Šta je novo?

Rise of the Argonauts

kamera ume da bude nezgodna, ali nista manje ili vise nego u drugim igrama (PoP, TR i sta ti ja znam).
Najveci problem igre, ujedno i nedostatak, je minimap.
Drugi problem je sto igra ima-nema save game, kad snimis kao da i nisi snimio, on snima checkpoint i to je to. Cak ni raspodele aspekata ne zapamti u save-u
Treci problem je sto ima jako malo fajta krzo 80% igre, zadnjih 20% mi izmamelo kez na licu i samo sam hteo jos,jos i jos! :d
Nije to ovako nista posebno ali je osecaj skroz ok kad se lik nabudzi i kad borba postane konstantna kao u diablo, kamera se odalji i vise ne smeta, a God Powers napokon pocne da se puni kako valja, tj moze da se koristi svakih 20sec :d
Posle toga kada Jakob nadje i odene golden fleece kao armor - hehe :d hack&smash&slash

Dali se kod još nekog dešava da uopšte ne može da pokrene igru? Prvo probano na Visti x64, pa mi izbacuje appcrash poruku. Ajd, reko` možda u XP-u koji je u dual bootu sveže instaliran proradi, al` jok. Ista poruka.

Napominjem da su svi drajveri, DX, pa čak i bios update.

Poslednja izmena:
Pa kažem ti appcrash pa neki silni brojevi, i tako dva puta ista poruka za jedno pokretanje. Po sećanju bi rekao da su posle appcrash isti brojevi i u XP i u Visti.

nadji drugo "ono za ono" :p Pre toga probaj da u sound options u control panel spustis akceleraciju zvuka na minimum ili off, a mozes da probas i sa kodek pakovima da se poigras, tj. da ih sve skines ako ih imas, reinstaliras igru, a za player stavis KMPlayer :)

Imam isti problem, igra nece da se pokrene. Kad kliknem na ikonicu, pojavi se splash i posle toga Send/Don't Send, i to dva puta.

OS je XP SP3, poslednji driveri, poslednji DX, NetFramework 3.

Nazad
Vrh Dno