ToxiC je napisao(la):jesi na ov mislio
to vec nije uzivanjeivica je napisao(la):... Uz pomoc cheat 1 i cmd giveall sam dobio minigun....
ToxiC je napisao(la):to vec nije uzivanje
Dok se lift penje navise porazbijas sva svetla iznad tebe, onda se sakrijes u mrak i cekas da prodje pored tebe, par pogodaka sacmarom u ledja i... to je to!ivica je napisao(la):..a na vrhu te cheka jedan oklopnjak....ili njega treba da sredish nekako obichnom pucom i uzmesh mu minigun...tako nekako.
Ja ga opušteno igram na 800x600 sa sledećom konfiguracijom:1) JA... 2x512ddr, P4 3.0C i 9550ge/td na defaultu. Što će reći: 2) TI malo OC karticu, imaš 512ddr-a, Barton ili Full Intel i opet može 800x600.bigone je napisao(la):Jedno pitanjce, kako radi Riddick na 512 Rama i 9550 overklokovanoj? Da li moze pristojno da se igra na ovom hardveru?
Pa bre ne znam...ja nešto i ne jurim bog zna kakve rezolucije . Ali, sa ovom gore navedenom kofiguracijom + OC 9550 Far Cry je pičio na Very high i Ultra za vodu...naravno bez AA.bigone je napisao(la):Mene iskreno interesuje igranje u 1024x768, sa oklok 9550 i 512 rama, da li je to moguce? Na Xboxu izgleda strava, ali izgleda da ga nisu bas najbolje optimizovali za PC? Naravno Bartona imadem 2500+, koji radi kao neki "drugi" model
Veruj mi igra je toliko dobra i ima toliko dobru atmosferu i igrivost da nećeš da stigneš da obratiš pažnju da li je PS 2.0 ili 1.1.bigone je napisao(la):Hvala care, ali ne znam kako ti gledas na te stvari, u mom pitajnu pise "da li moze pristojno da se igra?", znaci ne da ubacim Ridika u 640, niti u 1024 a da mu iskljucim Pixel Shader.
Jel' smanjujes ti Pixel Shader, na tvojoj kartici 6600 gt? Hehehe, bas tebe briga.
mikele je napisao(la):Sto se price o bagu na kraju igre tice, nije tacno uopste da je neophodno bilo koga ubiti od protivnika na platformi. Dakle, cim mech prijavi "organic targets accuired", potrcis prema ivici platforme bez borbe sa bilo kim. Sustina naravno i jeste da Riddick zbrise u svemirski brod,a ne da se prakticno goloruk bori sa ostakom zatvorskog obezbedjenja, i time komplikuje sebi zivot.
Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari