e sad mene zanima da li ima razlike izmedju US verzije i Britanske posto su iz PB rekli da je za svako govorno podrucje malo izmenjen tekst kako bi se prneo duh pisca teksta, posto ovaj me britanski akcenat smara ali sta je tu je.
Jeste igra je malo teza mora da se misli koji kvestovi da se odrade prvo kako pare da se zarade pa i na cega da se potrose i u pocetkku stogo izbegavati jace zivuljke i protivnike:d(konacno svatio iz stotog puta)
@zeljko , a o kakvim prethodnim delovima ti govoris ? o Gotiku ?
sta vise glavan lik nije mutav kao u prethodnim delovima sto je samo plus
Kako to misliš mutav?
moze neko da baci neki screen inventara , dok cekam da se skine ?![]()
Jos malo utisaka:
Kako igra odmice sve je bolja i bolja, predeli predivni, kombat isto tako samo malo da se usemis, tek pocinje da bude zanimljivo kad pocinjes da ucis odredjeno oruzje dobijas nove poteze, svet je velik i zivopisan.
Mala ispravka za glasovnu glumu sto sam u prethodnom postu napisao,pocinje da bude sve bolja i bolja posebno sam se odusevio dok sam bio u mocvari i slusao govor odmetnika koji je bio pun psovki, sirov ,...Stvarno se stekne utisak da imas posla sa mnogo *******im tipovima, kao da je preslikan iz dve cadjave dvocevke ili snecha:d
Imam mali problem oko narezivanja ove igre.
Image je 4.39GB u mdf medjutim kad ga mountujem dobijem 1.70GB u CDSF... WTF pa gdje nestade ostatak? I jos ne mogu da ga narezem pomocu Alcohol-a jer mi prijavljuje samo 1.2kb za image fajl.
Sta da radim?
ja rezem rar fajlove... poenta clona je da ostane netaknuta i samo cuvanje i izvornom obliku je validno..
ja rezem rar fajlove... poenta clona je da ostane netaknuta i samo cuvanje i izvornom obliku je validno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari