Šta je novo?

Rezolucija???

Sacuvaj boze monitor bez drivera. I 940N ima driver.
Dobro si mi rekao da ne kupim njihovu maticnu ni graficku nikada.
Salim se, legla bi mi Crosshair IV ko budali samar.

Covece, nemaju nikakve veze drajveri od monitora sa tim sto on nece da prikaze 1920x1080 rezoluciju!!! Kada je izaberes ON MORA DA PRIKAZE TU REZOLUCIJU, bez obzira dal tamo pisalo samsung, asus ili generic monitor.
Treba da prikaze i 1600x1200 (bar su svi full hd koje sam do sada probao mogli), moj stari asus 22", native rezolucije 1680x1050, je isto prikazivao tu rezoluciju.

Da otklonis svaku sumnju probaj ga sa drugim VGA kablom na drugom racunaru.

Ja u životu nisam instalirao drajver za monitor i uvek je sve radilo kako treba, a PC-evima se bavim već 20 godina.
Svakako probaj sa drugim kablom i na nekom drugom računaru za početak.

da da, ta akcija je isplanirana za sutra kao poslednji korak, kod druga koji ima 22" monitor neki i radi mu 1980x1080, tako da bi morao da radi i moj monitor kod njega....mada sam svratio do merkatora danas (gde sam pazario monitor) i popricao sa "strucnim" osobljem, koje mi je reklo da nemam za sta da ga donesem na reklamaciju, jer ne zna sta da stave kao problem, ali da reinstaliram sistem i onda ce da radi...

Dobro pustite decka nemaju veze. Postoji 1% sanse da se nesto desi da klikne i da omoguci ulaz u reoluziju ako vec pise.
Nemas zasta da ga doneses da promenis, NEMA ZASTA,...
Kako se iznerivram kada ljudi kupe nesto i kada ih prodavci *****avaju, znaci odlepim.

Pa nema zasta ako kod njih radi a kod tebe ne il iako nijedan Asus V222D ne radi e tada nema zasta ali ako kod njih ne radi ni kod tebe a drugi mogu da prikazu sto su ljudi rekli da su imali onda itekako ima zasta. Ja ne znam sta je nasim prodavcima da li su u transu ili sta su. Ma ne bezobrazni su ea pre svega sklapaju svoje kompijutere kuci pa sta naidje zgodno smuljaju, izvade, promene ponude, kupe u pola cene felericne serije koje ubede ljude koji ne znaju. To je ovde izrazenije nego bilo gde u svetu.
Meni su pokusali da uvale GX750W napajanje objasnjavao sam se 2 dana da je serija losa. Iako su imali SilentPro 700W koje sam trazio. Iskreno zao mi je sto ga nisam uzeo to sto su rekli i da je crklo znate zasto zato jer bi usao u prodavnicu sa bejzbolkom nebi govorio nista i uzeo sa police 1200 SilentPro Gold i uzeo ATI 5970 A pri izlasku crosshairiv pod misku za pretprpljeno nerviranje i izasao pa nek zovu miliciju i inspektore koji bi pre toga procitali sta pise za to napajanje. Ja stvarno ne znam sta je nasim ljudima.
Pa bi kazna izasla malo vise od poklona tih stvari.
Nemas zasta da ga reklamiras, zamisli graficka poludi kada radi 3D i krene da restartuje i oni kazu pa radi eto nemas zasta da promenis. Ne radi tako kao sto pise na kutiji ali radi.
Mrzim kod nas kada uvaljuju ljudima jer sve imam utisak da narodi da poslednje pare da bi imao dobar komp a onda se nerviram kada *****avaju.
Ipak nije ovo zemlje gde ce ljudi dati pola plate na komponente i to ukoliko uzmu najskuplju maticnu+najskupljio AMD proc na trzistu. Ovde se mesecima steka za 1 stvar.

Poslednja izmena:
da li kacis monitor preko adaptera vga>dvi ? ako je odgovor pozitivan,probaj da promenis adapter.

Ček ček, ovo je full-hd monitor koji ima samo VGA konekciju?
Bezveze...

Ako ni kod njega nece radi, na njegovom kablu, adapteru i racunaru, nosi taj monitor u merkator na reklamaciju! Ako budu pravili neki poblem trazi da zovu nadleznog, monitor koji nece da radi po specifikacijama je NEISPRAVAN.
O Srbijo, ne znaju kako da stave problem pa nemas pravo da reklamiras neispravan proizvod, to samo kod nas moze da se desi :)

cekam ortaka da se vrati sa posla i nosim kod njega....javljam....

Ljudi ovde ima normalnih prodavaca ali su ljudi odlepili sta rade, znaci negde bi ti se firma izvinjavala za cimanje uz davanje ispravnog modela. Ja jedva cekam da me neki prodavac nagovori da uzmem nesto sto ce da se ispostavi da je neispravno i da su mi uvalili(i dalje zalim sto nisam pristao na GX750W pogotovu jer ta firma sada ima Crosshair IV koju bi zeleo da imam pa bi mi lepo legao poklon ako bi napajanje riknulo i nesto pokvarilo naravno ta maticna plus sve ono sto bi bilo pokvareno), aaaaa to bi zapamatili. Jer se ne bi zadovoljio istom stvari. Najsigurniji nacin je da oni tamo probaju da li radji taj monitor kazi im da ga ukljuce da radi kako je napisani. Sto neko kaze stvar koja ne radi kako pise je neispravna i ako kupim mob kome sve radi a ne radi 3G recimo(iako pise na njemu da podrzava iako kod nas je dostupan) i kada bi trebao da radi na 3G on je neispravan bez obzira sto mogu da telefoniram, slikam i saljem poruke i ima da ga zamene ili ce da ga jedu.
Kako su samo bezobrazni i racunaju da ce neko da se snuzdi i ode kuci i bedaci 2 dana a posle kaze pa dobro imam novi monitor.

Poslednja izmena:
...bio kod ortaka, i ipak sve radi...bez problema je njegov win7 prepoznao monitor i rez. 1920x1080, sad se ja pitam da li je do windowsa, jer on ima orginalnu verziju a ja nekog pirata???

I kod mene je pirat pa radi sve lepo, nema to veze s tim, trebao si poneti i kabl pa ga isprobati kad si već nosio monitor. Imaš li od koga da pozajmiš VGA kabl da ga isprobaš kod sebe, ili svoj kabl da odneseš negde?

jesi li probao na drugi port na grafickoj ? moguce da te graf. zeza

port jesam probao, kao i adapter...a kabli nisam, probacu sutra i to...mada sam ja kupio jedan malo duzi ali vrlo kvalitetan kabli posto mi je monitor malo udaljeniji od kucista, pa ako se ispostvai da ne valja kabli ima da se utepam ;-)))

Nakaci kabal koji si dobio uz monitor pa probaj hoce li sa njim da radi normalno.

Vrh Dno