Šta je novo?

Rfactor,Gt Legends,GTR FIA Racing

Veton_Pg

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2005
Poena
319
Sta mislite koja igra je najbolja od ove tri rFactor,Gt Legends,GTR FIA Racing.Dosadio mi je Gran Turismo 4 pa bi malo da predjem na komp.

Probao sam GTR i GT Legends.GT Legends me je odusevila.Odlicna voznja,s'tim sto se na prva dva nivoa tezine moze voziti kao i u svim drugim voznjama.Onaj prvi je realisticna simulacija voznje pa ko voli nek izvoli.Odusevio sam se kad sam video ficu

GT Legends je najbolja, mada nisu isti automobili kao u GTRu, a i mene je fica pozitivno iznenadio...

Fica ili Fiat 500 Topolino???

Ako se secate bejah nekad Fiat 500 Topolino u Gran Turismo 2

evo ga i licno :D

Prilozi

• GTL_Abarth_fica.jpg
    GTL_Abarth_fica.jpg
    157 KB · Pregleda: 128
Odlican screenshot!Samo igra je dosta zahtevna ako hocete da je poterate na maximumu.

Bili radila na moj komp:1.66 Ghz,384 MB of RAM,GeForce 4 MX 440 64 MB.

kad je izasao taj GTL? bas mi se vozi neka ozbiljnija simulacija...

GTL za sada najbolja sim voznje na pc-u!

a jel ima GTL da se kupi u bg-u, naravno pricamo o oridjidji varijanti i po kojoj ceni, posto vidim svi je igraju i sve znaju o njoj da je najnaj i tako to... ?

@ Marko:
jel' to ona igra gde moraju da se cupaju kablovi? ako jeste, onda nista...

Kablovi?-Da.
Ne bi radila na gore pomenutoj konfiguraciji.

Meni nije najbolja ali je definitivno jedna od boljih simulacija voznji

jel' ima neka simulacija da moze da se igra bez cupanja kablova :p

Koju simulaciju mi preporucujete ako GTL nebi radio na gore pomenutoj konfiguraciji.Koja je najbolja ali da radi na gore pomenutoj konfiguraciji.

Veton_Pg je napisao(la):
Koju simulaciju mi preporucujete ako GTL nebi radio na gore pomenutoj konfiguraciji.Koja je najbolja ali da radi na gore pomenutoj konfiguraciji.

Live for speed

LFS ima jednu stazu i jedan (no name) auto. uz to je jako lak (koliko mi se cini).

sale prdez je napisao(la):
LFS ima jednu stazu i jedan (no name) auto. uz to je jako lak (koliko mi se cini).

Imas 18 automobila(dva licencirana, ostali zasnovani na pravim automobilima) i 9 staza, od kojih svaka ima vise kombinacija, znaci preko 20-ak staza..

Boris Lozac je napisao(la):
Imas 18 automobila(dva licencirana, ostali zasnovani na pravim automobilima) i 9 staza, od kojih svaka ima vise kombinacija, znaci preko 20-ak staza..

Da se nadovezem na kolegu sa iskustvom ;) Imash dva licencirana automobila, dobro shto niko nije chuo za oba (jedan je "karting" :)), imash 9 nikakvih staza, zvuk je takav da cu ja bolje da ga imitiram, i tako :)

A da, ima tu i fizike, nije najbolja, ali moze da prodje za nekoga ko u auto nije seo :D:D:D

jel moze nekako rFactor da se makar proba bez kupovine igre? da ne skidam (opet) dzabe :(

Poslednja izmena:
Igre su odlicne, ali im rezona za probati ih, samo kao se voze volanom, a ne tastaturom.

Falcon je napisao(la):
jel moze nekako rFactor da se makar proba bez kupovine igre? da ne skidam (opet) dzabe :(

Moze da se skine sa njihovog sajta (444MB), pa da preko e-mule nadjes "ono-za-ono" (11MB) i vozis. Pu je net dodatnih staza i automobila, cak i F1. Mada, najbolje su odradjeni GTR automobili, F1 je pretezak za mene.
rFactor je prava simulacija (bas kao i Richard Burns Rally), dosta je tezak, za razliku od decijih simulacija gde autom pravis skokove od >100m, razbijas kamione i gledas auto iz treceg lica....Zvuk je takav da nisam cuo bolji-cuje se blago skripanje kocnica, zvukovi transmisije, motor urla... ko je ikad zaista vozio auto, naci ce se ovde 100%. Kod mene (P5WD2, P4 640, 1GB, ATIx800 GT radi u 1280x1024 savrseno i pravi je raj za oci. Ono sto jos nisam probao je kako radi sa Momo volanom, nadam se da cu uskoro. Kazu da je rFactor mal'te ne referentni test za volane.
Umalo da zaboravim, mrezni deo je uradjen takodje savrseno do poslednje sitnice (dedicated server, IP adrese i sl.)
dn

GT Legends je vizuelno najbolja simulacija danasnjice. Na srecu,ni ostali elementi igre ne zaostaju. Fizika je odlicna, AI kompjuterskih protivnika je zastrasujuce dobar. Kupio sam original pre par dana i GTL online je zaista pravo uzivanje. Trke za nezaborav.
Ove nedelje kupujem i rFactor,jer je podjednako dobar i predstavlja platformu za buducnost. Obe igre ce se igrati u godinama koje dolaze...

Nazad
Vrh Dno