Šta je novo?

Risen

ljudi kako da resim quest "find all pieces of the titan armor" na mapi "a map of the priest tomb behind the waterfall on the west coast" dosao sam do kameni prolaz koji treba da otvorim pomocu 3 "wincha"gldajuci u prolaz desni i onaj iza mene sam provalio ali levi ne mogu nikako da provalim kako da dodjem do njega.Ako neko zna kako ili ako zna gde ima trailer sa tim delom neka mi pomogne zahvaljujem se u napred i izvinjavam na dosadi.

A koja ti je fora da igras ovu vrstu igrice sa cheats??!!! U tome i jeste draz da istrazujes i sve sam bez (tudje pomoci/cheats) predjes.

Ja na kraju sa gomilom skorpija i lizarda, bez cheta nista :d, ne mogu vise, hocu samo da je dovrsim, i ja ne mogu sve delove armora da nadjem :D...

Konacno zavrsih ovu prokletinju... Posle agonije koje su mi priredili lizardman eliti i leaderi, glavni boss je bio toliko smesno prelak, da sam morao da se nasmejem. :) Posle toga, bedna cut scenica i naratorova odjava uz black screen: "Humanity has Risen!!!" ROFLMAO! :d

Iskreno se nadam da ce nas Dragon Age sve pozitivno iznenaditi, jer u suprotnom 2009. ostaje ubedljivo najsushnija godina sto se tice gaminga... :(

Imam problem sa Boss-om. Stigao do njega u komplet Titan outfit-u sa sve titan sledgehamerom i uopste ne mogu da ga udarim, pridjem mu ali kao da udaram vazduh. Jel postoji neka caka da bi mu naneo stetu ili je nesto drugo u pitanju?

Treba da drzis stit kada on tebe gadja i kada se odbije od tebe i pogodi njega dotrcis i onda ga tek udaras :)

Trebao si da sačekaš kraj credits-a ako već nisi. Na kraju imaš zanimljiv razgovor između tvog lika i Patty tj. nije nešto naročito zanimljiv ali je svakako bolji od onoga: Humanity has Risen! :wall:

Pozdrav, ljudi!

Jel isprobao neko na kojim n vidia drajverima za XP najbolje radi igra? Videh da je neko pominjao da ima primetnih razlika sa drajverima za vistu, pa me zanima jel slichan sluchaj i za XP.

p.s. izvinjavam se, ako se to vec negde pominjalo, nisam sve postove stigao da pogledam.

I napokon je izašao lek za igru tj za patch 1.1

Ja na kraju sa gomilom skorpija i lizarda, bez cheta nista :d, ne mogu vise, hocu samo da je dovrsim, i ja ne mogu sve delove armora da nadjem :D...

..bolje da je onda nisi ni dovrsio.... :smackbum:

Pozdrav, ljudi!

Jel isprobao neko na kojim n vidia drajverima za XP najbolje radi igra? Videh da je neko pominjao da ima primetnih razlika sa drajverima za vistu, pa me zanima jel slichan sluchaj i za XP.

p.s. izvinjavam se, ako se to vec negde pominjalo, nisam sve postove stigao da pogledam.
ja sam imao isto 8600gt i zamenio sam je sa 4770 bas zbog Risen. Sa ovom sve leti na 45+ fps-a ,sve ukljuceno na high(naravno bez trave zbog itema i korisnih lekovitih trava;)) i na 1680/1050...

Poslednja izmena:
Jel se jos nekom desilo da ne moze da instalira patch?
Ja d'loadovao patch 1.10 medjutim kada pokusam da ga instaliram jednostavno mi kaze da nije mogao da nadje igru i da je reinstaliram ponovo.
A igra je tu i radi.

Jel se jos nekom desilo da ne moze da instalira patch?
Ja d'loadovao patch 1.10 medjutim kada pokusam da ga instaliram jednostavno mi kaze da nije mogao da nadje igru i da je reinstaliram ponovo.
A igra je tu i radi.

Mislim da se to desava ako instalacija bazicne igre nije protekla kako treba a to se desava verovatno ako imas Comodo firewall instaliran :). Nadji putanju do igre rucno - imas opciju na pocetku patchera i posle "leci" igru ;)

Јуче сам инсталирао игру, за сад делује моћно као и Г3, све је на исту фору и надам се да је комплексно и обимно као и њихово претходно чедо :) Оптимизација је одлична, на мојој конфи лети све у 1080п на максимуму одврнуто све.

Него питање одма на почетку, да се чувам манастира или да се приклоним белим одорама? :D

Сад буџим скил у арени али се премишљам...

за сад делује моћно као и Г3, све је на исту фору и надам се да је комплексно и обимно као и њихово претходно чедо :)
Nije. Ali nije ni loše, pogotovo prva dva chaptera. Meni je G3 bolji.

Au zar je tako?! Onda meni nesto nije u redu sa mojom masinom... Na istim podesavanjima radi mi oko 40fps. Ne znam sta tebi znaci to "leti"?!
момче ја имам х4, добрано клокован. могуће да је до твога интела.
а и 512мб на графи наспрам мојих 1гб сигурно представља разлику.

