Ljudi potrebna mi je pomoc.
Planiram da pazarim AV receiver i par podnostojecih zvucnika. To bi bio pocetak jer kada se budem finansisjki malo oporavio dokupicu i SW i centralni, levi i desni.
Planiram da napravim Hi-FI sistem namenjen prvenstveno gledanju HD filmova sa kompa (nemam BlueRay). Kom mi je po prilicno kvalitetan i trenutno sa ASUS-ove GTX 8800 graficke preko HDMI-ja guram sliku na Sony TV LCD 40 W4000.
E sad, u celu pricu bih ubacio i AV receiver i par gore pomenutih zvucnika.
Naime imam 2 dileme kod kojih bi mi znacilo da cujem i vase misljenje.
Kako sam ovih dana malo procunjao po radnjama izbor mi se sveo na dve kombinacije:
1. AV receiver YAMAHA AVR 765 i zvucnici MA BR6;
2. AV receiver ONKYO 706 i zvucnici Klipsch RF62.
Sta mislite koja mi je kombinacija bolja?
Druga dilema mi ide oko zvucne kartice koju bih stavio u komp preko koje bih kroz opticki kabl terao zvuk do AV receivera.
Mislio sam da kupim Creative SB X-Fi titanijum Fatal1ty Pro Series.
E sad, nisam siguran da li ova kartica gura zvuk u nekompresovanoj formi ili ipak vrsi neku kompresuiji/konverziju? Da li ima neka zvucna kartica koju bi mi vi preporucili?
Svaka pomoc mi je dobrodosla.
Planiram da pazarim AV receiver i par podnostojecih zvucnika. To bi bio pocetak jer kada se budem finansisjki malo oporavio dokupicu i SW i centralni, levi i desni.
Planiram da napravim Hi-FI sistem namenjen prvenstveno gledanju HD filmova sa kompa (nemam BlueRay). Kom mi je po prilicno kvalitetan i trenutno sa ASUS-ove GTX 8800 graficke preko HDMI-ja guram sliku na Sony TV LCD 40 W4000.
E sad, u celu pricu bih ubacio i AV receiver i par gore pomenutih zvucnika.
Naime imam 2 dileme kod kojih bi mi znacilo da cujem i vase misljenje.
Kako sam ovih dana malo procunjao po radnjama izbor mi se sveo na dve kombinacije:
1. AV receiver YAMAHA AVR 765 i zvucnici MA BR6;
2. AV receiver ONKYO 706 i zvucnici Klipsch RF62.
Sta mislite koja mi je kombinacija bolja?
Druga dilema mi ide oko zvucne kartice koju bih stavio u komp preko koje bih kroz opticki kabl terao zvuk do AV receivera.
Mislio sam da kupim Creative SB X-Fi titanijum Fatal1ty Pro Series.
E sad, nisam siguran da li ova kartica gura zvuk u nekompresovanoj formi ili ipak vrsi neku kompresuiji/konverziju? Da li ima neka zvucna kartica koju bi mi vi preporucili?
Svaka pomoc mi je dobrodosla.