Šta je novo?

Risen 3:Titan Lords

bro82

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2008
Poena
425
Cudi me da niko nije otvorio temu ili je search los!Nisam ni znao da izlazi!

Dolazi nam 15 avgusta tj. za nekih mesec i kusur dana!

Meni je kec najbolji.

Izgleda odlicno, ja sam tek odigrao 1 i 2 pre mesec - dva, kad su bili na Humble Bundle. Bas su dobri.

Sve je to ok! Samo mi je nerealna ova najava za avgust.
Doduše možda avgust sl godine...

Pazite s kim cemo se ponovo druziti: :D

Risen_3_Screen_PreviewV_-%287%29_720p_2.jpg

Kec je OK, ali dvojka je bila dno dna. Valjda će ovo valjati.

Meni je dvojka bila super, sa uzivanjem sam je presao. Izgleda da treci deo nije ni najmanje graficki napredovao u odnosu na dvojku.

Ma ovo mi deluje potpuno isto kao i dvojka jedino što su se iz piratskog manira vratili na magiju-mač.

Nije bila ni dvojka loša za promenu malo, ali mislim da bi najbolje ispalo kad bi se što više približili Gothic (I,II) franšizi.

Gothic je jedinstven i neponovljiv, nazalost :(

Risen je odmah tu iza i jedva cekam 3. deo!!!

I ja jedva čekam. Ali sve nešto mislim da će se načekamo :S:.

U svakom slučaju kad god izađe moraću da je probam...

Risen 2 je odlicna igrica.Treci deo neka ima dobru pricu,ne treba nista bolja grafika

Dosta mi lici na unapredjeni Gothic 2 a ta igra mi je definitivno najbolja tog tipa.

Grafički je koliko vidim isti Risen 2. Što se mene tiče i to je dovoljno. Po interfejsu podseća na dvojku isto. Ako je sve kao i u dvojci, ja zadovoljan. Fina godina RPG-a

Sta znam, meni ovo deluje bas prosecno... naspram nekih drugih RPG naslova ( The Witcher 3 ) i smesno. Risen je bio odlican, dok je drugi deo bio krs... Za sada me sve vise podseca ( nazalost ) na drugi deo...

Ma preslikana dvojka, i mogli bi još malo da porade na grafici.

Jeste da je priča daleko bitnija, ali da ne bude uopšte unapređena u odnosu na igru od pre 2-3 godine...

Mada verujem da će još poraditi na njoj i da će izgledati lepše od priloženog.

Koliko gledam kako su postavili zahtevnost ce biti 10% veca naspram Risen 2,sto znaci da ce se naigrati i oni sa slabijim racunarom.

Sta znam, meni ovo deluje bas prosecno... naspram nekih drugih RPG naslova ( The Witcher 3 ) i smesno. Risen je bio odlican, dok je drugi deo bio krs... Za sada me sve vise podseca ( nazalost ) na drugi deo...

Izgleda da sam ja jedan od retkih kome je dvojka bila bolji rpg od keca. Kec mi nikako nije bio legao, jedno malo ostrvo na kojem si slobodu imao samo na početku, da bi se u poslednjim chapterima igra pretvorila u linearnu akciju uz užasno loši balans. Dok u dvojci sam imao osećaj da imam daleko više slobode i mogućnosti. :)

Risen i Two Worlds, mozda ima jos neki slican RPG, su mi igre koje bih rado igrao jer su interesantni po prici i RPG staroj mehanici ali me kretanje i borba jako odbila. Jednom reciju : nezgrapno.

Sloboda može da bude open-word, da biraš gde ćeš, ali po meni je mnogo bitnija ona sloboda kojom biraš kako ćeš... Gothic i Risen igre imaju obe te vrste slobode, ali od prva dva Gotika su u opadanju. Sve je manje slobode u njihovim igrama, i na kraju stvarno može da se desi da dobijemo nešto kao Two Worlds, Fable ili Oblivion.

Poslednja izmena:
Kao da je bitno sto igra graficki izgleda kao od pre par godina. Uvek bih zrtvovao grafiku zarad dobre price, nelinearnosti i imerzije koju su imali G1, G2 i prva 3 chaptera Risen 1.
Iskreno se nadam da su se ovaj put vratili korenima i zbog toga zapostavili unapredjenje endzina. Ako bi igra bila u fazonu prve polovine Risen keca, to bi bilo vrhunski. Nazalost, plasim se da od toga nema nista obzirom ko je sve otisao iz Pirana.

Prosto mi je neverovatno da ste postali takvi graphics whores :D Za jedan dobar RPG grafika je u drugom planu. Ja i danas volim da odigram G2 koji je izasao pre sto godina :p

Risen 2 jest open world al ne dozvoljava lutanje kao u tesu npr. jer na nekim lokacijama ne trebas biti i to ti op protivnici jasno daju do znanja.
Ubiju boga u tebi, pa se fino vratis i pratis quest i pricu.
Tako sa mi se ta vrsta open svijeta ne svidja.

Risen 2 jest open world al ne dozvoljava lutanje kao u tesu npr. jer na nekim lokacijama ne trebas biti i to ti op protivnici jasno daju do znanja.
Ubiju boga u tebi, pa se fino vratis i pratis quest i pricu.
Tako sa mi se ta vrsta open svijeta ne svidja.

Zavisi koliko si uporan. Ja sam u prvom Risenu porazio vukove kao lvl 1, na najtezem nivou tezine. Jeste trajalo 35 minuta, ali meni je to izazov.

TES je pre Obliviona bio na istu foru, pa su onda ubacili to skaliranje mobova na osnovu nivoa igraca. To je naislo na vise kritika nego odobravanja, na primer zbog toga je medved ultra jak protivnik bio ti prvi ili stoti nivo.

@gow

Svaka cast, al kad tad udaris u zid i onda pocinje frustracija.
Tes igram tek od Obliviona, tako da nebih znao kako je bilo u ranijim nastavcima.
Ako je suditi po prodajnim rezultatima Obliviona i Skyrima onda se i nisu pretjerano bunili.
Tasko je napraviti dobar balans u open world igri, a da ne naruse taj open world exploration i slobodu.
Ili ce biti grind fest koji ne smije predugo trajati jer prijeti dosada ili jednostavnije rijesenje skalirajuci protivnici.

Nazad
Vrh Dno