Samo nebo je granica....Stvarno ne znam sta im je trebalo da uklanjaju suspend iz Kule.
Jel ima neki end level i koliko obicno traje jedan run u kuli?
Ne mora da se penjes visoko vise je koliko puta ces da resetujes tower, trebaju ti 6 ljiljana za tower story, a za true ending ti treba jos jedan ceo run biom 1-6 sa skupljenim svim sun fragmentimaPrešao, i to ispadne prvi boss ubedeljivo najteži jer ima se slaba oružje i osnovni artifakt (ništa bez astronauta).
Sa 4-tim je bilo čupavo uspeo sam knap iz drugog pokušaja da ga skinem, ali tipa sat vremena sam čistio biom da se dobro pripremim, imao sam sreće.
Drugi boss je onako slične težine kao 4-ti rekao bi malo lakši.
A 3. i final boss su najlakši jer realno se previše nabudžite. Sad onaj toranja vidim da skriva isto neku priču samo nadam se da ne treba da se penjem do Stage 10 i Faze 20 kao lik na prvom mestu sa milijardu poena, jer ja sam iz 5 pokušaja uspeo tek jedno 400k, dosta zavisi na kakvo oružje se naleti.
Otišlo nekih 33 sata, mada sam za 2 sata ponovo prešao prva 3 bioma, kao ajde da vidim prvi kad uzmeš sve upgrade.
Nije mi jasno kako je ovo moguće proći na PS kontroleru, ili kako ljudi igraju Doom Eternal na najteže sigurno ima mnog mali procenat takvih, jer sa MiT ima više koji su Global Elite ili Ascendat na Valorant nego što neki mogu na najteže FPS-ove da igraju na gamepadu. Nisam konzolaški gamer, jedva mogu MK da igram sa time.
Ima ih 6 u svakom biomu po 1 na fiksnom mestu, kad skupis sve mozes da uzmes key za kola iz kuce i onda u biome 6 da otvoris kola i vidis "true ending"
6 god ne igram na MiT (ispao iz fazona), probao I kao lane po ledu..Generalno, javi utiske kad probas igru na easy modu (MiT) xD
Nije spoiler namerno sam pisao samo kao smernicu, jer dosta ljudi ni ne zna da postoji i sta treba, tako da srecno i uzivajJaooo čoveče spoiler, ali su ih onda uštekali jer mislim da nema ni jedan, a kontao sam da baš da ima još sekvenci u onoj kući i da će tu nešto drugo da se pokaže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari