Dobro pustite decka nemaju veze. Postoji 1% sanse da se nesto desi da klikne i da omoguci ulaz u reoluziju ako vec pise.
Nemas zasta da ga doneses da promenis, NEMA ZASTA,...
Kako se iznerivram kada ljudi kupe nesto i kada ih prodavci *****avaju, znaci odlepim.
Pa nema zasta ako kod njih radi a kod tebe ne il iako nijedan Asus V222D ne radi e tada nema zasta ali ako kod njih ne radi ni kod tebe a drugi mogu da prikazu sto su ljudi rekli da su imali onda itekako ima zasta. Ja ne znam sta je nasim prodavcima da li su u transu ili sta su. Ma ne bezobrazni su ea pre svega sklapaju svoje kompijutere kuci pa sta naidje zgodno smuljaju, izvade, promene ponude, kupe u pola cene felericne serije koje ubede ljude koji ne znaju. To je ovde izrazenije nego bilo gde u svetu.
Meni su pokusali da uvale GX750W napajanje objasnjavao sam se 2 dana da je serija losa. Iako su imali SilentPro 700W koje sam trazio. Iskreno zao mi je sto ga nisam uzeo to sto su rekli i da je crklo znate zasto zato jer bi usao u prodavnicu sa bejzbolkom nebi govorio nista i uzeo sa police 1200 SilentPro Gold i uzeo ATI 5970 A pri izlasku crosshairiv pod misku za pretprpljeno nerviranje i izasao pa nek zovu miliciju i inspektore koji bi pre toga procitali sta pise za to napajanje. Ja stvarno ne znam sta je nasim ljudima.
Pa bi kazna izasla malo vise od poklona tih stvari.
Nemas zasta da ga reklamiras, zamisli graficka poludi kada radi 3D i krene da restartuje i oni kazu pa radi eto nemas zasta da promenis. Ne radi tako kao sto pise na kutiji ali radi.
Mrzim kod nas kada uvaljuju ljudima jer sve imam utisak da narodi da poslednje pare da bi imao dobar komp a onda se nerviram kada *****avaju.
Ipak nije ovo zemlje gde ce ljudi dati pola plate na komponente i to ukoliko uzmu najskuplju maticnu+najskupljio AMD proc na trzistu. Ovde se mesecima steka za 1 stvar.