Šta je novo?

Risen

Prvo recept :rtfm: , ne volim klonirane Doli,kloniranje nije zdravo i prirodno :)
A kako to misliš "zdravi koriste izvorno lecenje" - valjda zdravima ne treba lečenje :D

Poslednja izmena:
pa kloniranje je nekim slucajevima preporucljivo jer se nacin pokretanja igre po nicemu ne razlikuje od originala, tako da patchevi rade bez problema a pacejent nemoze imati posledice zbog loseg leka, naravno postoje izuzeci gde je original zarazen nehumanom protekcijum koja steti svima u okolini ;)

Zar zaista misliš da ne znam ništa o tome?
Znači i kad se šali mora da obrazlaže da se šali....a i virtual drivove ne koristim iz nekih drugih razloga....
To što sam ovde na forumu od 2007 ne znači da sam nov u IT svetu.
A u ostalom,nije ni bitno.

ja se ne salim nimalo....
DT lite je trenutno jedini lek za vecinu novih naslove a po svemu sudeci situacija se samo moze pogorsati... oni sto zive u zabludi nek se uvate pa nek sami prave lekove ako misle da je to tek tako

Poslednja izmena:
A koja je to igra ostala nerazbijena? Samo je pitanje vremena.Čak i ne treba u opšte čekati dugo na lekiće.

A koja je to igra ostala nerazbijena? Samo je pitanje vremena.Čak i ne treba u opšte čekati dugo na lekiće.

Svaka bolja igra, pogotov RPG jer se na "lekice" za patcheve ceka... po meni idealno resenje je clone (ako je moguce).... + "lekic" po potrebi
ja hteo da pokazem drugu armu-u 2 kad se lik pretvori u vepra, mislim :)

steta sto su sa DRM naslovima onemogucili clonove ali su po meni oni bolji jer nude vise slobode i ostavljaju ti opciju koriscenja leka po potrebi

Drugo su Arma i Blood Bowl i ostali naslovi malih razvojnih timova,koje zajednica ne želi da dira zbog finansijske bule,pa im posle mesec dana (ili malo više) sledi neminovni čin "obrade".
A ne znam koji su to RPG,a da su vredni pomena ostali da čekaju a da nisu bili odmah izlečeni....
Bilo je pretvaranja i u galeba u prvoj armi,i to je opet sa razlogom.Jok prvo su nesposobni da odrade šta treba pa im se posle kao javi.

Poslednja izmena:
pa bilo koji RPG vredan paznje.. NWN 2, dodaci, itd, sad se setih beyond deviniti za koji nikad ni nije izasao lek,.. Gothic 3 je imao problema pa su izbacili protekciju skroz, dok jedino Oblivion nije koristio nikakvu protekciju

mene i posle 3-4h igre svi zivi tamane, borim se po 5-10 minuta sa raznim zivuljkama, samo da skupim kesa za jaci mac :p

Poslednja izmena:
bacaj ti utiske kapetane, realno ti najvise iscekujes ovu igru, kapiram da ti je i najveca euforija igranja :D

Poslednja izmena:
Ima me. Tema je Risen a ne da li je neka igra odmah bila razbijena ili ne...

Evo da kazem nesto oigri ,vi koji volite rpg igrajte obavezno vi koji ne volite rpg isto igrajte obavezno.:D Sto se mene tice najbolja igra ove godine pravi naslednik gotik serijala iako prica ne pokriva istu fantazijsku zemlju ovo je po meni veci gotik 3 nego sto je gotik 3 ikada bio. Znaci u cugu nisam igrao igru duze ne pamtim kad.Kvestovi odlicni mehanika borbe odlicna bica ,cudovista ma brate sve mi se svidja.Ne znam kako da vam opisem osjecaj kada trideset puta ulazim kod onog goula i trideset puta me ubija i ja sa istim ushicenjem ulazim 31 put i ubijm ga ,naravno na malom levelu sam bo i oni koji igraju znaju kako ga je tesko tad ubiti. E kad bi takvu atmosferu donosile makar dvije igre godisnje ja bi bio zadovoljan.

Poslednja izmena:
Je l ima neko problema sa izvlačenjem mača? Od kada sam ušao u pobunjeničko selo ne mogu više da izvučem mač. Otišao sam i do onih sveštenika, ali mač/ostalo oružje nikako više na mogu da izvučem.

Je l ima neko problema sa izvlačenjem mača? Od kada sam ušao u pobunjeničko selo ne mogu više da izvučem mač. Otišao sam i do onih sveštenika, ali mač/ostalo oružje nikako više na mogu da izvučem.

ne, valjda si ga propisno selektovao i inventoru i vadis ga na 1-ci ili 2-ci (luk)

Ovo je definitivno novi Gothic, isti feel & look. Konacno nesto vredno da se igra, nadam se da nece biti bagovit. Ja sam tek malo odigrao, resavam sitne questove u kampu...

Važna napomena.

Za sve ljude sa Nvidia karticama kojima se čini da je igra prezahtevna ili da štuca previše obavezno instalirati 178.24 verziju drajvera.
Ni ja nisam verovao dok nisam probao. Konstantni frame dropovi i uopšte nizak framerate su potpuno rešeni sa gore pomenutom verzijom. Pre njih sam koristio 190.62 a posle sam probao i 191.03 ali bezuspešno. Bar je tako kod mene.
Sada sve radi besprekorno.

jel se desava nekom da u random trenucima slika pocne da se drma jedno 10sekundi i onda posle prestane , a u toku tog drmanja sve normalno radi, ali ko da je neki zemljotres 20 stepeni rihtera :D

koristim klon + mini slika...

Meni kada stavim sve na max, 8xAF 1680x1050 igra ide sasvim glatko, FPS uglavnom ne pada ispod 35.

ne kazem ja nista za framerate, i meni je na maximumu od 40-60, nego mi se vec dva puta desilo to sa drmanjem slike, prvi put u pecini, drugi put u animaciji kad lik i sara pricaju pred onom napustenom gajbom , odmah na pocetku...
i jos nesto, mapu uopste nemam , i u zurnalu kad kliknem na kvest ne daje mi nikakav info. jel to svima tako ?

jel se desava nekom da u random trenucima slika pocne da se drma jedno 10sekundi i onda posle prestane , a u toku tog drmanja sve normalno radi, ali ko da je neki zemljotres 20 stepeni rihtera :D

koristim klon + mini slika...

To su zemljotresi. ;)

ne kazem ja nista za framerate, i meni je na maximumu od 40-60, nego mi se vec dva puta desilo to sa drmanjem slike, prvi put u pecini, drugi put u animaciji kad lik i sara pricaju pred onom napustenom gajbom , odmah na pocetku...
i jos nesto, mapu uopste nemam , i u zurnalu kad kliknem na kvest ne daje mi nikakav info. jel to svima tako ?

Mapu valjda moras naci?

Kakva je situacija sa inventarom? Da li je neograničen ili ima limit?

Važna napomena.

Za sve ljude sa Nvidia karticama kojima se čini da je igra prezahtevna ili da štuca previše obavezno instalirati 178.24 verziju drajvera.
Ni ja nisam verovao dok nisam probao. Konstantni frame dropovi i uopšte nizak framerate su potpuno rešeni sa gore pomenutom verzijom. Pre njih sam koristio 190.62 a posle sam probao i 191.03 ali bezuspešno. Bar je tako kod mene.
Sada sve radi besprekorno.

odakle ti ovo ? i na sta se to tacno odnosi ?

Nazad
Vrh Dno