Šta je novo?

Ripovana muzika iz NFS 7

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Upravo sam "ripovao" muziku iz NFS 7, super je!
Kome treba evo programa!

Kakve sve muzike ima po igrama, ono u NFS je premija. Da ne pričam kako stvarno leži igri...

@Bane®: Da leži u igri - leži. Cela atmosfera igre je u tom fazonu. Da TO pustim da slušam - nema šanse!

@Agilni: ADF je kao nešto bolji. Actually, to jedino može da prođe...

Mozda se i uklapa, to je tacno ali ima par pesama koje tolko smaraju da to nije normalno... i jos su te izgleda najcesce...

Mare je napisao(la):
Mozda se i uklapa, to je tacno ali ima par pesama koje tolko smaraju da to nije normalno... i jos su te izgleda najcesce...
Pa onda kad "izripujes" muziku ti lepo obrisi sta ti ne odgovara i uzivaj! :mrgreen:

OT: To je fin proggy, jel zna neko za ista slicno za THPS4?

Ima li slucajno neki programcic za suprotnu radnju od ove tj. da ja ubacim svoju muziku

Ima li slucajno neki programcic za suprotnu radnju od ove tj. da ja ubacim svoju muziku

Pa ti lepo ubaci svoje omiljene pesme u winamp,a u igrici iskljuci muziku,ostavi samo efekte....

E stvarno :mrgreen: Znam to ali me interesuje neko moze li onako kako sam zamislio sto da radi Winamp kad ne mora?

Agilni je napisao(la):
To nam je trebalo!!! Mislim da NFS 7 ima najbolju ziku, totalno se uklapa u atmosferu FnF.

ako volish taj americhki rep i nu-metal, onda uzhivaj...

GoranM je napisao(la):
Upravo sam "ripovao" muziku iz NFS 7, super je!
Kome treba evo programa!

Jel radi sa jos nekom novom EA igricom, nper, NBA 2K4 ili FIFA 2K4?

U svakom slucaju probaciu ga...

:wave;

Agilni je napisao(la):
Uzivam, hvala ti na dozvoli :)

lepo, lepo... :)

ne znam da li ste vi bre svi rasli na shakiri i britni kad vam se to svidja...

igra koja je imala najbolju muziku je doom 1 & 2... jes da je zvuchalo krdzasto jer je bio 8-bitni midi sviran pod dos-om, ali se taj old-school thrash metal do yaya uklapao u celu atmosferu... znachi, da id software u doom 3 stavi to turpijanje u slayer/sepultura stilu, i bog da ih vidi... ali ne, oni platili trenta reznora iz nine-inch nailsa... bezveze...

taj importer je ustvari napravljen za motorcity online, ustvari konvertor je za NFSU:MCO, a importer je neki lik samostalno napisao za NFSU... tako da mozhesh ti bilo koji wav ili mp3 da konvertujesh u asx, ali ako hocjesh da ubacish mjuzu u bilo shta drugo shto nije NFSU ili MCO, e onda sedi i programiraj ;)

ups pitanje je ustvari bilo za riper... ne, taj riper provereno chupa muziku samo iz NFSU... a postoji josh jedan ruski programchicj koji je chupao muziku iz vishe igara (ali uglavnom starijih), ne mogu da se setim kako se zvashe, ima ga na sourceforgeu...

xvoodoo, Britney je bezveze... a da li razumes sta Shakira peva? Mozda joj je muzika mlaka, ali txtovi nisu. Inace, ne slusam ni jednu ni drugu. Ti slusaj tvoj trash metal, a ja cu Deftonese, Audioslave... a pozdravljam i one koji vole Britney, posto ovde ne raspravljamo o muzickim ukusima valjda.

daleko od toga da cemo da raspravljamo o ukusima, ali meni korn nikako nisu "cool"...

Agilni je napisao(la):
xvoodoo, Britney je bezveze... a da li razumes sta Shakira peva? Mozda joj je muzika mlaka, ali txtovi nisu. Inace, ne slusam ni jednu ni drugu. Ti slusaj tvoj trash metal, a ja cu Deftonese, Audioslave... a pozdravljam i one koji vole Britney, posto ovde ne raspravljamo o muzickim ukusima valjda.

nije trash nego THRASH :D

pozdrav i sorry za offtopic morao sam

jel u te ljude spadaju moji brat i sestra koji imaju 12 godina i chitaju 'bravo'? :)

Ok... uskoro ces prestati da slusas taj tHrash metal, veruj mi :) Postuj svaku muziku. Niko ne moze da se proslavi, ako ne vredi. Jeste da ima tu marketinga (sto verovatno zoves komercijala), ali i Justin Timberlake mora da vredi da bi bio to sto jeste, iako ga bas ne mirisem. Eto, ja imam 22 godine, pa mislim da je NU-metal super, iako ga vise ni ne slusam. I stojim iza toga da NFS7 ima odlicnu muziku.

Agilni je napisao(la):
Ok... uskoro ces prestati da slusas taj tHrash metal, veruj mi :)

veruj mi, necu... slushao sam bukvalno sve & svashta, ali thrash je keva (ne kazhem ovo kao neko ko je tek chuo za slayera i sepulturu, iza mene je godinu i neshto dana thrashovanja, a josh uvek mi je zanimljiv kao prvi dan)...

Nazad
Vrh Dno