Šta je novo?

Risen

pojavio se clone juče, čeka se samo lekić al verovatno može iz ovih budževina da se uzme.

svejedno ja čekam scene da se pojavi.

e sad mene zanima da li ima razlike izmedju US verzije i Britanske posto su iz PB rekli da je za svako govorno podrucje malo izmenjen tekst kako bi se prneo duh pisca teksta, posto ovaj me britanski akcenat smara ali sta je tu je.

Jeste igra je malo teza mora da se misli koji kvestovi da se odrade prvo kako pare da se zarade pa i na cega da se potrose i u pocetkku stogo izbegavati jace zivuljke i protivnike:d(konacno svatio iz stotog puta)

e sad mene zanima da li ima razlike izmedju US verzije i Britanske posto su iz PB rekli da je za svako govorno podrucje malo izmenjen tekst kako bi se prneo duh pisca teksta, posto ovaj me britanski akcenat smara ali sta je tu je.

Jeste igra je malo teza mora da se misli koji kvestovi da se odrade prvo kako pare da se zarade pa i na cega da se potrose i u pocetkku stogo izbegavati jace zivuljke i protivnike:d(konacno svatio iz stotog puta)

Pa nije ti to Oblivion :) Znaci igra je odlicna!

igra je sasvi igriva i kad fps padne na 25 posto nema vecih padova vec je veoma fluidna na 8800GT 1680 x1050 sve max sa 16x aa radi na ~30
borba takodje odlicna veoma slicna po tezini po I i II-ci.. iako sam malo igrao lici da ce biti veoma zanimljiva igra bez bagova i problema
takodje neko spomenu voice acting kao los??, pa odlican je 3x bolji od prethodnog dela i veoma profesionalno odradjen, sta vise glavan lik nije mutav kao u prethodnim delovima sto je samo plus

i ja skidam klona , al ne znam da l je ovo do mene il do svih, i hotfile i rapidshare i megaupload linkovi idu nesto jako kilavo danas :/ ...al igracu risen valjda sutra uvece , finally :)

Cekajte, jel taj klon original retail engleska verzija, u kojoj nista nije prckano? Tj. sa sve instalerom i autorunom itd. ? Ako jeste bio bih zahvalan za linkove na PM :)

da original retail je, google je tvoj prijatelj

Poslednja izmena:
Jos malo utisaka:

Kako igra odmice sve je bolja i bolja, predeli predivni, kombat isto tako samo malo da se usemis, tek pocinje da bude zanimljivo kad pocinjes da ucis odredjeno oruzje dobijas nove poteze, svet je velik i zivopisan.

Mala ispravka za glasovnu glumu sto sam u prethodnom postu napisao,pocinje da bude sve bolja i bolja posebno sam se odusevio dok sam bio u mocvari i slusao govor odmetnika koji je bio pun psovki, sirov ,...Stvarno se stekne utisak da imas posla sa mnogo *******im tipovima, kao da je preslikan iz dve cadjave dvocevke ili snecha:d

Jos malo utisaka:

Kako igra odmice sve je bolja i bolja, predeli predivni, kombat isto tako samo malo da se usemis, tek pocinje da bude zanimljivo kad pocinjes da ucis odredjeno oruzje dobijas nove poteze, svet je velik i zivopisan.

Mala ispravka za glasovnu glumu sto sam u prethodnom postu napisao,pocinje da bude sve bolja i bolja posebno sam se odusevio dok sam bio u mocvari i slusao govor odmetnika koji je bio pun psovki, sirov ,...Stvarno se stekne utisak da imas posla sa mnogo *******im tipovima, kao da je preslikan iz dve cadjave dvocevke ili snecha:d

Svaki Gothic je bio takav, smor na pocetku sa laganim zagrevanjem dok ne izgoris od nedostatka sna :d

Skinuo sam klona i u pitanju je eng verzija.
Za sada radi ok, mada necu je prelaziti dok ne zavrsim witcher-a :D
Sve na high, af 8x, 1440x900, fps je uglavnom na 35. Samo mi je na obali fps na trenutak pao na 20. Mozda moze i bolje jer sam nesto zeznuo windows pa mi brljave drajveri.

PS. Evo sad sam vidio da sam igru pokretao sa drajverima za grafiku koji dolaze uz W7 :d
Iz nekog razloga mi win nije prihvatio ove zadnje drajvere.

Imam mali problem oko narezivanja ove igre.
Image je 4.39GB u mdf medjutim kad ga mountujem dobijem 1.70GB u CDSF... WTF pa gdje nestade ostatak? I jos ne mogu da ga narezem pomocu Alcohol-a jer mi prijavljuje samo 1.2kb za image fajl.
Sta da radim?

Imam mali problem oko narezivanja ove igre.
Image je 4.39GB u mdf medjutim kad ga mountujem dobijem 1.70GB u CDSF... WTF pa gdje nestade ostatak? I jos ne mogu da ga narezem pomocu Alcohol-a jer mi prijavljuje samo 1.2kb za image fajl.
Sta da radim?

ja rezem rar fajlove... poenta clona je da ostane netaknuta i samo cuvanje i izvornom obliku je validno..

Radi li koji DTools sa win7 64 ili da batalim radnju.

Radi DT 4.304 Lite

au kako mi se otegla kupovina, ako ovako nastavi necu igrati ni za dva dana

Ja uvek čekam da se prvo prepiše recept, pa tek onda sledi press play on tape - ***,tako tripujem,šta ću :S:

Poslednja izmena:
recepti su samo za bolesne penzionere, zdravi koriste izvorno lecenje :)

Vrh Dno