Da, same Vive, MTV-ovi i VH1-i. Uz to i prokleti "Nu Metal". Errrrr... :evil:Agilni je napisao(la):Mislim da NFS 7 ima najbolju ziku...
Pa onda kad "izripujes" muziku ti lepo obrisi sta ti ne odgovara i uzivaj! :mrgreen:Mare je napisao(la):Mozda se i uklapa, to je tacno ali ima par pesama koje tolko smaraju da to nije normalno... i jos su te izgleda najcesce...
Ima li slucajno neki programcic za suprotnu radnju od ove tj. da ja ubacim svoju muziku
Agilni je napisao(la):To nam je trebalo!!! Mislim da NFS 7 ima najbolju ziku, totalno se uklapa u atmosferu FnF.
GoranM je napisao(la):Upravo sam "ripovao" muziku iz NFS 7, super je!
Kome treba evo programa!
Agilni je napisao(la):Uzivam, hvala ti na dozvoli![]()
Agilni je napisao(la):xvoodoo, Britney je bezveze... a da li razumes sta Shakira peva? Mozda joj je muzika mlaka, ali txtovi nisu. Inace, ne slusam ni jednu ni drugu. Ti slusaj tvoj trash metal, a ja cu Deftonese, Audioslave... a pozdravljam i one koji vole Britney, posto ovde ne raspravljamo o muzickim ukusima valjda.
Agilni je napisao(la):Ok... uskoro ces prestati da slusas taj tHrash metal, veruj mi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari