Šta je novo?

Rise of the Argonauts

Samo što su preterali sa dijalozima. Neko od H&S žanra očekuje konstantu makljažu a ovako dobija zamorno šetanje od tačke A do tačke B uz dijalog koji se sastoji od 1. rečenice i nekoliko ponuđenih odgovora. S' jedne strane to i nije loše ali za ovakav žanr mislim da to neće biti prihvaćeno kod šire igračke populacije. Zamislite situaciju u kojoj je neki geek kupio ovu igru sa namerom da razvali miša od kliktanja, a onda shvati da tu mora da se cima levo-desno pa da priča sa ovim ili onim. Ne verujem da će biti oduševljen.

Pa mislim da ce pre taj isti GEEK biti odusevljen ovim pristupom, dok ce nekog casual igraca smoriti. Ja igram igru po chapter(ostrvo) dnevno, tako da je na mene ostavila utisak jedne igrane epske serije, taman toliko da ispratim svaki dialog, popratim pricu, a da me ista ne smori rpevise.

A ljudi imam ja jedno pitanje. Zar nikome nije smetalo sto nema nigde setovanje grafike, tekstura i ostalo??? ili sam ja corav???

A ljudi imam ja jedno pitanje. Zar nikome nije smetalo sto nema nigde setovanje grafike, tekstura i ostalo??? ili sam ja corav???

Imas za rezoluciju, ostalo kapiram da je they way it was meant to be played :).

Optimizacija sasvim korektna tako da...

Poslednja izmena:
e pa nije u redu, a ja kupio gforce 280 da bi cincao do krajaaaa

Fali ovoj igri neki mali patch, imam na trenutke pad FPS-a na par frejmova.

Inace mislio sam da cu koristiti buzdovan ali sam ipak skapirao da mi ne odgovara. Sad isprobavam koplje pa cu da vidim kako ide.

Jel neko provalio kad dodeljujes god powers koje mesto odgovara kom F1,2,3,4 broju?

Fali ovoj igri neki mali patch, imam na trenutke pad FPS-a na par frejmova.

Inace mislio sam da cu koristiti buzdovan ali sam ipak skapirao da mi ne odgovara. Sad isprobavam koplje pa cu da vidim kako ide.

Jel neko provalio kad dodeljujes god powers koje mesto odgovara kom F1,2,3,4 broju?

Nisam ni ja provalio za god powers, trenutno imam od athen i od hermes-a , lighting strike i dodge neki, ali pritiskam ko lud 1,2,3,4/f1,f2,f3,f4 jednostavno nece da trigeruje power.

Nisam ni ja provalio za god powers, trenutno imam od athen i od hermes-a , lighting strike i dodge neki, ali pritiskam ko lud 1,2,3,4/f1,f2,f3,f4 jednostavno nece da trigeruje power.

Kad ih dodeliš u (meniju Aspect pa pritisneš TAB) u toku borbe potrebno je da prodje neko vreme da bi mogao da ih koristiš (da se napune). Posle toga sve što trebaš da uradiš je da pritisneš i držiš neki od taster 1,2,3,4 i to je to.

Kad ih dodeliš u (meniju Aspect pa pritisneš TAB) u toku borbe potrebno je da prodje neko vreme da bi mogao da ih koristiš (da se napune). Posle toga sve što trebaš da uradiš je da pritisneš i držiš neki od taster 1,2,3,4 i to je to.

Taj rad neki ?:) Otprilike sam i ja to primetio, dok se to napuni ja ih vec izmlatim buzdovanom :)

Igra je pravljena za konzole tako da je sve poprilicno lakse sa gamepadom.

Primetio sam jos par stvari koje mi smetaju: nekim vratima je jednostavno potrebno previse vremena da se otvore !!! Swap weapon je odradjen katastrofalno i to bi trebalo da bude mnogo brze i bolje odradjeno. Provalio sam da se mora stalno menjati oruzje ako hoces da budes efikasan. Tipa ako neprijatelj ima buzdovan onda ga odvaljujem kopljem, ako ima samo mac onda je buzdovan keva a ako ima koplje onda mac.
Zbog ovoga rasporedjujem skillove preko svih ravnomerno skoro.

Apolo i hermes imaju dobre fore i za sad imam najvise skillova na njima.

Poslednja izmena:
God of war je za ovaj Argonauts izmislio igricu ;)

a zasto mislis da to bilo koga ovde interesuje?

Samo jedan komentar za ovu igru,tesko djubre :vomit:

Poslednja izmena:
E ljudi jer vam se desava da onako, kao zakoci tokom igre....meni sve radi super ali ponekad hoce da zasece na trenutke pa posle ide normalno...da li ima negde da se podesi grafika ili slicno?

E ljudi jer vam se desava da onako, kao zakoci tokom igre....meni sve radi super ali ponekad hoce da zasece na trenutke pa posle ide normalno...da li ima negde da se podesi grafika ili slicno?

Desava mi se identicna stvar na laptopu sa 8600GS grafikom. Na kucnom kompu nemam uopste tih problema napr. niti me je jednom igra izbacila na desktop niti neki error.

Da li ova igra poseduje bar neku dozu nelinearnosti ili je skroz linearna? Inace, nikad nisam cuo za God of War, pa verovatno pretpostavljma da je nije ni bilo za PC. Pored ovoliko dobrih i solidnih igara za PC ove godine, jednostavno nisu neophodne igre koje se portuju sa konzola.

Da li ima negde da se podesava grafika rucno, kao neki config fajl...mora da je nesto ukljuceno sto izaziva to kocenje ali ne znam gde da nadjem to za grafiku...

Takođe imam iste probleme, dešava se ponekad samo kad se šetam, u fightu se nikada nije dešavalo.

Pa onda je to sigurno do optimizacije igre...i glupo je sto nema nigde da podesimo grafiku...

Ti to tako i kod kuce spamujesh po temama na Benchu ? :d

Nista bolje od Rune nece izaci nikada nigde...ali ovaj Jason deluje ok, moracu da ga provozam...

U jednom dahu sam je prešao, kratka mi je malo ali je svakako odlična.

Igra ne prepoznaje joypad (koji inace potpuno normalno radi u svim drugim igrama... koje ima smisla igrati istim, naravno), je l' ima neko ideju kako je ubedim da joypad postoji?

I kod mene se desava ovaj pad frejmova ima li nekog resenja za ovo?

Sem likova na koje je graficki obracena paznja, ostalo enterijeri i eksterijeri izgledaju kao iz 2002. godine, mislim kao u video igrama iz tog vremena, ali ovi kocenje i padovi frejmova me nerviraju. Deluje mnogo glupo pa ne verujem da cu moci dugo da je igram, al' bar da pokusam da je dovdem u redu po pitanju frejmova ko je moguce...

Solidna je igra, nista specijalno ali makar nije zamorna :smoke:

Evo malo SS u 1680x1050 4xMSAA:

Nisu nesto reprezantativni ali ok je igra i grafika, malo je linearna al sta sad...

E da, pre nego sto neko pita kako AA - nHancer, napravite profil, odaberite kolko i kakvog AA i cega ostalog ocete, AA compatibility mod na oblivion i naravno mora nVidia karta

:wave:

edit: fps je konstantan, nemam nikakvih padova ni sa ni bez AA, bez AA je zakucano na 60fps, trzne samo kad prelazis u neku novu sekciju, al to je neprimetno.

Poslednja izmena:
Hehehe, kod mene odmah pao uninstall! :D

ja malopre zavrsio...poslednji boss je prilicno zamoran :/ Inace, poslednja 2 sata igre su przenje samo takvo, igrao sma na hero tezini, meso je samo letelo okolo dok sam mlatarao buzdovanom lol

ja malopre zavrsio...poslednji boss je prilicno zamoran :/ Inace, poslednja 2 sata igre su przenje samo takvo, igrao sma na hero tezini, meso je samo letelo okolo dok sam mlatarao buzdovanom lol

Hehehe, ovo je igra tipa mlati pa se klati. :)

Igra nije losa, ok je za razbibrigu ali me kamera uzasno nervira :(

Nazad
Vrh Dno