A koja je to igra ostala nerazbijena? Samo je pitanje vremena.Čak i ne treba u opšte čekati dugo na lekiće.
au kako mi se otegla kupovina, ako ovako nastavi necu igrati ni za dva dana
Je l ima neko problema sa izvlačenjem mača? Od kada sam ušao u pobunjeničko selo ne mogu više da izvučem mač. Otišao sam i do onih sveštenika, ali mač/ostalo oružje nikako više na mogu da izvučem.
Bez problema sam ga upotrebljavao dok nisam došao do pobunjenika. Videću kasnije da učitam neku raniju poziciju.ne, valjda si ga propisno selektovao i inventoru i vadis ga na 1-ci ili 2-ci (luk)
jel se desava nekom da u random trenucima slika pocne da se drma jedno 10sekundi i onda posle prestane , a u toku tog drmanja sve normalno radi, ali ko da je neki zemljotres 20 stepeni rihtera
koristim klon + mini slika...
ne kazem ja nista za framerate, i meni je na maximumu od 40-60, nego mi se vec dva puta desilo to sa drmanjem slike, prvi put u pecini, drugi put u animaciji kad lik i sara pricaju pred onom napustenom gajbom , odmah na pocetku...
i jos nesto, mapu uopste nemam , i u zurnalu kad kliknem na kvest ne daje mi nikakav info. jel to svima tako ?
Mogu ja da ti doturim sliku, bice mi uramljena za 2h![]()
Kakva je situacija sa inventarom? Da li je neograničen ili ima limit?
Važna napomena.
Za sve ljude sa Nvidia karticama kojima se čini da je igra prezahtevna ili da štuca previše obavezno instalirati 178.24 verziju drajvera.
Ni ja nisam verovao dok nisam probao. Konstantni frame dropovi i uopšte nizak framerate su potpuno rešeni sa gore pomenutom verzijom. Pre njih sam koristio 190.62 a posle sam probao i 191.03 ali bezuspešno. Bar je tako kod mene.
Sada sve radi besprekorno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari