Ovo je vec neko vreme u najavi i vec ima par problema:
- Kaze da fizicki engine ce biti samo prenesen iz prvog dela jer "zasto bi dirali nesto sto je od pocetka bilo "kako treba"...
- Opet, kvalitet i kolicina vozila su diskutabilni. Jes da je rF uvek vazio kao modding haven, ali sve jedno.
Rajke, gde ima ovih modova (Supra, S2000, kapiram da ima i Skyline, NSX i slichno) na jednom mestu (a i ovaj Ring, vidim napokon lichi na nesto) ?
I moram nesto da pitam shto mi nikada u rFactoru nije bilo jasno. Neki modovi, mozda chak i pola njih imaju neku glupost sa volanom da on umesto da stoji na sredini kad ga pustish, on sam gura i okrece na neku stranu, pa umesto da vozish nesto, ti se sve vreme trudish da volan drzish i vracash ga da ide pravo :d Jel to nesto u podeshavanjima igre ili shta, probao sam sa bar 3 volana i uvek je isto i samo u rFactoru...
I zashto se bre na snimku svi automobili cuju vishe nego tvoj :d
Sad ogledah snimak, pa ovaj S2000 bi odro M3 E36, ako ne na pravcu, onda na svakom kochenju i krivini![]()
Hvala na iscrpnom odgovoru
Shto se tiche moda sa S2000, pa nije problem da skinem 1GB, to je pola sata posla, a i da probam druge automobile. Ovo za GTR Evolution je bash smor, aj mi baci taj tweak na [email protected] da ne skidam sad i njega, skidao sam ga i brisao 5x do sad
Shto se tiche Skylinea, ne mora R35, josh bolje ako ima 32/33/34, ovo u GTRu mi je bez veze, shto se ovako ljuljaju ko chamci na oluji :d
Today Tim Wheatley revealed the Minimum/Recommended System Specs for rFactor 2.
Minimum/Recommended System Specs for rFactor 2
MINIMUM:
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GB
RECOMMENDED:
CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+
Note: 2008 C++ Runtimes SP1 required (included with installer).
Druze jel moze neki info gde da nadjem narodnu verziju na pm ? SKinuo sam nesto ali trazi 40$...Probao juce nekoliko sati narodnu verziju, mnogo vise pozitivnih utisaka nego negativnih, ako negativnih uopste i imam.Pre svega novi FFB po meni daleko najbolji, najdetaljniji i verovatno najrealniji do sada, apsolutno svaki kamencic, neravnina promena gripa se oseca, ma bruka. Citao sam na ISIjevom forumu da neko spominje i da se preko FFBa oseca i promena podloge po kisnom vremenu, tipa kada se predje preko bare ili kada se idealna linija prosusi, fantazija ako je stvarno tako. Ja sam se sinoc zesce bio navukao samo zbog njega, uletis u historic F1 i lapujes na Spa po dva sata i odusevljavas se FFBom.
Drugi feature koji je isto fantastican je weather engine. Postoji opcija da se vremenske prilike podese po zelji tokom jedne sesije. Stavio sam da trening traje sat vremena i podesio da je prvih 15 minuta suvo sa po nekim oblakom, sledecih 15 se skupljaju oblaci, pa onda 10ak minuta rokne stravican pljusak sa grmljavinom... i posle toga suvo vreme opet. Bare, aquaplanning, refleksije na stazi, susenje idealne linije, nisam to video jos od Grand Prix-a 4, samo sto je to ovde dovedeno do savrsenstva. Sun Occlusion opcija me je isto odusevila jer to do sada nigde nisam video osim u FPS igrama. Fenomenalan je trip kada stavite "few clouds" vreme i recimo na Spa picite 260 i na 300m vidite senku od oblaka i uletite u nju, jako realno sve to izgleda. Mnogo dobro su uradili samo svetlo i senke, tako da je ogromna razlika izmedju suncanog, oblacnog i kisovitog osvetljenja, maltene sve izgleda jako realno.
Onaj ko kaze da je grafika u rf2 ista kao u rf1 ili je slep ili ne zeli da vidi razlike, neka krene od ovih koje sam ja naveo. Monaco izgleda prelepo, detalji, teksture, ambijent je fenomenalan, nema sile da se tako nesto izvuce u rf1. Tacno je da rf2 i pored toga sto jos uvek nije izasao vec dosta kaska za konkurencijom sto se grafike tice, ali i pored toga ja sam zadovoljan jer je po meni ambijent (svetlo) najbitniji za dobar feel, i to su izvukli. Ne treba zaboraviti da je ovo beta i da ce jos raditi na grafici, shaderima i sl.
A sad na jos par sati mucenja G25 novim FFBom.![]()
Skinuo si nesto i trazi 40$, ahhahahahaa, dobar si.
Dobro si skinuo, ISI trazi 40$ da bi otkljucao betu i automatski kupis full verziju kad se pojavi.
Ja bih rado ovog trenutka dao tih 40$ da imam btw.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari