bota
2. Naruci da ga neko isprogramira za tebe i "kupi ga"..

Pa nece uvek da bude ispred..pomeri malo gore i videces da ce na nekoj cifri odustati ...a ti botovi imaju smisla tamo gde su cene relativno stabilne i sa malo pomeraja..a u kriptosvetu gde ce cena cas ode gore i dole bas i nemaju smisla jer tih pola posto sto zaradi gore dole cas izbugubi 10% kad krene cena da se pomera ..day trading u cripty nije bas pametna stvar i velika verovatnoca da ce da izgubis...bolje postavis buy ordere nize i cekas neki pad da prodju pa onda cekas oporavak da prodas

Nazad
Vrh Dno