Rajke je napisao(la):Fica ili Fiat 500 Topolino???
Released: Oct 2005 :wave:sale prdez je napisao(la):kad je izasao taj GTL? bas mi se vozi neka ozbiljnija simulacija...
MarkoJ. je napisao(la):GTL za sada najbolja sim voznje na pc-u!
sale prdez je napisao(la):jel' ima neka simulacija da moze da se igra bez cupanja kablova![]()
Veton_Pg je napisao(la):Koju simulaciju mi preporucujete ako GTL nebi radio na gore pomenutoj konfiguraciji.Koja je najbolja ali da radi na gore pomenutoj konfiguraciji.
sale prdez je napisao(la):LFS ima jednu stazu i jedan (no name) auto. uz to je jako lak (koliko mi se cini).
Probaj rFactor, neces se razocarati.sale prdez je napisao(la):jel' ima neka simulacija da moze da se igra bez cupanja kablova![]()
Boris Lozac je napisao(la):Imas 18 automobila(dva licencirana, ostali zasnovani na pravim automobilima) i 9 staza, od kojih svaka ima vise kombinacija, znaci preko 20-ak staza..
GP LegendsVeton_Pg je napisao(la):Koju simulaciju mi preporucujete ako GTL nebi radio na gore pomenutoj konfiguraciji.Koja je najbolja ali da radi na gore pomenutoj konfiguraciji.
Falcon je napisao(la):jel moze nekako rFactor da se makar proba bez kupovine igre? da ne skidam (opet) dzabe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari