Šta je novo?

Returnal (PC)

Nakon sto se opustim uz HL i AH...Ponovo cu dati sansu ovoj igri, ali ovog puta da probam sa M&K... Mada nisam igrao vec punih osam godina na njoj...Trebace mi vreme da prste refresujem :D

Hollowseeker + serrated projectiles + retarget je super OP kombinacija. Ni ne treba alt fire mod, lol. Sinoc dobio taj roll na pocetku drugog bioma, prosetao se do cetvrtog iako je bonus damage bio samo tri "poena."

Inace, napredujem sto se tice alternativnog kraja. Skupio sam tri Sunface fragmenta, ostaje jos tri pa poseta kuci u cetvrtom biomu pa ponovo poslednji boss. Nisam znao da se moraju otkljucati sve sekvenence u kuci pre nego sto se fragmenti pocnu pojavljivati. Ja kao budala presao prva tri bioma dva puta pre nego sto sam to procitao, otisao do cetvrtog, otkljucao poslednju sekvencu i onda je sve krenulo normalno. Maltene sam odustao od igre pre nego sto sam nasao resenje...

Izlazi i onaj "Srpski Returnal" za par dana, pa ko voli ovo možda će i ono.

Posle ovakve igretine srozati se na ono? :D Neka hvala.

Penje li se ko uz tower ja evo drugi dan na oko 100miliona sam trenutno, naravno posle zavrsene igre (svih 6 bioma)

Penjem se ja, ali tek sam poceo jer malopre zavrsih pricu.

Inace ne pamtim kada me je poslednji put neka igra ovako odusevila, sto je jos veca pohvala za devove s obzirom da ne volim ni bullethell ni roguelike igre.

Bukvalno ista prica, igra je pure gem

Stvarno ne znam sta im je trebalo da uklanjaju suspend iz Kule.:mad:
Jel ima neki end level i koliko obicno traje jedan run u kuli?

Poslednja izmena:
Znaci da odvojim vikend i molim boga da ne nestane struja :ROFLMAO:

Ja se spremam na M&K da odigram, jer ne mogu da verujem da imam problema sa gamepad-om - toliko da mi ovo pretesko?! (neko pomenuo da je osetno lakse, pa rekoh... :) )

Ja sam malo probao cisto da vidim haptic kako radi, ali za shootere samo mišonja :cool:

Iskreno prelaka je igra sa misem i tast, dizajnirana je za dzoj, tako da sam je na series X kontroleru igrao, i cepam tower na istom

Izasao novi patch danas, popravili sve micro stuttere sad moze da se przi i sa RT sve klizi TM

^^ Mislis prelaka za tvoje standarde, ili generalno pricas? Nakon gamepad-a tesko mi da poverujem da je tolika razlika na MiT :oops: Nikako da nadjem vremena da proverim...

Generalno, javi utiske kad probas igru na easy modu (MiT) xD

Igra mi je savrsena, mozda ce MiT ublaziti roguelike fazon... Opet ponavljam, da je umesto ovog- upotrebljen SOUL sistem - po meni pun pogodak bi bio!

Prešao, i to ispadne prvi boss ubedeljivo najteži jer ima se slaba oružje i osnovni artifakt (ništa bez astronauta).
Sa 4-tim je bilo čupavo uspeo sam knap iz drugog pokušaja da ga skinem, ali tipa sat vremena sam čistio biom da se dobro pripremim, imao sam sreće.
Drugi boss je onako slične težine kao 4-ti rekao bi malo lakši.

A 3. i final boss su najlakši jer realno se previše nabudžite. Sad onaj toranja vidim da skriva isto neku priču samo nadam se da ne treba da se penjem do Stage 10 i Faze 20 kao lik na prvom mestu sa milijardu poena, jer ja sam iz 5 pokušaja uspeo tek jedno 400k, dosta zavisi na kakvo oružje se naleti.

Otišlo nekih 33 sata, mada sam za 2 sata ponovo prešao prva 3 bioma, kao ajde da vidim prvi kad uzmeš sve upgrade.

Nije mi jasno kako je ovo moguće proći na PS kontroleru, ili kako ljudi igraju Doom Eternal na najteže sigurno ima mnog mali procenat takvih, jer sa MiT ima više koji su Global Elite ili Ascendat na Valorant nego što neki mogu na najteže FPS-ove da igraju na gamepadu. Nisam konzolaški gamer, jedva mogu MK da igram sa time.

Ima ljudi koji igraju na kontroleru bolje nego neko na tastaturi i misu. Dok sam igrao cod warzone ljude koji su igrali na kontroleru su smatrali za varalice zbog auto-aim pomoci koju su mogli da ukljuce u podesavanju.

Moj kolega je svojevemeno igrao online cod multyplayer i to je gadjao u glavu bez po muke, reklo bi se da bolje igra na ps4 nego na pc-u. A da ne govorim sto igraju na turnirima sa kontrolerom.

Prešao, i to ispadne prvi boss ubedeljivo najteži jer ima se slaba oružje i osnovni artifakt (ništa bez astronauta).
Sa 4-tim je bilo čupavo uspeo sam knap iz drugog pokušaja da ga skinem, ali tipa sat vremena sam čistio biom da se dobro pripremim, imao sam sreće.
Drugi boss je onako slične težine kao 4-ti rekao bi malo lakši.

A 3. i final boss su najlakši jer realno se previše nabudžite. Sad onaj toranja vidim da skriva isto neku priču samo nadam se da ne treba da se penjem do Stage 10 i Faze 20 kao lik na prvom mestu sa milijardu poena, jer ja sam iz 5 pokušaja uspeo tek jedno 400k, dosta zavisi na kakvo oružje se naleti.

Otišlo nekih 33 sata, mada sam za 2 sata ponovo prešao prva 3 bioma, kao ajde da vidim prvi kad uzmeš sve upgrade.

Nije mi jasno kako je ovo moguće proći na PS kontroleru, ili kako ljudi igraju Doom Eternal na najteže sigurno ima mnog mali procenat takvih, jer sa MiT ima više koji su Global Elite ili Ascendat na Valorant nego što neki mogu na najteže FPS-ove da igraju na gamepadu. Nisam konzolaški gamer, jedva mogu MK da igram sa time.
Ne mora da se penjes visoko vise je koliko puta ces da resetujes tower, trebaju ti 6 ljiljana za tower story, a za true ending ti treba jos jedan ceo run biom 1-6 sa skupljenim svim sun fragmentima

od 1-3 sam prešao ponovo ali ni u jednom biomu nisam skupio sve Xeno glyphs, tipa u prvom ima 9/10.

Ne znam šta su tačno sun fragmenti ?

Ima ih 6 u svakom biomu po 1 na fiksnom mestu, kad skupis sve mozes da uzmes key za kola iz kuce i onda u biome 6 da otvoris kola i vidis "true ending"

Ima ih 6 u svakom biomu po 1 na fiksnom mestu, kad skupis sve mozes da uzmes key za kola iz kuce i onda u biome 6 da otvoris kola i vidis "true ending"

Jaooo čoveče spoiler :D , ali su ih onda uštekali jer mislim da nema ni jedan, a kontao sam da baš da ima još sekvenci u onoj kući i da će tu nešto drugo da se pokaže.

Generalno, javi utiske kad probas igru na easy modu (MiT) xD
6 god ne igram na MiT (ispao iz fazona), probao I kao lane po ledu.. :giggle: Jos mi teze nego gamepad... Soul fazon sam progutao, ali ovo ne mogu. Mator, ili ko zna sto... Ali igra mi se svidja, *** :confused:

@zokocx

Moras odraditi sve sekvence u kuci u prvom biomu kao i u cetvrtom (ima ih sest ukupno, po tri u svakoj kuci). Kada ti pise "dark" kada pridjes kuci znaci da si zavrsio sa tim delom. Onda krenes ispocetka (od prvog bioma) i sakupis svih sest fragmenata, pokupis kljuceve od kola iz kuce (u cetvrtom biomu, ako se dobro secam), odradis poslednjeg bossa i odgledas true ending. Ja sam se zapucao i odradio svih sest bioma bez da sam nasao i jedan fragmenat pre nego sto sam procitao da se moraju odgledati sve sekvence u kucama.

Jaooo čoveče spoiler :D , ali su ih onda uštekali jer mislim da nema ni jedan, a kontao sam da baš da ima još sekvenci u onoj kući i da će tu nešto drugo da se pokaže.
Nije spoiler namerno sam pisao samo kao smernicu, jer dosta ljudi ni ne zna da postoji i sta treba, tako da srecno i uzivaj ;)

@somebody89

Aha kapiram, znači moraju sve sekvence da se odgledaju pa se onda pojavljuju fragmenti, baš sam planirao ponovo da posetim kuću u 4-tom biomu, ali sam pauzirao na početku tok run-a. Inače nikad ne bi našao te fragmente.

@zokocx

Upravo.
Kad se prikaze "dark" nakon sto probas da udjes u kucu i bude nemoguce da se udje u kucu, to znaci da su se otkljucali fragmenti. Onda se krene u lov na fragmente.

Vrh Dno