не знам шта кукаш јер 40фпс је сасвим довољно
:wave:

Nije. Ali nije ni loše, pogotovo prva dva chaptera. Meni je G3 bolji.
нисам ни сконтао да имају поглавља у игри. г3 јесте легенда, играо сам га 3 пута испочетка.

Poslednja izmena:
Koji si početak odabrao? Imaš dva, onaj kad te umlate stražari i odvedu na prinudni trening u manastir, i onaj kad sam dođeš do grada i tu moraš da se dokazuješ...

није ме још нико умлатио, одабрао сам онај други изгледа кад ме води онај до њиховог кампа где је арена, ту сам стао.

ови у манастиру ми делују као "дарк сајд" :D

Oba početka su super, nego čisto da znaš kad budeš sledeći put igrao :)

момче ја имам х4, добрано клокован. могуће да је до твога интела.
а и 512мб на графи наспрам мојих 1гб сигурно представља разлику..

Pa kakve veze ima to sto tvoja grafika ima 1GB kada je moja kartica bolja od tvoje i brza na svim testovima. Tvoja kartica je u rangu 4850 i nVidie 250.

Sto se tice procesora, ne vjerujem da Risen koristi sva 4 jezgra nisam siguran u to.

Ako mozes izmjeri frapsom koliko imas frejmova bas me zanima sta zanaci tebi to "leti". Po meni je kada kazem da leti, mislim da igra radi non stop preko 60fps i vise. ;)
Inace igra je dosta zahtjevna.

Poslednja izmena:
Evo ga,pocinje...:D

Јуче сам инсталирао игру, за сад делује моћно као и Г3, све је на исту фору и надам се да је комплексно и обимно као и њихово претходно чедо :) Оптимизација је одлична, на мојој конфи лети све у 1080п на максимуму одврнуто све.

Него питање одма на почетку, да се чувам манастира или да се приклоним белим одорама? :D

Сад буџим скил у арени али се премишљам...

..izgleda da je najjaca varijanta dobrovoljno da se javis u manastir.

Poslednja izmena:
Следећи пут кад је будем играо, засад сам добрано загазио да решавам квестове за Дона :)

Свака им част (пирана бајтсу), јесте потпнуно нова игра али имам исти филинг као да играм готик.
Него у чему је фора са толиким псовкама у игри? :D Типа "fuck off" "fuck you" и набијања предмета "in the arse" :D
И друго, да ли може некако да се твикује игре да се искључи блур у даљини тако да приказује све лепо?

Следећи пут кад је будем играо, засад сам добрано загазио да решавам квестове за Дона :)

Свака им част (пирана бајтсу), јесте потпнуно нова игра али имам исти филинг као да играм готик.
Него у чему је фора са толиким псовкама у игри? :D Типа "fuck off" "fuck you" и набијања предмета "in the arse" :D
И друго, да ли може некако да се твикује игре да се искључи блур у даљини тако да приказује све лепо?

Cekaj samo da predjes prvi chepter... igra je posle truba... izgleda da tim nije sposoban da zadrzi kvalitet i da joowood nije sveukupno kriv za gothic 3 i zbrzan zavrsetak u gothic-u 2 vec bas pirana byte

Meni je Gothic 2: The Night of the Raven mnogo bolji od Risen , a ovaj opet bolji od Gothic 3. Bas mi je dosta trebalo da prodjem ono ostrvo na kraju Gothic 2...kripova kolko oces i to onih najjacih... mada i nisu neki protivnici kad si jak;)..
Prvi put kad sam igrao mi je bilo zbrzano jer nisam mogao nikog da umlatim pa sam sve pretrcavao sa onim napitkom za brzo trcanje:D...
Treba to lepo detaljno da se odigra. Svaki exp da se pokupi;)... obavezno da se svako izdzepari i sa tim poceti sto pre! tu ima expa :p... Onda ti niko nista ne moze..ubijas pogledom:D. Bas kompletna igra....

Mislim da moze da se isklj. blur tamo u opcijama. Meni je lepse kad je uklj. Bolje isklj. travu jer ces propustiti iteme i one dobre travuljage ;)

Poslednja izmena:
Mislim da sam 3-4 puta pocinjao da igram Risen, i nesto nisam otisao dalje od 15 minuta. Pre 3 dana krenem opet, izdrzim pocetak, i ODUSEVIM se kako je dobra igra. Evo posle 3 dana, dosao u chapter 3, i prosto da ne verujem da od tog odusevljenja da cu ponovo odigrati nesto kao gothic2, dodjem do toga da me mrzi da zavrsim igru. Toliko je progresivno sve losija od recimo sredine drugog chapter-a , da me cak mrzi da je zavrsim i sa cheat-om. A narocito jer sam procitao da se nikom nije svideo kraj. Ne pamtim kada me je skoro razocarala neka igra ovako. U stvari znam, gothic 3.

Vidim hvale svi risen2, on mi je zadnja nada :) .

Ja sam poceo R2 da igram i odusevio sam se tim svetom. Mnogo toga odise atmosferom kao u G3 ili G2, jos plus igras kao pirat :)

Vrh Dno