Šta je novo?

risiver za logitech g602?

djura2018

Zapažen
Učlanjen(a)
01.12.2017
Poena
17
Drugar je kupio misa na k.p. Prodavac mu je prodao sa slomnjenim risiverom. Prodavca boli uvo da vrati pare. Gde moze da naruci nov risiver?

Ne rade ti gaming miševi sa unifying risiverima afaik. Da stvar bude gora, taj g602 iako je wireless, nije lightspeed tako da mislim da ni risiveri od G403, 603, 703, 903, 305 itd neće raditi, a nema ni BT.
Ja bih mu preporučio da kontaktira Computerlandov servis, oni su negde kod autoputa za NS, meni su svojevremeno maksimalno izašli u susret. Ako imaju neki crknuti 602, a verovatno imaju, nema razloga da mu ne daju/prodaju risiver.
Alternativno nek cima logitech direktno.

Ne rade ti gaming miševi sa unifying risiverima afaik. Da stvar bude gora, taj g602 iako je wireless, nije lightspeed tako da mislim da ni risiveri od G403, 603, 703, 903, 305 itd neće raditi, a nema ni BT.
Ja bih mu preporučio da kontaktira Computerlandov servis, oni su negde kod autoputa za NS, meni su svojevremeno maksimalno izašli u susret. Ako imaju neki crknuti 602, a verovatno imaju, nema razloga da mu ne daju/prodaju risiver.
Alternativno nek cima logitech direktno.

Hvala.

Ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom. Ljudi osvajaju Majore u CSGO-u na bezicnim misevima, mislim da je to prilicno jak argument. A i kazem iz licnog iskustva, kao vrlo zadovoljan vlasnik G403 i G305.
Da, ali to je verovatno usled stalnog pomeranja misa. Svi bezicni misevi koje sam koristio su imali mali lag/trzaj nakon desetak sekundi mirovanja, ili malo vise. Dakle, u zanrovima gde ima dijaloga/citanja, gde ne leti mis non stop, nije bas uzivanje koristiti. Do duse, ima tome nekoliko godina kako sam batalio bezicne miseve, i nisam koristio one high end od 80+ evra jer je to suluda cena za misa, ali bas dosta low/mid tier bezicnih sam koristio, cak i par skupljih kao Logi MX Revolution i ni jednim nisam bio zadovoljan.

Ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom. Ljudi osvajaju Majore u CSGO-u na bezicnim misevima, mislim da je to prilicno jak argument. A i kazem iz licnog iskustva, kao vrlo zadovoljan vlasnik G403 i G305.

Po meni g700s je bio zakon. Uzeo sam probam g903 ali mnogo je manji, barem se tako meni cini. Ne znam koje je velicine taj g305/g403 wifi. Ja iskreno sad gledam g603/g703.

To su malte ne isti miševi kao G403 Wireless, G603 samo ima i BT, a G703 wireless punjenje. Oblik i osnovne specifikacije su gotovo isti.

Fing, realno do pojavljivanja ovih Logitech LIGHTSPEED miševa nije bilo dobrih bezičnih, a to iskustvo koje su ranije pruzali ne može da se poredi sa ovim danas. Sa ovim novim je nemoguće primetiti razliku u ponašanju u odnosu na zicani, osim možda u nekoj hipotetičkoj situaciji gde postoje neke smetnje. Za miševe ostalih proizvođača ili logitechove sa drugim wireless tehnologijama ne mogu da tvrdim, ali reći da danas ne postoji dobar wireless miš jednostavno nije tačno.

Ok, to je onda nesto relativno novo sto nisam ispratio zbog nezainteresovanosti. Verujem ti da je tako, mozda ih oprobam ponovo, mada sam previse svikao na g9x, jedino ako ima neki klon po pitanju oblika

Nazad
Vrh Dno