Šta je novo?

RIP MICHAEL JACKSON

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

stormwatch153

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.12.2005
Poena
380
Ne znam da li mogu da postavim ovde ovu temu ali mene je zaista potresla vest o njegovoj smrti, covek ciji su spotovi obelezili vreme prodora IT (CGI) tehnologije u svakodnevni zivot a povrh svega odlican muzicar umro je danas u 50 godini. (Potvrdjeno)

Da, neochekivano... Nije mu bash bio lak zivot u poslednje vreme, pravi "rise and fall" :(

Nek mu je laka zemlja, bio je kralj.

:((((( kakav gubitak :((((( a bas sam veceras ga slusao :((((

R.I.P. :(

ode covek koji je imao sve osim srece :( neka mu je laka zemlja :(

Poslednja vest je da je u komi... :(:(

RIP Pop Prince :(

Ne mogu da verujem :(

Poslednja izmena od urednika:
RIP :(

R.I.P.... iako ne slusam njegovu muziku smorila me je ova vest...

Odoše i M.J. i Farrah Fawcett :(

Neka mu je vecna slava... :(

Tuzna vest

RIP Michael

Legenda nikada ne umire

9pnqsk.jpg

R.I.P.

Taman sam hteo da idem u London u O2.
E sad, s obzirom na to da ga slušam od svoje šeste godine, ne verujem da ću sada prestati. Novi album ima šanse da se proda u većem tiražu od Trilera. Nakon svega što je proživeo tokom 14 meseci suđenja, nije ni čudo što ga je srce izdalo (nije hteo transplantaciju, a to su mu preporučivali mesecima unazad). Ja sam još uvek u fazi toga da ne verujem, ali da mi je teško, jeste... :(

Nadam se da fanovi neće izmisliti famu oko ovoga kao što su uradili sa Elvisom, to bi me baš smaralo.

Najveća zvezda 20. veka, najprodavaniji albumi ikad, pionir u snimanju video spotova i novi zvuk pop muzike koja će se uvek slušati, najveće suđenje, najekscentričnija ličnost u šoubiznisu, najverniji fanovi i verovatno najveća sahrana u šoubiznisu ikad.

Life goes on... nadam se da me sutra neće zvati tona ljudi da mi izjavljuje saučešće, mada su neki već od ponoći krenuli. Hvala bogu što nemam Facebook!

Jos pocetkom januara su kruzile price da mu nije bas najbolje. Neki su mu i davali jos par meseci zivota i eto, istina.

Nisam fan ali ipak je ovo velika vest. Ipak je u pitanju neko ko je ostavio veliki pecat u muzickoj industriji i sigurno se slicni vise nece ni radjati. Hronoloski red je jako bitan. Elvis ce takodje uvek biti #1.

Sve u svemu steta, jos pred turneju. Iako je tuzno, na kraju je i skoncao kao legenda. Ova smrt mu samo dize njegovo ime i slavu.

Poslednja izmena:
Ode najveca muzicka legenda 20. veka...

@ivke76: vest o njegovoj smrti nije izazvala nikakvu reakciju kod mene, *** takav sam, ali tvoj post jeste. Da budem iskren, ne bih voleo da sam proziveo njegov zivot. Kao dete, otac ga je tukao kao vola, upropastio je lice masom operacija i krio se kao Kvazimodo, pa onda deca. Ma uzas.

Edit: Zaista nema potrebe da idemo u debatu oko svega toga!

:(

ivke, shta god si rekao, dokazao si kakav si chovek, i sram te bilo.

majkl dzeksone, obelezio si moje detinjstvo, terao si me da uchim engleski, zbog tebe sam pokushavao da ubacim paricu u chiniju kao ti u dzu boks, igrao sam moonwalk, nosio sam bele charape na crne cipele kao klinja, uvek si slao poruku mira u svet, i pevao o miru i ljubavi u bar 2 pesme na albumu ...

izmislio si Boogie dance, moonwalk, Popping, funk dance, svi su te kopirali, ili pokushavali ...

1245969658649.jpg

Jedan od najfascinantnijih ljudi, i u pozitivnom i negativnom smislu.

Michael Jackson, uz Lenona i Mekartija, najveci muzicar 20og veka. Jednostavno je bio muzicki genije.

Njegovo igranje je takodje bilo isto toliko fascinantno... interesantno je da kada on igra sa pratecim plesacima, on se toliko isticao... nekako njegovi pokreti su bili ... tako prirodni. Ostali su delovali kao da su vezbali to ceo zivot, a on je delovao kao da se rodio sa tim. Dok igra izgledalo je kao da sve to radi sa takvom lakocom, kao da se ni ne trudi uopste. Jednostavno kralj plesa, kralj muzike.

Steta sto je zbog svoje preterane popularnosti kao decak, i zbog strogoce svog oca, odrastao u "decackog coveka". Vidi se da nije imao dodir sa realnoscu, neke stvari jednostavno nije mogao da skapira sto se tice ljudskog ponasanja.

O njemu ce se pricati zauvek, kao o mocartu, betovenu i ostalim muzickim velikanima.

RIP

Da, i ja bih mogao da se složim sa prethodno iznesenim. Otišao je definitivno jedan od najvećih muzičkih umetnika ovoga i prošloga veka, genijalac koji je imao svojih "problema" (kao i svi ostali genijalci) i sa čijim poimanjem stvarnosti se nikako nisam slagao, ali što se tiče muzike - KAPA DOLE MICHAEL.:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

R.I.P.

Jedan genije manje na Zemlji :S:

RIP, MJ!

There's a place in your heart
And I know that it is love
And this place could be much
Brighter than tomorrow.
And if you really try
You'll find there's no need to cry
In this place you'll feel
There's no hurt or sorrow.
There are ways to get there
If you care enough for the living
Make a little space, make a better place.

Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.

Za coveka koji proda 750mil kopija albuma se ne može tvrditi da je loš muzičar ili da nije zvezda tj. megazvezda. Nisam ga nikada slušao, niti voleo i bolje da ne iznosim svoje lično mišljenje o njemu (svakako poštujem njegov rad)...

:wave:

Ah koji shit i Farrah Fawcett je isto juce preminula :(...

Jel se zna uzrok smrti?

R.I.P. legendo, hvala na svemu.

michael_jackson_king_of_pop.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno