Ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom. Ljudi osvajaju Majore u CSGO-u na bezicnim misevima, mislim da je to prilicno jak argument. A i kazem iz licnog iskustva, kao vrlo zadovoljan vlasnik G403 i G305.Offtopic: ne postoji dobar gaming bezicni mis.
Ne rade ti gaming miševi sa unifying risiverima afaik. Da stvar bude gora, taj g602 iako je wireless, nije lightspeed tako da mislim da ni risiveri od G403, 603, 703, 903, 305 itd neće raditi, a nema ni BT.
Ja bih mu preporučio da kontaktira Computerlandov servis, oni su negde kod autoputa za NS, meni su svojevremeno maksimalno izašli u susret. Ako imaju neki crknuti 602, a verovatno imaju, nema razloga da mu ne daju/prodaju risiver.
Alternativno nek cima logitech direktno.
Da, ali to je verovatno usled stalnog pomeranja misa. Svi bezicni misevi koje sam koristio su imali mali lag/trzaj nakon desetak sekundi mirovanja, ili malo vise. Dakle, u zanrovima gde ima dijaloga/citanja, gde ne leti mis non stop, nije bas uzivanje koristiti. Do duse, ima tome nekoliko godina kako sam batalio bezicne miseve, i nisam koristio one high end od 80+ evra jer je to suluda cena za misa, ali bas dosta low/mid tier bezicnih sam koristio, cak i par skupljih kao Logi MX Revolution i ni jednim nisam bio zadovoljan.Ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom. Ljudi osvajaju Majore u CSGO-u na bezicnim misevima, mislim da je to prilicno jak argument. A i kazem iz licnog iskustva, kao vrlo zadovoljan vlasnik G403 i G305.
Ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom. Ljudi osvajaju Majore u CSGO-u na bezicnim misevima, mislim da je to prilicno jak argument. A i kazem iz licnog iskustva, kao vrlo zadovoljan vlasnik G403 i G305.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari